v kako barvo pa grejo felne? v mat

damjan je napisal/-a:avto je na slikah lep.....
vendar če si jo kupil v avto grosuplje....je to tista ki sem jo šel gledat tudi sam ene pol leta nazaj....
oprosti vendar zanjo nebi dal 1000 evrov...malo dvigni v prtljažniku talne tapete in razmontiraj bok....pa boš vedel o čem govorim....pa zakaj si jo barval tudi vem...oziroma se spomnem....bila je razbita...in prekleto slabo zrihtana....
drgač super avto...sam........eh
deejc je napisal/-a:Zanima me samo,če ima kdo kakšne izkušnje in glede mnenja za gume,ki jih imam namen kupit,so pa VREDESTEIN ULTRAC SESSANTA.
Hvala za odgovor
LP!
fantom je napisal/-a:človeka ste res zadušili stem da je bil avto usut in nevem kaj še......prjatu avto zgleda lep in če ti služi je to to. sam zgleda da alfa res bode ljudi na tem forumu....
ninjeti je napisal/-a:Ta teden videl to alfo v živo na cesti. Lepa je
crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.
tadej92 je napisal/-a:sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.
adis je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.
glede na tvojo oznako "ne-kreditibilnosti" nevem koliko jih bo upoštevalo tvoj "nasvet".tadej92 je napisal/-a:sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.
si že kupil avto pri avto grosuplju ali je tvoj post le plod prebranega materiala na internetu?
predvidevam da nisi mar ne? vidiš jaz sem in sem zadovoljen
@deejc: ena lepših "alf" kar sem jih videl. varno vožnjo še naprej
tadej92 je napisal/-a:adis je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.
glede na tvojo oznako "ne-kreditibilnosti" nevem koliko jih bo upoštevalo tvoj "nasvet".tadej92 je napisal/-a:sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.
si že kupil avto pri avto grosuplju ali je tvoj post le plod prebranega materiala na internetu?
Oja pa sem oziroma nisem jaz osebno ampak oče, nevem na podlagi česa sodiš da nismo oz nisem? Prej včasih smo pri šerbineku redno menjavali avte, služben od fotra pa je od avto grosuplje tak da ne nekih brezpredmetnih postov pisat
lp
adis je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:adis je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.
Oja pa sem oziroma nisem jaz osebno ampak oče, nevem na podlagi česa sodiš da nismo oz nisem? Prej včasih smo pri šerbineku redno menjavali avte, služben od fotra pa je od avto grosuplje tak da ne nekih brezpredmetnih postov pisat
lp
jaz sem spraševal, če si TI kupil vozilo in ne tvoj oče. torej...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov