Imel sem petko in to čisto originalna od zunaj, notri pa predelave, ki so opisane na tejle strani
http://membres.lycos.fr/r5gt/gtt/gttintro.htm. Hlajenje je bilo predelano, turbina odprta do konca in odpirala se je pri 2500 obratih, glava nižana, vse cevi so bile aluminijaste ali pa ovite v aluminij, interkuler pa predelan, da je spuščal čez še več zraka. Imela je 150KM in šla po ravnini na avtocesti čez števec - merjeno po audijevem števcu - audi S8 - je šla po zavnini 235km/h. Povprečno pa je lahko cele 2 uri zdržala s hitrostjo 210km/h - ravnina - avtocesta v nemčiji - pol je pa blo treba it na bencinsko, drgač bi najbrž še več sprobal. Imel sem 2 tanka 42l in 10l dodatnega pri rezervni gumi - ta je bil kar namesto cevi in s 52litri sem lahko naredil skoraj 1000km, če nisem gonil avta, če pa sem gonil sem pa iz Trsta do NM porabil 33 litrov, tko da mi je avto pil od 6 do 20 litrov - odvisno od vožnje.
Mel sem jo 4 leta in naredil z njo 290k kilometrov z menjavo menjalnika in vsake 6 mesecev zavorne ploščice, olje in oljni filter - zračni filter pa sem imel športen notranji - cena v slo bi presegla 200eur, zato sem ga kupil v Italiji za 14k sit, ki sem ga vsake 2 meseca opral in posušil, pa je vse normalno delalo celih 290k. Ko sem avto prodajal je imel 420k kilometrov, dobil sem ga namreč, ko je imel 129k.
Avto bi še imel in ga bom sigurno še enkrat, ko bo denar tudi kupil. Čče nebi imel družine in ker sem rabil večji avto, sem zamenjal ključ za ključ za saaba 2.0 16V turbo z vso opremo isti letnik, tok je bila moja petka takrat vredna.
LP
Nebivedu
P.S. Slike moram pa najti, pa jih prilepim sem gor.