sasocar123 je napisal/-a:izkazalo se je, da je bila skala .. Ne se vozit po skalah ..
buhti je napisal/-a:Maš pa srečo ane![]()
Tistalo zaščito pa kr pršpari zame veš, jest je nimam. Tako da jo odkupm. Tut če je vsa z vezicam, sam tok da je za zilo zaščita pod karterjem
ven0m je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:izkazalo se je, da je bila skala .. Ne se vozit po skalah ..
Lahko bi bilo huje, vredu porihtaj in varno vožnjo naprej
sasocar123 je napisal/-a:No, da malo osvežim .. Tokrat je trpela zgolj denarnica. V soboto sem namreč "nabasal" skalo, ki je bila ravno za ovinkom.. Ob cesti in na njej je bilo polno kep, tako da niti nisem dobro ocenil ali je kepa ali je skala, ampak izkazalo se je, da je bila skala .. Ne se vozit po skalah..
Srečo imam da sem ravno pred malim servisom, tako da bomo spotoma zamenjali še filter, drugače pa sem karter dal kar zašvasati, ker je bil tako malo počen, kasko mi pa tega ne krije, tako da letos kaska no go..
Ko sem pa ravno že pri delu in ker imam poden že tako ali tako ves z vezicami pritrjen in preluknjan, sem se pa odločil, da ga naredim iz pohodnega aluminija( 3mm ) Jutri grem po material, potem pa veselo na delo..
Pa še nekaj photoshootinga:
Lp,
Slicker je napisal/-a:Prosim poslikaj kako bos tole ustukal notr. Ker leon naj bi mel enako armaturo kot a3, tam pa je potrebno menjat kpl sredinsko konzolo s klimatronikom vred.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov