PIKSNA007 je napisal/-a:Thor je napisal/-a:En nasvet...imaš lep avto in ostani pri tem. Za kvaliteten prehod na m optik, auspuh in vse kar sodi zraven boš zagonil 4k eur, razlike od tega kar imaš bo pa par procentov. Raje poštimaj kak kvaliteten detajl npr ''kapljica'' ogledala in kvaliteten auspuh z lepimi zaključki (neprevelikimi). Glej, avto je bomba in ne ga skvarit.
Lp
Saj ogledala bi tudi menjal, samo če gledam po ceni je skoraj ista cena kot odbijač, čeprav je skoraj nemogoče za verjet, je skoraj da res. Bom mogoče kasneje še ogledala menjal, bom še videl res. Drugače pa saj ne menjam stvari zato da se bo potem boljše prodal, avto si predelujem zase, ker je meni všeč
Drugače pa ja cel m optik verjamem da je drag, sej pravim da bom videl kako bo in kaj bom naredil, najpomembnejše so finance. Drugače pa kakšen je pa zate kvaliteten auspuh, mislim resno sprašujem, da ne boš razumel kot da se hecam?
Ne bom ga skvaril, ne skrbet
LP
Thor je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Thor je napisal/-a:En nasvet...imaš lep avto in ostani pri tem. Za kvaliteten prehod na m optik, auspuh in vse kar sodi zraven boš zagonil 4k eur, razlike od tega kar imaš bo pa par procentov. Raje poštimaj kak kvaliteten detajl npr ''kapljica'' ogledala in kvaliteten auspuh z lepimi zaključki (neprevelikimi). Glej, avto je bomba in ne ga skvarit.
Lp
Saj ogledala bi tudi menjal, samo če gledam po ceni je skoraj ista cena kot odbijač, čeprav je skoraj nemogoče za verjet, je skoraj da res. Bom mogoče kasneje še ogledala menjal, bom še videl res. Drugače pa saj ne menjam stvari zato da se bo potem boljše prodal, avto si predelujem zase, ker je meni všeč
Drugače pa ja cel m optik verjamem da je drag, sej pravim da bom videl kako bo in kaj bom naredil, najpomembnejše so finance. Drugače pa kakšen je pa zate kvaliteten auspuh, mislim resno sprašujem, da ne boš razumel kot da se hecam?
Ne bom ga skvaril, ne skrbet
LP
Glede kvalitete auspuha, po zvoku bi jaz izbral Eisenmann po videzu pa UUC. Če se ti gre pa samo za videz pa ''kastom'' varianta, kot je prikazano na slikah. Tako imam jaz narejeno. Ko to škripne pa eno od gornjih dveh, če bodo finance dopuščale![]()
Glede procentov pa nisem mislil na prodajo, hotel sem samo rečt, da rezultat ne odtehta vložka. Za tisti denar (in to je najbolj pogosto podan pameten nasvet tu gor, katerega pa redkokdo posluša) prodaš svojega in kupiš že narejenega s ful opremo.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov