alesdrolec je napisal/-a:poraba pri zelo umirjeni vožnji povprečje po nekaj tisoč kilometrih 6.1 novejši motor 1.4 16v 100hp
Cpinov je napisal/-a:pa še mal tehničnih podatkov
Alpine CDE-W203Ri
• 4x50W, 1 par RCA predizhodov 2V
• MP3, WMA, AAC
• Velikost 2-DIN
• priklop za iPod Nano, Touch, Classic in iPhone naprave
• USB in AUX vhoda spredaj
• modre in rdeče tipke, bel zaslon
• možnost BlueTooth prostoročne telefonije KCE-400BT
• možnost dodatne moči za zvočnike KTP-445
• Podpira upravljanje z daljinskim upravljalnikom RUE-4202
snupe82 je napisal/-a:Cpinov je napisal/-a:pa še mal tehničnih podatkov
Alpine CDE-W203Ri
• 4x50W, 1 par RCA predizhodov 2V
• MP3, WMA, AAC
• Velikost 2-DIN
• priklop za iPod Nano, Touch, Classic in iPhone naprave
• USB in AUX vhoda spredaj
• modre in rdeče tipke, bel zaslon
• možnost BlueTooth prostoročne telefonije KCE-400BT
• možnost dodatne moči za zvočnike KTP-445
• Podpira upravljanje z daljinskim upravljalnikom RUE-4202
Lahko napišeš prosim kako stvar deluje in kako je po menjavi radia z nastavitvami ki so na prejšnjem bili kot Setings in Sound (kako - kje se zdaj riktata?) in kako je z volanskimi komandami in potovalnim računalnikom. Prosil bi te če mi lahko pojasniš zadevo ker mam cd30 brez mp3 not in je zadeva res švoh. Zato redno razmišljam o zamenjavi le tega pa bi rad čim več informacij kako in kaj.
se opravičujem kr ti nisem takoj odpisu. kar se tiče komandi Setings in Sound itak je pol na radiju naštimaš zvok mislem na sploh res je bolša kvaliteta zvoka pri neoriginalnem radiju, komande na volanu po zamenjavi radija potem sploh ne delujejo lahko pa kupiš en konektor al kako se še reče samo pa košta 100€ ali več. sem tudi jst mev originalen radio cd30 in ne z mp3 kar mi je malo čudno za tako sporten avto sam pač nimaš kej.
LP
_furby_ je napisal/-a:ti mas zadnjo stran sedezev iz pleha![]()
po moje bi lahko probal dat not belo pozicijo, ta antena pa mi osebno ni prevec vsec (sem anti krom nasploh)
linux je napisal/-a:Nevem kako vam rata spravit corso na tako porabo.. sam imam tastaro b&w (limit edition) to se pravi 1.4 90konjev pa je poraba skos čez 8l v večini kar 8,5l manj kot 8 še nisem nikoli imel.. pa naj bodo to zimske (15col) ali pa letne (17col) gume.. ima pa že 30 000km.. poraba pa je ista že od samega začetka.
Cpinov je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ti mas zadnjo stran sedezev iz pleha![]()
po moje bi lahko probal dat not belo pozicijo, ta antena pa mi osebno ni prevec vsec (sem anti krom nasploh)
kako to mišleš belo pozicijo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov