Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Fat_Mike
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Re: My nEw RiDe SiLvEr Mondeo By RpDany

Napisal/-a Fat_Mike Sr jan 04, 2012 11:38 am

Res ne ve zakaj se zdaj tolko usajate glede teh park senzorjev, pa kak so grdi, pa kak so za pussyje, pa kak je mondeo pregleden, ipd... Zakaj bi potem torej imeli servo volan in ABS, če se pa da sicer tudi normalno motat volan in zavirat?

Dejstvo je, da se itak da vsak avto parkirat normalno brez park senzorjev, sploh ko se ga navadiš, ampak, če si jih nekdo pač omisli in mu olajšajo parkiranje, zakaj pa ne!? Pa ni mus da so ravno grdi, vse se da naredit lepo, estetsko in ne preveč izstopajoče, seveda če to hočemo ;)

Zdaj pa dovolj off-a...

Čestitke za nakup že dolgo željenega voza, lep je, lepa oprema, čuvaj ga, ene lepe felne pa malo prizemljiš, pa si zaključo če mene vprašaš ;)

LP, Uroš

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Sr jan 04, 2012 4:12 pm

V tem avtu bos tud mel listje pa vejevje v prtljazniku?
Slika

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr jan 04, 2012 5:00 pm

Fat_Mike je napisal/-a:Res ne ve zakaj se zdaj tolko usajate glede teh park senzorjev, pa kak so grdi, pa kak so za pussyje, pa kak je mondeo pregleden, ipd... Zakaj bi potem torej imeli servo volan in ABS, če se pa da sicer tudi normalno motat volan in zavirat?

Dejstvo je, da se itak da vsak avto parkirat normalno brez park senzorjev, sploh ko se ga navadiš, ampak, če si jih nekdo pač omisli in mu olajšajo parkiranje, zakaj pa ne!? Pa ni mus da so ravno grdi, vse se da naredit lepo, estetsko in ne preveč izstopajoče, seveda če to hočemo ;)

Zdaj pa dovolj off-a...

Čestitke za nakup že dolgo željenega voza, lep je, lepa oprema, čuvaj ga, ene lepe felne pa malo prizemljiš, pa si zaključo če mene vprašaš ;)

LP, Uroš

2x
Pa saj to jim hočemo dopovedati ampak se jim ne da. Tu se ne gre a znaš parkirat ali ne, če je nekaj narejeno, da ti olajša zadevo zakaj je nebi uporabljali.
Pol je "mali milion" stvari ki jih uporabljamo, pa niso nujno potrebne pri vožnji.
Ok dosti off , ker to je tema o mondeo ne o park senzorjih.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Sr jan 04, 2012 5:04 pm

@CockroaC : ce nimas kaj pametnega za povedat ali dodat glede na Forda nerabis pa smetit teme z off-i kaj je bilo ipd.

hvala.

drugim pa hvala za besede. Ja gled dela na njem pa prvo plan beli smerokazi, servis,kaki mali del ki manjka dopolnit(plastika za aku,ipd... :D ), felne, kaka izboljsava ala zavore itd... kasnega pa se mogoce kak drugi audio sistem pa sem jaz s tem zakljucil.

Pa da razcistimo glede senzorjev. Park senzorje sem nameravo vgraditi prvo ker kot veste drugi avto in se to karavan ni krtako z dneva v dan za navadit, ker se nisem mel takega velikega avta. To je bila debata takrat z kolegom, takoj ko sem kupil avto, da ce se nebi navado bi bilo mogoce vredu ce bi si naredil to notri kot za sigurno ne da neznam vozit nazaj. Sedaj po nekaj dneh in prevozenih km, se mi zdi da tega nebom delo ker vsak dan lepse gre vzratno pa se skoda se mi zdi lukne vrtat v odbijac. Upam da smo zdaj razcistli s to zadevo.

lp dany
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Sr jan 04, 2012 5:12 pm

RpDany je napisal/-a:@CockroaC : ce nimas kaj pametnega za povedat ali dodat glede na Forda nerabis pa smetit teme z off-i kaj je bilo ipd.

hvala.

lp dany

rpdany saj veš kaki so honda "men-i" :D
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr jan 04, 2012 5:39 pm

@CockroaC : ce nimas kaj pametnega za povedat ali dodat glede na Forda nerabis pa smetit teme z off-i kaj je bilo ipd.

Nena se sekiraj to so frajerčki...a je on že predstavo avto ?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr jan 04, 2012 8:53 pm

drugim pa hvala za besede. Ja gled dela na njem pa prvo plan beli smerokazi, servis,kaki mali del ki manjka dopolnit(plastika za aku,ipd... :D ), felne, kaka izboljsava ala zavore itd... kasnega pa se mogoce kak drugi audio sistem pa sem jaz s tem zakljucil.

Zgolj dobronameren nasvet: ne zapravljaj za ''neumnosti'', šparaj za popravila.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Sr jan 04, 2012 11:12 pm

primozek68 je napisal/-a:

Zgolj dobronameren nasvet: ne zapravljaj za ''neumnosti'', šparaj za popravila.

Povsem zgrešeno mnenje. A ti si kupiš avto, da ga boš popravljal ali se z njim vozil? Če bi si ga kupovali zaradi tega, da bi šparali za popravila pol nevem kako bi bilo.
Če poznaš ti prijatla ki je imel enekega mondea z celo enakimi km, ne pomeni da poznaš tega mondea in, da se bo enako kvaril, ker posploševanje je brezpredmetno. Za znane napake teh avtov pa je že napisal, da so bile odpravljene, pač vsak avto ima kakšno hibo.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če jan 05, 2012 12:07 am

Je tebe kdo kaj vprašal? Kaj se potem vsajaš?

Avtorju teme dajem le nasvet in še ta je le dobronameren.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če jan 05, 2012 12:28 am

primozek68 je napisal/-a:Je tebe kdo kaj vprašal? Kaj se potem vsajaš?

Avtorju teme dajem le nasvet in še ta je le dobronameren.

A je mogoče tebe, kdo vprašal za tvojo oz prijateljevo izkušnjo z mondeom?
Jaz lahko povem, ker sem avto videl, se v njem peljal in vem, da ni nek zhajan mondeo, kakšnega je imel tvoj kolega. Zato ne pametuj kako lahko šparaš, da boš lahko popravljal avto, totalna bedarija. Tisto, kar pa "rado crkne" pri teh avtih, pa je bilo že menjano.
Ne trdim pa, da se ne more nič pokvarit, ker to pa se lahko vsak avto, ker itak rabljen avto je loterija. Samo ne pa govorit, ker je tvoj kolega imel slabo izkušnjo, da pa so vsi mondei zanič.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če jan 05, 2012 10:08 am

mnenja?

Je on sam želel...

Samo ne pa govorit, ker je tvoj kolega imel slabo izkušnjo, da pa so vsi mondei zanič.

A ti si polpismen? Večkrat sem poudaril, da govorim za točno določen avto in ne posplošujem.

Ostalo, kar pa ni citirano, so pa le neke floskule, ki ti zvenijo hudo učeno.

Še enkrat, ne usajaj se in raje beri, kot pa da pišeš.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jan 05, 2012 11:17 am

kAkO pA eNi dElAtE nE.. :roll: :roll: počasi se bo moral pravilnik glasit, komentiraj če ti je všeč avto oz. če flirtaš z moderatorjem :lol: :lol:

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če jan 05, 2012 12:42 pm

primozek68 je napisal/-a:
mnenja?

Je on sam želel...

Samo ne pa govorit, ker je tvoj kolega imel slabo izkušnjo, da pa so vsi mondei zanič.

A ti si polpismen? Večkrat sem poudaril, da govorim za točno določen avto in ne posplošujem.

Ostalo, kar pa ni citirano, so pa le neke floskule, ki ti zvenijo hudo učeno.

Še enkrat, ne usajaj se in raje beri, kot pa da pišeš.

Nevem al sem jaz čudn al ti. Govoriš za točno določen avto, obenem pa pišeš naj začne šparat za popravila njegovega avta :D . No edino če je njegov avto tisti avto, ki ga je imel tvoj prijatelj.
"usajaj" tolk ko polpismenosti.
Saj vseeno, naj ti bo 8)
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Če jan 05, 2012 1:00 pm

kolk razumem govori o njegovem avtu v 7 osebi, ce bi znal bi itak povedal direkt tak da ce je policaju tak pravo ki ma dokumente razumem da ga je kresno... se premalo

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Napisal/-a RpDany Če jan 05, 2012 6:24 pm

No fantje dost je blo zdaj off topic-ov. drzimo se teme.

Pustimo kaj je bilo z xyz podobnih -istih mondeotih in drugih lastnikov ipd.. Glede sparanja za popravila pa ne skrbi za moje financno stanje, je vse pod nadzorom in planirano. :D
Glede tega mnenja pa sem mislil na moj avto, kako zgleda itd.

Jaz bom ga vzdrzeval tako se more ce bo kaj crknilo pac smola, kar je tudi za pricakovat saj avto ni nov in tega se vsi strinjamo da je loterija kopuvat rabljen avto. Takrat se bo pac menjalo kaj bo crknilo in dalje vozlo z njim. Nebom kritiziral jeb... vse po vrsti od znamke ipd. Ker vsak avto crkne pa da je to reno, bmw, vw ali pa hyundai.

Sedaj pa dalje na temo. A ve kdo kje bi jaz lahko dobil bele smerokaze, nekaj sem piso okoli pa mi vsi neke krom ponujajo ki pa so mi :huh: .

lp dany
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če jan 05, 2012 6:51 pm

evo se mene :D

najprej srecno voznjo in naj ti sluzi kot je treba :!:

glede smerokazov, ne vem tocno kake mislis. ampak po moje bi bilo to to ;)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5503730&show=1
turbo inside

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Napisal/-a RpDany Če jan 05, 2012 6:53 pm

o hvala za zelje ded. opa to sploh nisem vido. zdaj samo enga ko je od tam najdit... :D

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če jan 05, 2012 6:55 pm

RpDany je napisal/-a:o hvala za zelje ded. opa to sploh nisem vido. zdaj samo enga ko je od tam najdit... :D

prasaj moza ce ti jih lahko po posti poslje pa je. postnina bo itak una 2 eura. sicer pa na avto.net jih najdes se en par :)
turbo inside

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Napisal/-a RpDany Če jan 05, 2012 6:59 pm

Ja sem ze pisal mu mail tudi za druge neke malekosti ko rabim. pa da vidim ce bo kdo odpiso :D postnina je pa tam 5-7€ priblizno, odvisno od teze vem sem dosti lani posiljal okoli po sloveniji.

Uporabniški avatar
Monster Energy
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Monster Energy Če jan 05, 2012 7:21 pm

Pa do spmladi si nabavi kake take felne, kot jih ima ta skreširan! Pa letvice poštrihaj, potem pa mogoče, nižanje, temnenje šip, ledr notranjost, boljši radio, kej na motorju... Skratka delac v smislu, clean&simle oz. less is more! LP!
Z računom imam probleme!:

-ne morem citrati
-ne morem objavljati slik
-teme razmetane
-do skaraj vseh tem ne morem priti
-...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov