ninjeti je napisal/-a:Kaj pa kaj takega: http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... -19454.jpg
Meni so top za insignio kar se tiče originalnih
roberto-82 je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Kaj pa kaj takega: http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... -19454.jpg
Meni so top za insignio kar se tiče originalnih
take ma moj kolega vendar v 20" različici pa "ubija" tk strupena je![]()
Courage™ je napisal/-a:Naredil izlet v Novo Gorico, pobral felne in jih danes tudi zmontiral. Zgleda tako kot mora - me happy
croma_man je napisal/-a:jih še mam doma, kdo da več?![]()
pronet je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:jih še mam doma, kdo da več?![]()
a ti slučajno moje prodajaš?
tomzzi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Naredil izlet v Novo Gorico, pobral felne in jih danes tudi zmontiral. Zgleda tako kot mora - me happy
Jutr pa fotke...Dobra izbira. Se mi pa dopade ta varianta črne maske in krom emblema. Sam bom verjetno na svoji astri isto naredil le, da ne bo barvano. Bom raje folijo vrgel čez. Samo nisem ziher ali karbon look ali glossy black...
Courage™ je napisal/-a:pronet je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:jih še mam doma, kdo da več?![]()
Ahahahah, sem samo cakal!
Pronet, le privosci nam kako slikico tvoje rakete !
pronet je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:pronet je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:jih še mam doma, kdo da več?![]()
kako pa ti veš, da so moje?
se poznava?
ja slikce sigurno sledijo.
ta teden jih grem iskat do Crome in potem upam, da najkasneje v soboto bodo montirane na avtu
komaj čakam, da vidim kako jih je Croma spedinal
Courage™ je napisal/-a:pronet je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:pronet je napisal/-a:
kako pa ti veš, da so moje?
se poznava?
ja slikce sigurno sledijo.
ta teden jih grem iskat do Crome in potem upam, da najkasneje v soboto bodo montirane na avtu
komaj čakam, da vidim kako jih je Croma spedinal
Neeee, ne poznava se, mi je pa croma povedal da imajo lastnika in da bo verjetno povprasal zakaj jih "prodaja"![]()
Res me zanima kaksen bo koncni izdelek. Kaksno Insignio pa si lastis ?
Courage™ je napisal/-a:Naredil izlet v Novo Gorico, pobral felne in jih danes tudi zmontiral. Zgleda tako kot mora - me happy
error 90 je napisal/-a:Sicer pa nič posebnega
pronet je napisal/-a:
Imam Sports Tourer 2.0 CDTI Premium Selection
Courage™ je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Sicer pa nič posebnega
In taka tudi more ostati
Courage™ je napisal/-a:pronet je napisal/-a:
Imam Sports Tourer 2.0 CDTI Premium Selection
Barva ? Predvidevam da 160 konjsko ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov