Sem bil prou vesel ko sem prebral da grejo gor M6 feltne, ker potem avto kot celota paše skupaj. Če bi imel kake kul feltne bi mi ga blo škoda, tako pa... Eh ja.
xsAMOR je napisal/-a:Kaj pa so tisti gumbi s stevilkami 1/10/100/1000? Kalkulator? Hec, za kaksno zaokrozevanje merskih enot ali frekvence radio postaj (MHz, KHz...)? Malo mi razlozite ker prvic vidim to

Tisto je za vnos ure in datuma, ter če so imeli, se mi zdi da kode. Pri uri imaš npr. : 00:00 pri čemer s 1000 štelaš prvo cifro, s 100 drugo,... Tisto tam ni radio, pač pa del check-controla.
106 je napisal/-a:Sem že večkrat mislil vprašat pa bom kr zdaj tu .....torej zakaj vsi BMWjaši tak radi povdarjajo zraven tipa avta še model v tvojem primeru E36 ? ? ? če pogledam kak BMW forum se folk tam meni samo v teh cifrah

brezveze škoda tipkovnice!
Ker je veliko lažje in se takoj ve za katero serijo/obliko gre. 320 + letnica je bl brezveze ker: kot prvo ne veš a je bencinar al dizel, kot drugo tudi letnica ni neko merilo ker, npr. se v letih menjave modelov, neka karoserijska varjanta prodaja nova, neka pa stara, npr. avto, ki je predmet te teme, je v limuzinski varjanti obstajal od leta 1991 (oziroma septembra 1990), coupe je prišel tam nekje 1993, cabrio, compact ter touring še kasneje. In recimo leta 1992 se je za touring še vedno prodajala stara oblika, E30. Po drugi strani je pa limuzino leta 1998 zamenjala nova serija, coupe, cabrio, touring ter compact pa so se še vedno prodajali, mislim da compact celo do 1999 ali 2000, ne vem točno.
Tako da, mi že vemo zakaj se tako menimo, sigurno ne ker bi imeli preveč časa tipkat.