Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

snifix
Novinec

Napisal/-a snifix Ne sep 18, 2005 4:24 pm

Kolk pa pride okvirno polni kasko ( recimo da imas 50 % binifikacije) ?

lp matej

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne sep 18, 2005 5:08 pm

snifix je napisal/-a:Kolk pa pride okvirno polni kasko ( recimo da imas 50 % binifikacije) ?

lp matej

tukaj imas stran pa si izracunaj

http://www.amzs.si/?podrocje=5
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Ne sep 18, 2005 5:27 pm

mah ne vem glede esp-ja. drgac je pa tale oddaja na slo1 polom lahk bi kej bolsga skup spacal :twisted:
no k top gear naj ne bo ane sam neki bolsga.
drgac mas pa hud avto a ga kej zanas cez ovinke ce izkljucis esp?
ne na best motoring so rekli da ne mors enga traction contol popolnoma izkljuct :?: to nima veze z top gear.

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Ne sep 18, 2005 5:34 pm

metallic je napisal/-a:
VaLe je napisal/-a:
pehtren je napisal/-a:to je blo sicer na top gear sam slisu sem da ga je mucno vozit :?:

Jeremy je dobil v roke prototip še takrat in ni bil kao zadovoljen tralala. Je pa potem popravil mnenje, ko ga je še 1x vozil. Imam 5 giga muvijev o tem avtu, na vsakem testu so ga ZELO prehvalili. Tudi pozicijo voznika v avtu... ima takšno da se oči naj ne bi utrujale med dolgimi vožnjami itd. Tudi sam ko sem iz Nemčije naredil 1000 kilometrov, sem bil ko nov 8)

On je imel v mislih un test, ko so ga primerjal z TTjem quattro pa en chryslerjem se mi zdi. Uglavnem, vozil so po splozkem, kjer je bil ful živčen za razliko od audija (4×4) pa unga chryslerja, ki je mel 210km... :lol: Na tistem prvem testu ga je pa pohvalu (razen renaultove mašine in cenen notranjosti... :] )

ne v prvem testu to je blo v drugi sezoni katere tocno ta del sem slucajno gledal uceraj, ne hvali ga kritizera in govori da je narejen za americane...
sploh pa tko k je reku vale je jeremy dobu v roke nekaj podobnega prototipu..
drgac ga pa hamster hval, ker itak jeremy voz avto za pedre(sl 55 amg) :twisted:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne sep 18, 2005 6:02 pm

avto za pedre SL 55AMG? tis bolan ;)
Slika

snifix
Novinec

Napisal/-a snifix Ne sep 18, 2005 6:03 pm

MacTron je napisal/-a:
snifix je napisal/-a:Kolk pa pride okvirno polni kasko ( recimo da imas 50 % binifikacije) ?

lp matej

tukaj imas stran pa si izracunaj

http://www.amzs.si/?podrocje=5

to je obvezno zavarovanje....mene pa zanima kasko ;)

lp matej

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Ne sep 18, 2005 6:59 pm

rok46 je napisal/-a:avto za pedre SL 55AMG? tis bolan ;)

a si gledu top gear sploh ce si ces da nisem bolan, sej vem da ni z veseljem bi ga mev, sam ce nisi gledu ne mors razumet ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po sep 19, 2005 1:57 pm

Slika

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Po sep 19, 2005 2:28 pm

hudi body kiti dej enga rukn gor vale :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Po sep 19, 2005 2:49 pm

pehtren je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:avto za pedre SL 55AMG? tis bolan ;)

a si gledu top gear sploh ce si ces da nisem bolan, sej vem da ni z veseljem bi ga mev, sam ce nisi gledu ne mors razumet ;)

pol pa le powej,rade vole bom prebrau da bom vedu čemu je SL500AMG avto za pedre ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a BigBoSS Po sep 19, 2005 2:54 pm

Živjo

ESP-ja se res ne da popolnoma izključit. Piše da je izključen, v resnici pa ni. Je bilo tudi enkrat na DSF-u, ko je šel testni voznik Motorvision-a pozimi na eno Drift Challenge in je to povedal. Da je pa popolnoma izklopil ESP je nalimal čigumi nekam na elektroniko. Več niso povedali z razlogom, da nebi tega doma poskušali in bi prišlo do kakšnih nesreč. Smešno ampak res.

Drugač je pa 350z nice to have car. Sem ga pred kratkim testiral in sem bil zelo navdušen. Vale, super si se odločil. ;)

Lp BigBoSS
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po sep 19, 2005 3:31 pm

BigBoSS je napisal/-a:Živjo

ESP-ja se res ne da popolnoma izključit. Piše da je izključen, v resnici pa ni. Je bilo tudi enkrat na DSF-u, ko je šel testni voznik Motorvision-a pozimi na eno Drift Challenge in je to povedal. Da je pa popolnoma izklopil ESP je nalimal čigumi nekam na elektroniko. Več niso povedali z razlogom, da nebi tega doma poskušali in bi prišlo do kakšnih nesreč. Smešno ampak res.

Drugač je pa 350z nice to have car. Sem ga pred kratkim testiral in sem bil zelo navdušen. Vale, super si se odločil. ;)

Lp BigBoSS

Sem gledal teste in pravijo da se ESP popolnoma izkluči. Tudi sam sem probal in se z avtom vrtel :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po sep 19, 2005 4:35 pm

Lp BigBoSS

res je jest sem tut gledu mislm da je tm nekje nalimu pod havbo.... kje si pa nisem zapomnu najbolj kao bolš dela če daš čegumi gor itd... oz se ga lažje upravlja :lol:

:roll:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Po sep 19, 2005 4:44 pm

torej zgruntal smo slednje: usi k mate ESP pa bi ga radi izlopil kupte čigumije,čikejte, ku vm ne bo več dobr pa ku bi radi mal zabave hitr nalimat pod havbo pa gas :lol: :lol: dejte to prosm v tovarno znanja :D :D

Lp
Slika

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Po sep 19, 2005 5:12 pm

rok46, ampak brez zamere...moraš gledat Top Gear da razumeš take na-pol resne izjave...
to je isto k pravjo da je TT hairdresser's car...

na vsake tolk pride avto k se ga prime takšna oznaka...večinoma zarad dobršnega dela lastnikov in vse skupi mal v posmeh in začinjeno z angleškim humorjem...k je včasih mal...no, čudn...

mal je off-topic,vem...
...:::Cavallino Rampante:::...

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Po sep 19, 2005 8:03 pm

m_z je napisal/-a:rok46, ampak brez zamere...moraš gledat Top Gear da razumeš take na-pol resne izjave...

na vsake tolk pride avto k se ga prime takšna oznaka...večinoma zarad dobršnega dela lastnikov in vse skupi mal v posmeh in začinjeno z angleškim humorjem...k je včasih mal...no, čudn...

mal je off-topic,vem...

ma ni bla resna no sej ves da jeremya ne mors resno jemat mudel je pac faca, lej rok on si je slucajno kupu sl 55amg (ti si napisu sl500amg) in pol se je sovoditelj ki ga rad zafrkava najsu na eni spletni strani ( gay strani ) top 10 gey avtov in meni se zdi da je bil 3 po vrti sl 55 amg poleg ne vem kerih rozasti vijolcnih land roverjev pa ne vem se cesa... :D
in zato na primer recemo temu avto za geye.
drugace je cist kull :D :D

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Po sep 19, 2005 8:07 pm

DJ E.M. je napisal/-a:

Lp BigBoSS

res je jest sem tut gledu mislm da je tm nekje nalimu pod havbo.... kje si pa nisem zapomnu najbolj kao bolš dela če daš čegumi gor itd... oz se ga lažje upravlja :lol:

:roll:

lol cigumi kulll hehe :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Po sep 19, 2005 8:41 pm

pehtren je napisal/-a:
m_z je napisal/-a:rok46, ampak brez zamere...moraš gledat Top Gear da razumeš take na-pol resne izjave...

mal je off-topic,vem...

ma ni bla resna no sej ves da jeremya ne mors resno jemat mudel je pac faca, lej rok on si je slucajno kupu sl 55amg (ti si napisu sl500amg) in pol se je sovoditelj ki ga rad zafrkava najsu na eni spletni strani ( gay strani ) top 10 gey avtov in meni se zdi da je bil 3 po vrti sl 55 amg poleg ne vem kerih rozasti vijolcnih land roverjev pa ne vem se cesa... :D
in zato na primer recemo temu avto za geye.
drugace je cist kull :D :D

u pišuka pa sm se res zatipkou...to zto k mam zmeri v glavi enga srebrnga sl500 k se podi po nm 8) ... pa hvala za razlago ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a BigBoSS Po sep 19, 2005 11:20 pm

Živjo

Kam je nalimal tist čigumi na žalost ni povedal. Reku je, da ga lahk sam tko 100% deaktiviraš. To velja samo za Z350. Pri BMW-jih se da popolnoma izklopit. Pri večini novejših avto pa na žalost ni več mogoče. Z izključenim ESP-jem se lahko vrtiš, a vseeno ti malo pomaga. Tako je tudi pri Mercedezih. Pri CLS pa tudi E 55AMG se ESP ne da popolnoma izključit. To normalni vozniki itak ne opazimo, dirkači, ki so pa vsak dan za volanom na stezi pa hitro pridejo stvari do dna.

Lp BigBoSS
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf To sep 20, 2005 1:54 am

ze sam po sebi je sirok samo to je pa brutalno
Slika
Slika
Slika