Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Re: Alfa Romeo GT by deejc

Napisal/-a gaši Če jun 02, 2011 5:00 pm

dobro zgleda ..

v kako barvo pa grejo felne? v mat :-P

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 Če jun 02, 2011 5:13 pm

Avto izgleda super, če bodo še feltne deležne prenove bo pa še bolje!
Kakšna barva je potem v planu?

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če jun 02, 2011 5:15 pm

Jaz barve ne bi spreminjal (še posebej ne na kakšno temno), saj avto zgleda super tak kot je trenutno ;)

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Če jun 02, 2011 5:22 pm

Ja vbistvu se še odločam med črno,zaj ali bo mat močno dvomim,bolj mi vleče na svetlečo črno,ampak to se bo čisto odločlo ko bom dal felne popravljat,nisem še čisto odločen namreč.Najraje bi pa videl,če se kdo spozna,da mi te enake photoshopira na črno in pa na krake zunanji del na srebrno,notranji del krakov pa na črno( to je tudi ena izmed opcij ).Pridejo pa 100% obnovljene,ker ne mislim dat samo pobarvat preko sedanje barve,raje dam naredit tako kot se spodobi.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jun 02, 2011 5:49 pm

Izpuh si zrihtal :?:

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Če jun 02, 2011 5:55 pm

Nep,ker nikak ne najdem časa da bi si zrihtal,ker delam 2 službi,ena dopoldanska-popoldanska ena pa nočna...Bom pa si zrihtal to upam da ta mesec,ko imam konec meseca 10dni dopusta in bo časa na pretek da se poigram z tem.

Me pa zanima,če lahko dam gor izpuh,za diesla seveda,da bi imel zadnji nastavek že tovarniško drugačnega,ali je možno samo da tega bek in novega gor kakšnega pač želim imeti...

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Pe jul 08, 2011 4:10 pm

Nekaj se je delalo na avtu in sicer se je menjalo olje,oljni filter, grelne svečke in pa zadnji desni ležaj,to je bilo prejšnji teden,danes pa sem bil fraj in sem še uspel zrihtat zadnji izpuh,tako da je sedaj višje in v liniji in pa celotno podvozje se je zaščitlo in na novo našpricalo.Slike še sledijo...

LP

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe jul 08, 2011 4:50 pm

avto je na slikah lep.....

vendar če si jo kupil v avto grosuplje....je to tista ki sem jo šel gledat tudi sam ene pol leta nazaj....

oprosti vendar zanjo nebi dal 1000 evrov...malo dvigni v prtljažniku talne tapete in razmontiraj bok....pa boš vedel o čem govorim....pa zakaj si jo barval tudi vem...oziroma se spomnem....bila je razbita...in prekleto slabo zrihtana....

drgač super avto...sam........eh

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Pe jul 08, 2011 6:46 pm

damjan je napisal/-a:avto je na slikah lep.....

vendar če si jo kupil v avto grosuplje....je to tista ki sem jo šel gledat tudi sam ene pol leta nazaj....

oprosti vendar zanjo nebi dal 1000 evrov...malo dvigni v prtljažniku talne tapete in razmontiraj bok....pa boš vedel o čem govorim....pa zakaj si jo barval tudi vem...oziroma se spomnem....bila je razbita...in prekleto slabo zrihtana....

drgač super avto...sam........eh

Glede na podvozje ni bila tako hudo razbita kot delate zdraho,ker bi se kaj poznalo nekje pa se ne.Ampak če še sedaj niste ugotovili,sem kupil rabljen avto in ne nov da bi moral biti brezhiben.Pa ta tema kak je bla razbita ipd je že do zob preglodana tak da bi lahko počasi kaj novega našli da pišete.Ti nebi dal,jaz pa sem dal,sem zajebal jaz pa ne ti.Pa mam jo že 10 mesecev,malo razlike med 6 in 10 meseci.

LP

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Pe jul 15, 2011 8:37 pm

Zanima me samo,če ima kdo kakšne izkušnje in glede mnenja za gume,ki jih imam namen kupit,so pa VREDESTEIN ULTRAC SESSANTA.

Hvala za odgovor

LP!

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Pe jul 15, 2011 8:56 pm

Ta teden videl to alfo v živo na cesti. Lepa je 8)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jul 15, 2011 9:09 pm

deejc je napisal/-a:Zanima me samo,če ima kdo kakšne izkušnje in glede mnenja za gume,ki jih imam namen kupit,so pa VREDESTEIN ULTRAC SESSANTA.

Hvala za odgovor

LP!

priporočam....
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom So jul 16, 2011 12:23 am

človeka ste res zadušili stem da je bil avto usut in nevem kaj še......prjatu avto zgleda lep in če ti služi je to to. sam zgleda da alfa res bode ljudi na tem forumu....

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc So jul 16, 2011 12:04 pm

fantom je napisal/-a:človeka ste res zadušili stem da je bil avto usut in nevem kaj še......prjatu avto zgleda lep in če ti služi je to to. sam zgleda da alfa res bode ljudi na tem forumu....

hja očitno res da jih bode...Hvala,avto zaenkrat res služi,morem potrkat in v slabem letu nisem imel nič kaj druga,kot boplj lepotno oz. servis kaj je bilo treba in en zgornji končnik...

ninjeti je napisal/-a:Ta teden videl to alfo v živo na cesti. Lepa je 8)

možno,jaz tebe nisem videl :S .... Hvala!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jul 16, 2011 12:11 pm

crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.

glede na tvojo oznako "ne-kreditibilnosti" nevem koliko jih bo upoštevalo tvoj "nasvet".

tadej92 je napisal/-a:sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.

si že kupil avto pri avto grosuplju ali je tvoj post le plod prebranega materiala na internetu?

predvidevam da nisi mar ne? vidiš jaz sem in sem zadovoljen ;)

@deejc: ena lepših "alf" kar sem jih videl. varno vožnjo še naprej :arrow:

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris So jul 16, 2011 1:30 pm

adis je napisal/-a:
crxdelsol je napisal/-a:Napiši avto grosuplje v iskalnik ALI pa ne da boš lepše spal.

glede na tvojo oznako "ne-kreditibilnosti" nevem koliko jih bo upoštevalo tvoj "nasvet".

tadej92 je napisal/-a:sploh ni res, ampak če bi samo v google napisal avto grosuplje sem prepričan da tam avta nebi kupil. ali pa mariborski šerbinek, saj sta tu nekje.

si že kupil avto pri avto grosuplju ali je tvoj post le plod prebranega materiala na internetu?

Oja pa sem oziroma nisem jaz osebno ampak oče, nevem na podlagi česa sodiš da nismo oz nisem? Prej včasih smo pri šerbineku redno menjavali avte, služben od fotra pa je od avto grosuplje tak da ne nekih brezpredmetnih postov pisat :)

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So jul 16, 2011 1:51 pm

tadej92 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:

Oja pa sem oziroma nisem jaz osebno ampak oče, nevem na podlagi česa sodiš da nismo oz nisem? Prej včasih smo pri šerbineku redno menjavali avte, služben od fotra pa je od avto grosuplje tak da ne nekih brezpredmetnih postov pisat :)

lp

jaz sem spraševal, če si TI kupil vozilo in ne tvoj oče. torej...

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom So jul 16, 2011 7:40 pm

pobi ne smetit fantu teme prosim! za trgovce je odprta druga tema-nategatorji. hvala za razumevanje

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jul 17, 2011 7:34 pm

adis je napisal/-a:
tadej92 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:

lp

jaz sem spraševal, če si TI kupil vozilo in ne tvoj oče. torej...

kake te ma veze al je on kupo avto al pa oce ? Izkusnje so enake, verjetno, se ti ne zdi ??
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne jul 17, 2011 9:12 pm

@Courage™: normalno da ima veze. njemu se lahko vsak čriček v avtu zdi kot nateg, medtem ko je to nekomu lahko čisto samoumevno, da se tu pa tam kak čriček sliši v avtu, če že govorimo o tem. seveda se strinjam, izkušnje so tiste, ki štejejo a jih mora vsak posameznik sam "doživeti" in ne preko nekaterih drugih izražati svoje mnenje...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov