Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Re: slo policijski avtomobili

Napisal/-a primozek68 Če jan 24, 2013 9:38 pm

A res al kaaaaaj??
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Če jan 24, 2013 10:21 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Ok zdaj mi nekaj ni jasno... od kdaj majo naši policisti Nissana Pathfinderja, civilnega s skritimi LED lučkami, srebrne ali pa temno sive barve? :shock: Danes sem ga videl pri Semiču, ko je en tovornjak obstal.

V Mariboru imaš tudi majhno grafit sivo civilno Škodo Fabio VRS (brez naduvane plastike), ki je po večini ustavljala na Proletarskih Brigadah, dokler niso postavili radarjev.
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če jan 24, 2013 10:26 pm

primozek68 je napisal/-a:A res al kaaaaaj??

No shit scherlock da je res.

lp

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Če jan 24, 2013 11:45 pm

~toMmy~ je napisal/-a:A ni 2.0 TSI z 211KM relativno "švoh" za Provide? :D

tole gre ko sneta sekira ;) s pravim menjalnikom ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe jan 25, 2013 12:26 pm

~toMmy~ je napisal/-a:.......od kdaj majo naši policisti Nissana Pathfinderja, civilnega

v bivši krški upravi sta dva (bel in olivno zelen) že kr kako leto.....mislim, da so jih nabavili še leto poprej kot Tuarege....večina se vrtijo v obmejnem pasu(področju)
še več časa nazaj so imeli tudi cel kup Teranov - v našem koncu so več ali manj vsi "pokojni" zato so sedaj dali ven pač tisto, kar še gre in je primerno za teren, čeprav bi, če bi bil jaz minister imeli vsi Lade Nive 1.7 (brez i-ja =P )

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Pe jan 25, 2013 1:01 pm

Nekaj časa nazaj sem slišal, da ma policija nissana 240sx s celim kompletom različnih tablic, ki jih voznik menjuje glede na lokacijo v sloveniji, kjer se nahaja (MS,MB,LJ,PO,GO,.....). Naj bi mel v prtljažniku en kufer pa notri zložene tablice pa neko osnovno orožje. Neki spy avto al nekaj. Ne vem.

Je kdo slišal kaj podobnega?

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Pe jan 25, 2013 1:17 pm

ninjeti je napisal/-a:Nekaj časa nazaj sem slišal, da ma policija nissana 240sx s celim kompletom različnih tablic, ki jih voznik menjuje glede na lokacijo v sloveniji, kjer se nahaja (MS,MB,LJ,PO,GO,.....). Naj bi mel v prtljažniku en kufer pa notri zložene tablice pa neko osnovno orožje. Neki spy avto al nekaj. Ne vem.

To je tisti, ki ima avtomatsko orožje na strehi/pokrovu motorja in je včasih neviden? Ne, ga žal nisem videl.
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Pe jan 25, 2013 1:39 pm

ven0m je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a:Nekaj časa nazaj sem slišal, da ma policija nissana 240sx s celim kompletom različnih tablic, ki jih voznik menjuje glede na lokacijo v sloveniji, kjer se nahaja (MS,MB,LJ,PO,GO,.....). Naj bi mel v prtljažniku en kufer pa notri zložene tablice pa neko osnovno orožje. Neki spy avto al nekaj. Ne vem.

To je tisti, ki ima avtomatsko orožje na strehi/pokrovu motorja in je včasih neviden? Ne, ga žal nisem videl.

Ne, nima na strehi, v vratih ma.

Uporabniški avatar
divjak888
Novinec

Napisal/-a divjak888 Pe jan 25, 2013 2:31 pm

240sx pa res ne more bit neviden.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe jan 25, 2013 2:59 pm

Jerry007 je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Pa kdo financira te nove vozeke ?

Davkoplačevalci :twisted:

Sprašujem zato ker ne razumem kako na eni strani neki nakupi ki niso nujno potrebni na drugi strani pa sindikat toži državo ker policajom ni izplačala regresa ?!

Uporabniški avatar
divjak888
Novinec

Napisal/-a divjak888 Pe jan 25, 2013 3:03 pm

kako da ni potrebno? ja, je potrebno kako filat državo a ne

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe jan 25, 2013 10:52 pm

ven0m je napisal/-a:V Mariboru imaš tudi majhno grafit sivo civilno Škodo Fabio VRS (brez naduvane plastike), ki je po večini ustavljala na Proletarskih Brigadah, dokler niso postavili radarjev.

Nov al star model? Pa si zihr, da je RS-ka? :|

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m So jan 26, 2013 12:57 pm

peroRS je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:V Mariboru imaš tudi majhno grafit sivo civilno Škodo Fabio VRS (brez naduvane plastike), ki je po večini ustavljala na Proletarskih Brigadah, dokler niso postavili radarjev.

Nov al star model? Pa si zihr, da je RS-ka? :|

Star model. Ko sva se srečala v rondoju pri q-landiji sem videl navadno Fabijo z RS emblemi, znotraj pa tip s sončnimi špegli in frizurco (mislil sem si svoje, frajerček, ki je kupil značke za 20€). Nato sem mu sledil v prometu, ker sva imela isto pot in čakal, če bi se kje pokazala prilika, da ga malo spravim v zadrego z njegovim kvazi "RS" :mrgreen:
Pri vojašnici je zgleda nekdo par avtov naprej naredil nek prekršek, ker sem samo videl, ko se je tip v trenutku dobesedno izstrelil pred mano, vklopil lučke in dvignil zadaj opozorilno tablo. Par metrov naprej sta potem stala na avtobusni ta Fabia in srebrn Bmw.
Tak, da ja, zgleda bodo emblemi kar držali :lol:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So jan 26, 2013 5:53 pm

Praviš navadna Fabia z RS znakci in brez RS odbijačev in izpuha? A je imela xenon?

SlikaSlika

Ker kolikor jaz vem, policaji nimajo nobene Fabije RS. Kriminalisti Imajo navadne 1.4 16V 100KM.
Obstaja sicer 1 primerek srebrne Fabie RS v Sloveniji, vendar ni policijska. ;)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Ne jan 27, 2013 2:39 am

Kot ta na prvi fotki vendar brez "go-faster" odbijačev. Luči spredaj žal nisem videl takrat, za 100KM pa se je to pri 70km/h malo preveč "dvignilo" *ifyouknowwhatimean* :-P

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jan 27, 2013 11:27 am

Vem, da sem neverni Tomaž, ampak ne verjamem, da je bla to RS-ka. Ker bi se vedelo.
Sploh, če praviš, da je brez "dodatkov". A misliš, da bi šli policaji dajat gor navadne odbijače in rezat izpuh samo zato, da se bolj skrijejo. ;)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Ne jan 27, 2013 1:59 pm

Ni nič narobe, če ne vrjameš, tudi nisem trdil, da je bila VRS, samo opisal sem kakšno vozilo sem videl in kako se je obnašalo v prometu ;)

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jan 27, 2013 2:35 pm

Sej je kul. Pač mal debatiramo :D

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne jan 27, 2013 7:27 pm

Na zlati lisici sem videl novega Passata z Mb tablicami. Prvo kar mi je padlo v oči je, da če nebi v njem sedel policaj z grozno floroscentno jakno, sploh nebi vedel, da je policijski. A to so samo zimske felne zaj, ki jih imajo gor? 16-ke? Ker sploh ne zgleda kako športen...( v primerjavi z belo octavio...17ke ali celo 18ke, zadni spojler itd...)
Za octavio si že na daleč vedel, čigava je....passat pa..... :D
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 27, 2013 7:44 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:Na zlati lisici sem videl novega Passata z Mb tablicami. Prvo kar mi je padlo v oči je, da če nebi v njem sedel policaj z grozno floroscentno jakno, sploh nebi vedel, da je policijski. A to so samo zimske felne zaj, ki jih imajo gor? 16-ke? Ker sploh ne zgleda kako športen...( v primerjavi z belo octavio...17ke ali celo 18ke, zadni spojler itd...)
Za octavio si že na daleč vedel, čigava je....passat pa..... :D

Niso zimske felge, ampak serijske, so pač "samo" 16 col, it is a VW =P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov