Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne apr 25, 2010 6:51 am

No če so platišča tebi všeč potem super.

Nikjer pa ne piše da jih moraš zamenjat.

Lp

rjavica
Nov uporabnik

Napisal/-a rjavica Po apr 26, 2010 11:36 am

zelo,zelo lep,pa še motor je pravi ....platišča so pa 1A 8) 8)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Po maj 03, 2010 10:17 pm

No danes je šel avto na barvanje od tistih prask od kaska in sem se zmenil, ker je toliko stvari za pobarvat, da bom še malo jaz financiral in bo avto kompletno pobarvan v zunanjosti :) Tako da sem danes zelo zelo dobre volje glede tega. Ker bo avto res čisto na novo pobarvan :D Barva bo seveda ista topas modra, vendar bo pa res čisto nova :D
Menjane bodo tudi gumice ob oknih, ker so že zelo slabe, to je še par detajlov, drugače je pa to to. Edino kar je slabega je, da bo trajalo kar dober teden da to vse zrihtajo, če ne drugega upam vsaj da ga do naslednjega petka najkasneje dobim :)
To je za zdaj vse, sporočim ko bo kaj novega oz. ko bo avto doma in poslikam in prilepim slikce ;)

LP

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po maj 03, 2010 10:24 pm

Uff bo lep, ko nov :D

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Po maj 03, 2010 10:26 pm

uff, če si se lotil tega projekta, bi bilo dobro, da bi uredil še pranje žarometov. Potem pa bi bil kot iz kataloga :tomidelej:
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Po maj 03, 2010 10:38 pm

davorz je napisal/-a:uff, če si se lotil tega projekta, bi bilo dobro, da bi uredil še pranje žarometov. Potem pa bi bil kot iz kataloga :tomidelej:

Ja sej tega se bom tut mogu lotit, vendar trenutno ne morem, ker so že te gumice ob oknih tudi okoli 100€, potem moram nujno dat zrihtat sovoznikov airbag oz. en stik se je pojavu in bom še tam pustil 200€, ker to moram zrihtat. So mi rekli na bmw servisu v trzinu, da se to pri teh modelih dostikrat zgodi, da pride do enega stika in potem se prižge lučka in če gori lučka tudi airbag ni aktiven oz. se ne sproži ob nesreči, tako da to moram nujno zrihtat že zaradi same varnosti. Drugače je pa rekel da ni to nič takega da bi bilo narobe, samo zrihtat je pa še vseeno treba, stane pa tudi samo zato toliko ker morajo sovoznikov sedež odpret oz. usnje dol in pol je tam nek senzor ali nekaj kjer nastaja stik, ker lučka se pa res samo takrat prižge ko nekdo sedi na sovoznikovem sedežu, drugače se sploh ne prižge če se peljem sam. Zato se zdaj ne morem lotiti še tega, ker ko bom zrihtal pranje bi rad res vse komplet originalno, da bo res vse lepo delovalo.

LP

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Sr maj 05, 2010 5:09 pm

Tole glede aribag lučke so ti malo narobe razložili. Pogosto se zgodi, da se strga mrežica v sedalnem delu sovoznikovga sedeža, ki zaznava če kdo sedi na sedežu ali ne. Strga se že, če se malo močneje s kolenom nasloniš na sedelani del, ko čistiš avto naprimer. Jo je pa res zajebano za menjati in ni ravno poceni:?

Airbag se ti bo aktiviral ob nesreči v vsakem primeru, če kdo sedi tam ali pa ne.. Če bi pravilno delovalo (lučka nebi gorela), bi se sprožil samo če bi sopotnik v času trka sedel na sedežu, drugače pa ne. Glede varnosti tu ni skrbi ;) Zrihtat pa vseeno daj, da bo pravilno delovalo :tomidelej:

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Sr maj 05, 2010 6:00 pm

_BuLLet_ je napisal/-a:Tole glede aribag lučke so ti malo narobe razložili. Pogosto se zgodi, da se strga mrežica v sedalnem delu sovoznikovga sedeža, ki zaznava če kdo sedi na sedežu ali ne. Strga se že, če se malo močneje s kolenom nasloniš na sedelani del, ko čistiš avto naprimer. Jo je pa res zajebano za menjati in ni ravno poceni:?

Airbag se ti bo aktiviral ob nesreči v vsakem primeru, če kdo sedi tam ali pa ne.. Če bi pravilno delovalo (lučka nebi gorela), bi se sprožil samo če bi sopotnik v času trka sedel na sedežu, drugače pa ne. Glede varnosti tu ni skrbi ;) Zrihtat pa vseeno daj, da bo pravilno delovalo :tomidelej:

No ja sej so res na hitro razložili takrat ja. Ja zrihtat bom zihr dal, ker če že ne drugega je zelo moreča tista rdeča lučka, ki skos sveti če kdo sedi na sovoznikovem sedežu. Drugače pa res nisem vedel da se vseeno sproži, potem je to dobro. No uglavnem to se bo moralo zrihtati. Drugače sem pa ravno danes zvedel, od tam kjer mi barvajo avto, da tiste gumice ob zadnjih oknih se dajo naročiti samo spodnje, tiste ob steklu oz. tam pri tistem delu kjer je motorček ki potisne zadnje steklo ven, je še eno tesnilo, katero se da pa naročiti samo v kompletu s celo letvico??? A je to res? S tisto krom letvico, ki je pa za eno stran 200€ :? Tako da tiste gumice ob oknih se bodo menjale, ta kjer se pa odpira in zapira okno bo pa zaenkrat ostala še stara. Res me pa zanima a se res neda posebaj naročiti? Mogoče ti veš bullet, ker se dosti spoznaš na bmw-je?

LP

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 06, 2010 6:35 pm

Oh ja, no danes so bile še naročene popolnoma nove letvice okoli oken, ker se tiste gume ob oknih drugače oz. posebaj ne da naročiti. Tako da je to kar velik strošek okrog 400€ bodo letvice in vse gumice okoli stranskih oken. Tako da ja, avto res počas ratuje kot nov :D denarnica pa vedno bolj prazna :D
So pa sporočili da so danes zrihtali ves kleparski del, jutr gre pa k ličarjem. Tako da upam da tam do srede ga bom že imel nazaj. Drugače pa res že komaj čakam da vidim kako bo vse skupaj izgledalo, saj bo res skoraj popolnoma nov :D

LP

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če maj 06, 2010 7:06 pm

@piksna007: greš v soboto na primorsko turo??? Jz grem :lol: 8)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 06, 2010 9:33 pm

mihaing je napisal/-a:@piksna007: greš v soboto na primorsko turo??? Jz grem :lol: 8)

Ne na žalost ne grem. Bi šel če bi imel čas, poleg tega je pa še avto na barvanju, tako da tudi če bi imel čas nebi mogel iti. Samo moram se udeležiti kakšnega bmw-srečanja, tako da ko boš še kaj vedel bi te prosil da me obvesti magar na ps če lahko :D
No da ne bova šla preveč off topic naprej po ps ;)

LP

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So maj 15, 2010 10:37 pm

Širina je prava 8) Svetovno zgleda avto res! ;)

Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne maj 16, 2010 10:50 am

Hvala :D
Bo še lepši ko ga do konca popedenajo ter ko bo prednji m odbijač gor. Takrat bo pa res svetovn :D Komaj že čakam, pa da ga operem pa notri spucam, potem pa poslikam pa malo osvežim temo :D Upam da bo to že naslednji vikend :D
Drugače pa tudi tvoj clio je 1A ;) Res super izgleda, v živo še bolje kot na slikah ;)

LP

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne maj 16, 2010 11:19 am

Ne bi dau še zadnjega M odbijača in pa pragov?

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne maj 16, 2010 2:08 pm

Pragov ne mislim menjat, ker se mi zdi da sploh ni nevem kakšne velike razlike med mojim in m pragom in se mi zdi škoda denarja. Za zadnji m odbijač se pa samo zato nisem odločil, ker če se bom kdaj, bom najprej montiral auspuh s štirimi rori in potem m odbijač :D Samo to samo če bodo finance :D Ker trenutno sem pa že res počasi brez denarja za dodatke, pa treba še par stvari prvo zrihtat kot sem omenil nekaj postov nazaj.

LP

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Ne maj 16, 2010 2:35 pm

Imaš pa izgleda namen še dolgo imet ta avto ;)
Saj je prav, zelo lep.

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne maj 16, 2010 2:50 pm

Za odbijač iz M paketa ne potrebuješ 4ih zaključkov.Odbijač je isti Movemu le podalšek pride drugačen.

http://www.shrani.si/f/3S/O6/16LEM0AK/p7240024.jpg

Meni definitivno lepši.
Pa še čudn bo zgledal da spedaj bodo letvice zadaj pa ne.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne maj 16, 2010 3:04 pm

nightmare je napisal/-a:Za odbijač iz M paketa ne potrebuješ 4ih zaključkov.Odbijač je isti Movemu le podalšek pride drugačen.

http://www.shrani.si/f/3S/O6/16LEM0AK/p7240024.jpg

Meni definitivno lepši.
Pa še čudn bo zgledal da spedaj bodo letvice zadaj pa ne.

Sej ne da nevem da potrebuješ 4ih rorov, samo pravim da če se bom spustil v m zadnji odbijač bom prvo še rore zrihtal, ker bi rad mogoče par konjev dobil, če ne drugega pa vsaj lepši zvok. Škoda mi je pa za zdaj kupit tistega potem pa še enkrat še enega za 4 rore. Drugače pa prednji odbijač nima nobenih letvic. Jaz imam m look odbijač prednji, ne m optic, je malo razlike, ta je prav identičen m-ovemu.

Slika

LP

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne maj 16, 2010 6:21 pm

En nasvet...imaš lep avto in ostani pri tem. Za kvaliteten prehod na m optik, auspuh in vse kar sodi zraven boš zagonil 4k eur, razlike od tega kar imaš bo pa par procentov. Raje poštimaj kak kvaliteten detajl npr ''kapljica'' ogledala in kvaliteten auspuh z lepimi zaključki (neprevelikimi). Glej, avto je bomba in ne ga skvarit.

Lp

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne maj 16, 2010 11:12 pm

Thor je napisal/-a:En nasvet...imaš lep avto in ostani pri tem. Za kvaliteten prehod na m optik, auspuh in vse kar sodi zraven boš zagonil 4k eur, razlike od tega kar imaš bo pa par procentov. Raje poštimaj kak kvaliteten detajl npr ''kapljica'' ogledala in kvaliteten auspuh z lepimi zaključki (neprevelikimi). Glej, avto je bomba in ne ga skvarit.

Lp

Saj ogledala bi tudi menjal, samo če gledam po ceni je skoraj ista cena kot odbijač, čeprav je skoraj nemogoče za verjet, je skoraj da res :?. Bom mogoče kasneje še ogledala menjal, bom še videl res. Drugače pa saj ne menjam stvari zato da se bo potem boljše prodal, avto si predelujem zase, ker je meni všeč :)
Drugače pa ja cel m optik verjamem da je drag, sej pravim da bom videl kako bo in kaj bom naredil, najpomembnejše so finance. Drugače pa kakšen je pa zate kvaliteten auspuh, mislim resno sprašujem, da ne boš razumel kot da se hecam?
Ne bom ga skvaril, ne skrbet ;)

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov