zgagaxxl je napisal/-a:Oj...
Kaj ti dela uni knof (set) na sredini s klicajem?
Moja O2 Elegance tega knofa nima...
Tomas666 je napisal/-a:GregaST imaš prav,res je gumb za regulacijo tlaka v pnevmatikah.
Sicer pa sam ne vem na kakšen princip sploh deluje. Tiščiš gumb tri sekunde in se ta rumen klicajček pokaže v števcu notr. A če ne bi bil uredu tlak bi bil rdeč znakec?? mogoče kdo ve???
lp
peroRS je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:GregaST imaš prav,res je gumb za regulacijo tlaka v pnevmatikah.
Sicer pa sam ne vem na kakšen princip sploh deluje. Tiščiš gumb tri sekunde in se ta rumen klicajček pokaže v števcu notr. A če ne bi bil uredu tlak bi bil rdeč znakec?? mogoče kdo ve???
lp
Tole je posreden nadzor tlaka v pnevmatikah. S pomočjo ABS senzorja meri vrtljaje koles. V primeru, da bi ena guma puščala, bi bil njen obseg manjši kot od ostalih treh in bi prižgalo RUMENO lučko (rdeče ni).![]()
Lučka se pojavi tudi jeseni/spomladi, prvič po tistem, ko zamenjaš gume. Takrat se moraš ustavit (ko pač lahko) in tiščit gumb, ca. 2-3 sekunde, dokler ne zaslišiš pisk.
S tem resetiraš tlak (=beri ga nastaviš na nove vrednosti). Lučka preneha goreti. V primeru pa, da bi se kmalu zatem še enkrat prižgala zopet pomeni, da nimajo vse gume enak tlak.
To je to.
p.s: super slikce z morja. Naj ti avto dolgo in brez težav služi
GregaST je napisal/-a:
Hmm.. a niso imel nekateri to tako zrihtano, da so merili pritisk na ventilčkih? Mogoče sem pa samo jaz malo zasanjan
B|ind je napisal/-a:Sem te videl v Stožicah (se mi zdi?)![]()
Pa danes na cesti.. sem bil z belim kombijem MS tablice
mito155 je napisal/-a:original 17 RS feltna stane 170€.. tako da ni ravno dragadrugače pa lep nevpadljiv avto
lp
mito155 je napisal/-a:original 17 RS feltna stane 170€.. tako da ni ravno dragadrugače pa lep nevpadljiv avto
lp
fare je napisal/-a:Iron Maiden![]()
![]()
![]()
ja,kliče po zamenjavi audio+sound sistema,ne?
lp.
evilfury je napisal/-a:A to si ji samo fedre zamenjali ali tudi amortizerje? Ker za mojega tudi razmišljam da bi dal ta eibach prokit...
evilfury je napisal/-a:Pa to imaš kakšne bolj športne amortizerje na avtu? Karoserija se verjetno manj nagiba? To me edino moti pri mojem, kadar grem skozi ovinke.
fare je napisal/-a:Iron Maiden![]()
![]()
![]()
ja,kliče po zamenjavi audio+sound sistema,ne?
lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov