Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Po maj 17, 2010 12:19 am

:D :D Avto viden že parkrat v živo. Je res bomba in zelo lep. Upam, da tak tudi ostane. Kar se tiče pragov si se po mojem pravilno odločil...prav tako glede M-odbijača. Odbijač+pragovi+barvanje+homologacija+delo = kar velik strošek in velikanske razlike ne bo...Avto je v tem trenutno supr in ti ni treba nič spreminjati. Ogledala, luči, feltne vse je lepo in z okusom... :D Pohvalno :D

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po maj 17, 2010 7:30 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:En nasvet...imaš lep avto in ostani pri tem. Za kvaliteten prehod na m optik, auspuh in vse kar sodi zraven boš zagonil 4k eur, razlike od tega kar imaš bo pa par procentov. Raje poštimaj kak kvaliteten detajl npr ''kapljica'' ogledala in kvaliteten auspuh z lepimi zaključki (neprevelikimi). Glej, avto je bomba in ne ga skvarit.

Lp

Saj ogledala bi tudi menjal, samo če gledam po ceni je skoraj ista cena kot odbijač, čeprav je skoraj nemogoče za verjet, je skoraj da res :?. Bom mogoče kasneje še ogledala menjal, bom še videl res. Drugače pa saj ne menjam stvari zato da se bo potem boljše prodal, avto si predelujem zase, ker je meni všeč :)
Drugače pa ja cel m optik verjamem da je drag, sej pravim da bom videl kako bo in kaj bom naredil, najpomembnejše so finance. Drugače pa kakšen je pa zate kvaliteten auspuh, mislim resno sprašujem, da ne boš razumel kot da se hecam?
Ne bom ga skvaril, ne skrbet ;)

LP

Glede kvalitete auspuha, po zvoku bi jaz izbral Eisenmann po videzu pa UUC. Če se ti gre pa samo za videz pa ''kastom'' varianta, kot je prikazano na slikah. Tako imam jaz narejeno. Ko to škripne pa eno od gornjih dveh, če bodo finance dopuščale :D

Glede procentov pa nisem mislil na prodajo, hotel sem samo rečt, da rezultat ne odtehta vložka. Za tisti denar (in to je najbolj pogosto podan pameten nasvet tu gor, katerega pa redkokdo posluša) prodaš svojega in kupiš že narejenega s ful opremo.

Lp
Priponke
107.jpg
104.jpg

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Po maj 17, 2010 7:55 pm

piksna glej nekaj takega bi ti moral met na svojem bmwju...men te to veliko lepše kokr te tipične m3 feltne.. :)

Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Po maj 17, 2010 10:22 pm

Thor je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:En nasvet...imaš lep avto in ostani pri tem. Za kvaliteten prehod na m optik, auspuh in vse kar sodi zraven boš zagonil 4k eur, razlike od tega kar imaš bo pa par procentov. Raje poštimaj kak kvaliteten detajl npr ''kapljica'' ogledala in kvaliteten auspuh z lepimi zaključki (neprevelikimi). Glej, avto je bomba in ne ga skvarit.

Lp

Saj ogledala bi tudi menjal, samo če gledam po ceni je skoraj ista cena kot odbijač, čeprav je skoraj nemogoče za verjet, je skoraj da res :?. Bom mogoče kasneje še ogledala menjal, bom še videl res. Drugače pa saj ne menjam stvari zato da se bo potem boljše prodal, avto si predelujem zase, ker je meni všeč :)
Drugače pa ja cel m optik verjamem da je drag, sej pravim da bom videl kako bo in kaj bom naredil, najpomembnejše so finance. Drugače pa kakšen je pa zate kvaliteten auspuh, mislim resno sprašujem, da ne boš razumel kot da se hecam?
Ne bom ga skvaril, ne skrbet ;)

LP

Glede kvalitete auspuha, po zvoku bi jaz izbral Eisenmann po videzu pa UUC. Če se ti gre pa samo za videz pa ''kastom'' varianta, kot je prikazano na slikah. Tako imam jaz narejeno. Ko to škripne pa eno od gornjih dveh, če bodo finance dopuščale :D

Glede procentov pa nisem mislil na prodajo, hotel sem samo rečt, da rezultat ne odtehta vložka. Za tisti denar (in to je najbolj pogosto podan pameten nasvet tu gor, katerega pa redkokdo posluša) prodaš svojega in kupiš že narejenega s ful opremo.

Lp

Ja nekaj takega bi bilo zelo lepo, vendar k trenutnemu zadnjemu odbijaču to ravno nebi sedlo, vsaj zdi se mi no. Drugače pa ja, ko se bo (če se bo :D), bom tudi izpuh menjal, najbolj pomembne so seveda finance. Bomo videli kako bo.

Drugače pa hamzo, ne boš verjel meni so pa vseeno te ki jih imam trenutno gor, legendarne na mojem. Prou niti malo mi ni žal da sem se za te odločil, sploh ko se pelješ se tako lepo svetijo kot krožniki :D moram probat enkrat slikat med vožnjo, se res zelo lepo vidijo. Meni so enkratne in jih nebi zamenjal za nič :D

LP

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 To maj 18, 2010 10:40 pm

No pa da malo osvežim temo ter končno dam slike na novo pobarvanega bimerja :D
Evo danes sem ga temeljito opral z dolgimi pripravami. Pral sem ga res dve ure, potem pa še sesanje in pucanje notranjosti. Tako dolgo ga še nisem pral nikoli, tako da sem si danes res vzel čas za pranje :D
No pa naj slike povejo več.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

LP

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 18, 2010 10:43 pm

lep!
cele 2 ure za pranje? :lol: jz nisem nikakršen detailer pa porabim vsako soboto če je lepo vreme vsaj 3 ure da ga zunaj in znotraj spucam, tako da si tle bil kar hiter :)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 To maj 18, 2010 10:48 pm

Sej pravim da sem porabil dobre 2 ure samo za pranje avta, potem pa še urco za notranjost. Drugače pa je vseeno drugače če imaš hišo, ker si lahko res čas vzameš, tam pa ravno ne morem delat gužve 4-5 ur :D

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To maj 18, 2010 10:51 pm

A kar cel avto si dal prebarvat?

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare To maj 18, 2010 10:56 pm

Slicker je napisal/-a:lep!
cele 2 ure za pranje? :lol: jz nisem nikakršen detailer pa porabim vsako soboto če je lepo vreme vsaj 3 ure da ga zunaj in znotraj spucam, tako da si tle bil kar hiter :)

Sva že dva. :lol: Vsak vikend kadar je sončno obdobje če ne še kak dan vmes.

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a cvito19 To maj 18, 2010 10:57 pm

lizard je napisal/-a:A kar cel avto si dal prebarvat?

Ni ga dobesedno prebarval, v mislih je imel temeljito pranje... ;)
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To maj 18, 2010 11:02 pm

cvito19 je napisal/-a:

Že v dveh temah je omenil, da ga je dal barvat.

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ To maj 18, 2010 11:04 pm

cvito19 je napisal/-a:

Je kar dobesedno :tomidelej:
Lepo se sveti ;)

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a cvito19 Sr maj 19, 2010 6:26 am

lizard je napisal/-a:... Že v dveh temah je omenil, da ga je dal barvat.

_BuLLet_ je napisal/-a:... Je kar dobesedno :tomidelej:

Se opravičujem, sem spregledal ta podatek (omenjen je na prejšnji strani). Mislil sem, da ga je samo opral :)
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr maj 19, 2010 11:11 am

Hudo si zrihtal avto.
Slika

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Sr maj 19, 2010 11:27 am

Glede na tvoje prve poste , kakšne plane si imel z avtom, kakšen okus...itd....ti lahko zdej samo kapo dol dam...svaka cast za preobrazbo....res lep bmw... 8)

lp

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Sr maj 19, 2010 12:13 pm

vuko87 je napisal/-a:Glede na tvoje prve poste , kakšne plane si imel z avtom, kakšen okus...itd....ti lahko zdej samo kapo dol dam...svaka cast za preobrazbo....res lep bmw... 8)

lp

X2 Res lep auto pa tut lepo ga rihtaš enkrat bova še en điro mogla it mal po Domžalah :lol: :lol: :D

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 20, 2010 12:27 pm

Hvala vsem za pohvale :D Drugače ja res se je barval, kot sem tudi omenil na prejšnji strani. Poleg barvanja so bile pa tudi zamenjane letvice okoli šip (ki so bile kar drage :shock:), potem vse gumice okoli šip, ter prednje ledvičke :D. Tako da je že res lepo obnovljen. Pobarvan je pa tudi že prednji m odbijač, ki gre to soboto že na avto :D, katerega že komaj čakam :D.
PS: suljo: valda da se bova kej zmenila ;)

No pa še par fotk k sm se učer dolgočasu :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Pa še nova pridobitev :D dišava v obliki delfinčka :D
Slika

LP

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če maj 20, 2010 12:29 pm

Tist obesek v obliki kromirane feltne z dišavo vanilije bi bil boljši :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če maj 20, 2010 12:36 pm

kapo dol! avto je res hud! tocn taksnega (sicer v crni barvi) sem hotel kupit par let nazaj. pa me je en prehitu. pol sm mogu pa golfa kupt :D
imam se en predlog-ukren se neki okol zmigavcev spredej-se mi zdi, da kr izstopajo.
8)
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 20, 2010 12:43 pm

Ne veš kaj glede žmigavcev sem najprej razmišljal, samo so mi prav všeč, ker je zdaj res vse v to kombinacijo narejeno. Zadnje luči so bele (niso zatemnjene), potem stranski so beli, prednji so beli, ter še vse letvice so zdaj čisto nove krom, ter prednja maska je krom. In je vse v kombinaciji s svetlo varianto. Zato če bi menjal neki tle neki tle, se mi zdi tko šlampasto, da bo malo svetlega, malo temnega. Da bi pa vse menjal se mi pa res ne splača. Poleg tega mi je pa prav všeč prednji smernik, ker se vidi kje loči luč :D, če bi bil pa temen bi me pa spominjal na prejšnje luči in prejšnje nočne more :lol:

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov