Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če maj 08, 2008 3:03 pm

Oni v hondi itak ni mel ful gas.... :vc

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če maj 08, 2008 3:14 pm

še pol ne an :lol:

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Če maj 08, 2008 4:14 pm

wahaaa...svaka cast :tomidelej: :tomidelej:
TDIpowah !!!
tak k so rekli....vizualno zakon....pa tut performance je na nivoju ostalega avta !!! :twisted: :twisted:

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v Če maj 08, 2008 4:19 pm

Nevarni so tile diesli ni kej ;) , je pa potrebno vzeti v zakup, da ima honda precej manj navora in ji kot sem razumel 19" vzamejo precej več moči kot golfu, zato bi bile za hondo bolj primerne kaka lahka platišča in mislim da v tem primeru bi bila bližje :twisted:.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če maj 08, 2008 4:54 pm

madona, hondo pojedu, ko za malco :lol: :lol:

ManIAK je napisal/-a:Oni v hondi itak ni mel ful gas.... :vc

hm, tole me spominja na vic o ferrariju in fičotu, ko pr 200km/h fičo vpraša, kje se v drugo šalta

:lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če maj 08, 2008 6:40 pm

corsa16v je napisal/-a:Nevarni so tile diesli ni kej ;) , je pa potrebno vzeti v zakup, da ima honda precej manj navora in ji kot sem razumel 19" vzamejo precej več moči kot golfu, zato bi bile za hondo bolj primerne kaka lahka platišča in mislim da v tem primeru bi bila bližje :twisted:.

Nič zato, zato.... Pojedu jo je za malco, pa neme veze, kolko pobere bilokaj. Nebo on zaj za video šov na 15" pol pa nazaj gor, sam tolko da bo lahko reku da je golfa pihnal...

Itak je pa pred vtec-om šaltal ker še nima Dc-jevih odmičnih in ga je blo strah, da bi od prevelike moči vse polomlo... 8]

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Če maj 08, 2008 6:53 pm

Lep golf, pa dober stegne 8) Hondaš pa itak sam da se dere :roll:
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če maj 08, 2008 7:02 pm

no sam da neki dodam ta fnt k vozi to hondo ni neki zaprisezeni hondas pa ne govori cez druge firme pa to tko da maniak ne s takimi komentarji.hvala
je fnt na honda forumu napisau da vti nima pogojev.na prste lah prestejem hondase k bi to rekl ce bi mel vti-ja...
@kukec avta zlo nerad vrtim v prvi pa tut v drugi brzini.ceprou druga ze gre.

drgac sva pa dregala pri nekje 50km/h jaz v 3. on v 2.prestavi
Ni vse res kar napišem

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v Če maj 08, 2008 7:35 pm

ManIAK je napisal/-a:
corsa16v je napisal/-a:Nevarni so tile diesli ni kej ;) , je pa potrebno vzeti v zakup, da ima honda precej manj navora in ji kot sem razumel 19" vzamejo precej več moči kot golfu, zato bi bile za hondo bolj primerne kaka lahka platišča in mislim da v tem primeru bi bila bližje :twisted:.

Nič zato, zato.... Pojedu jo je za malco, pa neme veze, kolko pobere bilokaj. Nebo on zaj za video šov na 15" pol pa nazaj gor, sam tolko da bo lahko reku da je golfa pihnal...

Itak je pa pred vtec-om šaltal ker še nima Dc-jevih odmičnih in ga je blo strah, da bi od prevelike moči vse polomlo... 8]

Hehe, se strinjam, tuki ni debate kateri avto bolje gre, mi je pa zanimivo da so tile stari vti-ji še vedno nek benchmark...
lp

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 08, 2008 8:10 pm

koj men to smešn...če kšn hondaš govori kej čez drugo znamko je koj use narobe, a k en govori čez hondo je pa use kul :lol: Drgač pa jst nikol nism nč govoru čez nobeno drugo znamko, da nebo pomote :!: Sm že na honda forumu reku da vti nima šans prot temu golfu :!:

Maniak koji je teb ku*ac :?: :!: :?: :!: če maš kj za povedat prid pa mi povej u faco :!: Najlaži je tkole čez komp :roll: Aja ti si pizdarija, furaš megana s 100konji a najbl pametn si :lol:

Drgač pa en je tm vprasal ce je to bivsa honda od Anžeta...ja je ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če maj 08, 2008 8:26 pm

ka pa novi zakon? :P

Drugače me ne gane ne traktor ne rižota, ampak ma pa honda hud zvok vsekakor;) koje.be dizla :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če maj 08, 2008 9:06 pm

MANDZO je napisal/-a:koj men to smešn...če kšn hondaš govori kej čez drugo znamko je koj use narobe, a k en govori čez hondo je pa use kul :lol: Drgač pa jst nikol nism nč govoru čez nobeno drugo znamko, da nebo pomote :!: Sm že na honda forumu reku da vti nima šans prot temu golfu :!:

Maniak koji je teb ku*ac :?: :!: :?: :!: če maš kj za povedat prid pa mi povej u faco :!: Najlaži je tkole čez komp :roll: Aja ti si pizdarija, furaš megana s 100konji a najbl pametn si :lol:

:cry Ni problema, ti samo povej kdaj in kje... Takšnega malčka pa še popapcam...

Drugač pa nimam nič proti hondi, tud sam bi jo mel če bi si jo lahka prvošu (s2000 valda), ampak ponavadi je mentaliteta hodašev problematična. Tud čez renoja vsi šimfajo, ampak mene to niti najmanj ne gane. Jaz vozim avto kakršnega si lahko privoščim in to je to...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če maj 08, 2008 9:31 pm

VW popapa hondo :lol:
joj vti pavr :shock: pa sportski filter,pa blokada...

Abbe,svaka čast za Golfa! :twisted:

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Pe maj 09, 2008 9:53 am

Ja fanta kolk sta pa vozila ce jst z normalno vozno rabm ene 6-7 min za ta odsek AC k se pelem na siht, pa se umes sta se "ustavlala" :D hehe ;) Sm kr presenecen da jo je golf tkole fajn popihal, svaka cast. Abbe ke si cipnu svojga stroja? Mandzo bi pa lahk se Yugota s serijsko VTI na 15 colah vprasal ce je za en tak test ride s TDIjem :twisted:

LP :hi

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe maj 09, 2008 11:52 am

abbe je napisal/-a:no sam da neki dodam ta fnt k vozi to hondo ni neki zaprisezeni hondas pa ne govori cez druge firme pa to tko da maniak ne s takimi komentarji.hvala
je fnt na honda forumu napisau da vti nima pogojev.na prste lah prestejem hondase k bi to rekl ce bi mel vti-ja...
@kukec avta zlo nerad vrtim v prvi pa tut v drugi brzini.ceprou druga ze gre.

drgac sva pa dregala pri nekje 50km/h jaz v 3. on v 2.prestavi

Mož jst mam v(r)tec Hondo pa se nena upam it primerjat z čipanim TDI-jem 140hp,ker bi me oni ziher pojedu.
Tut jst sem že večkrat napisu,da sem po objavah na raznih forumih mislil,da je toti vrtec vsemogočen pa je vsega skup za en drek.tolk praha se dviguje o tem sistemu je pa le malenkosten prirastek moči,če je sploh.Stari VTI so še dali malo od sebe novi VTEC pa je zgolj marketinška poteza.Vsaj jst ne opazim nekega brutalnega odziva motorja na podaljšano odpiranje ventilov.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Pe maj 09, 2008 1:32 pm

xsAMOR je napisal/-a:Ja fanta kolk sta pa vozila ce jst z normalno vozno rabm ene 6-7 min za ta odsek AC k se pelem na siht, pa se umes sta se "ustavlala" :D hehe ;) Sm kr presenecen da jo je golf tkole fajn popihal, svaka cast. Abbe ke si cipnu svojga stroja? Mandzo bi pa lahk se Yugota s serijsko VTI na 15 colah vprasal ce je za en tak test ride s TDIjem :twisted:

LP :hi

Sm mu že reku...Yugo je za akcijo...se bomo enkrat že zmenil :!:

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Pe maj 09, 2008 1:34 pm

ManIAK je napisal/-a:
MANDZO je napisal/-a:koj men to smešn...če kšn hondaš govori kej čez drugo znamko je koj use narobe, a k en govori čez hondo je pa use kul :lol: Drgač pa jst nikol nism nč govoru čez nobeno drugo znamko, da nebo pomote :!: Sm že na honda forumu reku da vti nima šans prot temu golfu :!:

:cry Ni problema, ti samo povej kdaj in kje... Takšnega malčka pa še popapcam...

Drugač pa nimam nič proti hondi, tud sam bi jo mel če bi si jo lahka prvošu (s2000 valda), ampak ponavadi je mentaliteta hodašev problematična. Tud čez renoja vsi šimfajo, ampak mene to niti najmanj ne gane. Jaz vozim avto kakršnega si lahko privoščim in to je to...

Jutr! Na jesenicah, pred Cafe Inn-om! ob 19h!

Uporabniški avatar
Tinč
Novinec

Napisal/-a Tinč Pe maj 09, 2008 1:50 pm

Kot bivšemu TDI user-ju mi je tale posnetek zlo všeč. :tomidelej:

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Pe maj 09, 2008 2:15 pm

haha..Maniak pa pejt gor ce upaš :lol: :lol: :lol: :lol:

drgac pa abbe lep golf.
te honde se sam neki napihujejo :lol:
Slika
I piss on diesel!

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Pe maj 09, 2008 3:09 pm

rad bi sprobal tole abbejevo stirko,da vidim to cudo od tdi-ja.moja trojka je cipana na 130,kako gre sele ta s 160km... :shock:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov