zelo lepa alfa
sam men je se bolj usec karoserija do leta 90.
js sm meu in komplet obnovu(novi zadnji blatniki, pragovi, generalno obnovljena karoserija, notranjost ipd. sam stroski obnove 300k) 33 1.5 qv special letnik 96 in sm biu cist in love s tem avtom

boxer in dva dvojna fergazerja ROXORzZZZzZ
sam je nazalost koncala v rokah ciganov, ker jim jo je fotr kr senkou, ker mi je stala pred bajto neregistrirana in je enkrat popizdu pa kr senku cigotom k so skos zvonil za kok bi prodau

se zmer mam prometno...
glede na to da sm meu s to alfo zgube mal manj kot pol miljona, mi se vseen ni zal tega dnarja ker sm uzivu v casu ki sm ji ga posvetil, in v uzitkih ki mi jih je vracala.
pa tisti k ste pametni glede alf STFU! nemors sodt nekoga ce ne hodis prej en tedn v njegovih mokasinih, tko da ce boste kdaj mel priloznost obcutit alfo v pravem smislu, vam bo ratal jasn v cem je car alfe. prej pa ne!
pa js mam zdj hyundai lantro 1.8 131hrckov, pa vozm se okol z fotrovim volvom 850 2.5 20v 170hrckov, pa mi je bla alfeta se zmer 5x bolj uzitkarski avto.
alfa je avto v katerega se zaljubis. in mal je takih avtomobilov.
bom poisku slike moje ljubezni, pa jih sliku z digitalcem in objavu kr tle v tej temi, da vids kaka je bla moja