primozek68 je napisal/-a:Ima Ivan prav. Tole ni niti O od Osnove. Nima smisla tole flikat. Kaj v bistvu pa je na tem BMW posebnega, da si ga vzel? Motor ne, školjka še manj, opreme skoraj nima,...
primozek68 je napisal/-a:Kaj v bistvu pa je na tem BMW posebnega, da si ga vzel? Motor ne, školjka še manj, opreme skoraj nima,...
Patrik_A3 je napisal/-a:Končno po dolgem paranju živcev, želja itd sem si privoščo vikend avto.
...
Nato sem pa si preračunal in tuhtal, da me bolj zanima kupit en avto, porihtat ter uživat v normalni vožnji. Gledal sem na avto net cel čas, pa me ni nič ganlo dokelr nisem v nedeljo opazil bmw-ja 318i letnik 1988, z felnami ter modro barvo. Ko sem ga videl sem vedel, takšen avto bi mi uresničil dolgoletna želja, da imam vikend avto za uživanje.
RpDany je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ima Ivan prav. Tole ni niti O od Osnove. Nima smisla tole flikat. Kaj v bistvu pa je na tem BMW posebnega, da si ga vzel? Motor ne, školjka še manj, opreme skoraj nima,...
Ded ma voljo in zeljo pac tega obnovit v katerega se je zagledal in pac to bo tudi naredil. Bo imel vec dela ipd. samo verjamem da bo Patriku na koncu uspelo![]()
Ded je pa veselo gledat poste in slike od delace bo rabo kaj samo povej
![]()
lp dany
primozek68 je napisal/-a:
Ni lepšega, kot dobro zastavljena obnova klasike, samo tale je preveč škrbast in kljub mnogo vloženih € in časa, še vedno ne bo to, kar bi bil z eno dobro osnovo. Zdrave školjke od tega modela tudi ni težko za dobit, zato ne vem, zakaj sploh vztrajat na točno temu. Da bi bil v štartu 325, naložen z opremo, ajd, ne rečem, tako pa ....
Veliko volje patrik, glede na tvoje podvige z zobno ščetko verjamem, da ti je ne manjka.
Patrik_A3 je napisal/-a:
nisem iskal niti redkega ali pa ultra močnega avta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov