snifix je napisal/-a:Kolk pa pride okvirno polni kasko ( recimo da imas 50 % binifikacije) ?
lp matej
metallic je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:pehtren je napisal/-a:to je blo sicer na top gear sam slisu sem da ga je mucno vozit
Jeremy je dobil v roke prototip še takrat in ni bil kao zadovoljen tralala. Je pa potem popravil mnenje, ko ga je še 1x vozil. Imam 5 giga muvijev o tem avtu, na vsakem testu so ga ZELO prehvalili. Tudi pozicijo voznika v avtu... ima takšno da se oči naj ne bi utrujale med dolgimi vožnjami itd. Tudi sam ko sem iz Nemčije naredil 1000 kilometrov, sem bil ko nov
On je imel v mislih un test, ko so ga primerjal z TTjem quattro pa en chryslerjem se mi zdi. Uglavnem, vozil so po splozkem, kjer je bil ful živčen za razliko od audija (4×4) pa unga chryslerja, ki je mel 210km...Na tistem prvem testu ga je pa pohvalu (razen renaultove mašine in cenen notranjosti...
)
MacTron je napisal/-a:snifix je napisal/-a:Kolk pa pride okvirno polni kasko ( recimo da imas 50 % binifikacije) ?
lp matej
tukaj imas stran pa si izracunaj
http://www.amzs.si/?podrocje=5
BigBoSS je napisal/-a:Živjo
ESP-ja se res ne da popolnoma izključit. Piše da je izključen, v resnici pa ni. Je bilo tudi enkrat na DSF-u, ko je šel testni voznik Motorvision-a pozimi na eno Drift Challenge in je to povedal. Da je pa popolnoma izklopil ESP je nalimal čigumi nekam na elektroniko. Več niso povedali z razlogom, da nebi tega doma poskušali in bi prišlo do kakšnih nesreč. Smešno ampak res.
Drugač je pa 350z nice to have car. Sem ga pred kratkim testiral in sem bil zelo navdušen. Vale, super si se odločil.![]()
Lp BigBoSS
BigBoSS je napisal/-a:Živjo
ESP-ja se res ne da popolnoma izključit. Piše da je izključen, v resnici pa ni. Je bilo tudi enkrat na DSF-u, ko je šel testni voznik Motorvision-a pozimi na eno Drift Challenge in je to povedal. Da je pa popolnoma izklopil ESP je nalimal čigumi nekam na elektroniko. Več niso povedali z razlogom, da nebi tega doma poskušali in bi prišlo do kakšnih nesreč. Smešno ampak res.
Drugač je pa 350z nice to have car. Sem ga pred kratkim testiral in sem bil zelo navdušen. Vale, super si se odločil.![]()
Lp BigBoSS
m_z je napisal/-a:rok46, ampak brez zamere...moraš gledat Top Gear da razumeš take na-pol resne izjave...
to je isto k pravjo da je TT hairdresser's car...
na vsake tolk pride avto k se ga prime takšna oznaka...večinoma zarad dobršnega dela lastnikov in vse skupi mal v posmeh in začinjeno z angleškim humorjem...k je včasih mal...no, čudn...
mal je off-topic,vem...
DJ E.M. je napisal/-a:BigBoSS je napisal/-a:Živjo
Lp BigBoSS
res je jest sem tut gledu mislm da je tm nekje nalimu pod havbo.... kje si pa nisem zapomnu najbolj kao bolš dela če daš čegumi gor itd... oz se ga lažje upravlja![]()
pehtren je napisal/-a:m_z je napisal/-a:rok46, ampak brez zamere...moraš gledat Top Gear da razumeš take na-pol resne izjave...
to je isto k pravjo da je TT hairdresser's car...
na vsake tolk pride avto k se ga prime takšna oznaka...večinoma zarad dobršnega dela lastnikov in vse skupi mal v posmeh in začinjeno z angleškim humorjem...k je včasih mal...no, čudn...
mal je off-topic,vem...
ma ni bla resna no sej ves da jeremya ne mors resno jemat mudel je pac faca, lej rok on si je slucajno kupu sl 55amg (ti si napisu sl500amg) in pol se je sovoditelj ki ga rad zafrkava najsu na eni spletni strani ( gay strani ) top 10 gey avtov in meni se zdi da je bil 3 po vrti sl 55 amg poleg ne vem kerih rozasti vijolcnih land roverjev pa ne vem se cesa...![]()
in zato na primer recemo temu avto za geye.
drugace je cist kull![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov