pinjas je napisal/-a:meni osebno niso všeč haris, Ni več dirkalnega videza, to je za penzioniste. Original gti so velik lepše, če ne pa ADVAN RG2 ali ADVAN RS
take čevlje bojo na evotu

za dirkanje pa to bo evo nekoč...

golf bo pa verjetn kr ostal, za po ljubljani in te relacije ko se jaz vozim je golf čist ok...nerabim dirkalnega looka, če bi hotu pol bi moral še mašino pa to prdelovat :P
_BuLLet_ je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Ko pogledam slike s prve strani te teme in trenutni izgled avta, moram reči, da si ga zelo okusno polepšal, ko si odstranil vso odvečno navlakoZa konec pa si dodal še prava platišča (jaz bi jih pustil točno v takšni barvi kot so), ki res lepo sedejo na avto
![]()
je še par stvari ki jih bom oziroma ki jih želim, ampak leta 2010, no mogoče
tut ti bi moral uzet kake bbs za svojo bemflo
In kakšne so želje?
Kar se pa mojih platišč tiče, v živo zelo lepo sedejo na avto, ko pride na vrsto nižanje po pa še boljšetudi meni bi bile lepše takšne kot so tvoje: http://www.bmw-e39.de/murat4.jpg .. ampak sem svoje dobil za ugodno ceno in sploh nisem imel kaj razmišljati
Mi zaupaš, koliko si odštel za platišča in gume ter kakšna je širina platišč in dimenzije gum. Lahko tudi na privat
cena feltn se mi zdi da je bla 600funtov, pa poština je bla kr dost,
gume so ble pa za smešnih 500e

zaenkrat mi ni žal