~toMmy~ je napisal/-a:Ok zdaj mi nekaj ni jasno... od kdaj majo naši policisti Nissana Pathfinderja, civilnega s skritimi LED lučkami, srebrne ali pa temno sive barve?Danes sem ga videl pri Semiču, ko je en tovornjak obstal.
primozek68 je napisal/-a:A res al kaaaaaj??
~toMmy~ je napisal/-a:A ni 2.0 TSI z 211KM relativno "švoh" za Provide?
~toMmy~ je napisal/-a:.......od kdaj majo naši policisti Nissana Pathfinderja, civilnega
ninjeti je napisal/-a:Nekaj časa nazaj sem slišal, da ma policija nissana 240sx s celim kompletom različnih tablic, ki jih voznik menjuje glede na lokacijo v sloveniji, kjer se nahaja (MS,MB,LJ,PO,GO,.....). Naj bi mel v prtljažniku en kufer pa notri zložene tablice pa neko osnovno orožje. Neki spy avto al nekaj. Ne vem.
Je kdo slišal kaj podobnega?
ven0m je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Nekaj časa nazaj sem slišal, da ma policija nissana 240sx s celim kompletom različnih tablic, ki jih voznik menjuje glede na lokacijo v sloveniji, kjer se nahaja (MS,MB,LJ,PO,GO,.....). Naj bi mel v prtljažniku en kufer pa notri zložene tablice pa neko osnovno orožje. Neki spy avto al nekaj. Ne vem.
Je kdo slišal kaj podobnega?
To je tisti, ki ima avtomatsko orožje na strehi/pokrovu motorja in je včasih neviden? Ne, ga žal nisem videl.
Jerry007 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Pa kdo financira te nove vozeke ?
Davkoplačevalci
ven0m je napisal/-a:V Mariboru imaš tudi majhno grafit sivo civilno Škodo Fabio VRS (brez naduvane plastike), ki je po večini ustavljala na Proletarskih Brigadah, dokler niso postavili radarjev.
peroRS je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:V Mariboru imaš tudi majhno grafit sivo civilno Škodo Fabio VRS (brez naduvane plastike), ki je po večini ustavljala na Proletarskih Brigadah, dokler niso postavili radarjev.
Nov al star model? Pa si zihr, da je RS-ka?
GrEgEcN95 je napisal/-a:Na zlati lisici sem videl novega Passata z Mb tablicami. Prvo kar mi je padlo v oči je, da če nebi v njem sedel policaj z grozno floroscentno jakno, sploh nebi vedel, da je policijski. A to so samo zimske felne zaj, ki jih imajo gor? 16-ke? Ker sploh ne zgleda kako športen...( v primerjavi z belo octavio...17ke ali celo 18ke, zadni spojler itd...)
Za octavio si že na daleč vedel, čigava je....passat pa.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov