lizard je napisal/-a:No no, škoda srne, so prav lepe živali.
Tudi res, pravkar sem se spomno, da si namontiram inverter v kabini pa en 600W reflektor samo kontra

BBS je napisal/-a:lizard je napisal/-a:No no, škoda srne, so prav lepe živali.
Se ne strinjam. Ko ti naredi 3000 € škode, je vse drugo, samo ne lepa živalica.
Kar se pa tebe tiče, Žiga, premisli o tem. Enkrat se bo našel en agresivni južnjak, ki mu ne bo všeč tvoj ksenon, pa boš imel
ven0m je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:Pa dobro, ste mi že miljonenkrat povedal da ste proti xenonu v paraboli, bodite, blenkajte mi, nevem kaj še vse ko me bote srečali, pač, meni se J****.
Sam ti takrat ko ti bo kdo blenkal ne boš pomislu na te tvoje lučke, da koga motijo.![]()
Sicer pa ja kaj bi se ti sekiral imaš xenon kit in si frajer, pa še blendali ti bodo.![]()
Pamet v glavo, nisi sam na cesti, spoštuj soudeležence v prometu, forumaši ti dajejo prave nasvete, sam nekateri to povedo na malo sarkastični način.![]()
Lp
Takrat, ko mu bo nekdo blendal, mu bo on nazaj blendal in se jezil zakaj mu vsi blendajo, da češ ma on prav... Tako kot 3/4 pilotov v prometu, ki so POPOLNOMA isti kot on... In ja, samo zaradi takšnih telet, kot si ti Žiga je ta forum v p****, ki ne vzamejo nasveta oz. kritike dobronamerno in naprimer v tem primeru povejo, ja dečki imate prav, bom nekje nabavil leče ali kaj podobnega. Neeee, ti boš dalje fural špar tuning z wooferčki pa krompir pleh nastavki za avspuh pa xenonkami pa lučkami, pa krom nastavki za pedalke. Daj še eno LEDico si v rit namontiraj... f*** no. Nespoštovanje do drugih udeležencev v prometu pa taka da brezveze, glavno, da ti lepo vidiš na cesto... Želim ti, da prva stvar kaj jo boš zaslepil bo srna na cesti, ki se zaradi tega več nebo utegnila umaknit!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov