RAPMAN je napisal/-a: pejt se kdaj še furat čez lj da se nam mal sline cedijo :P
Ja pa da po hitrem postopku ostanem brez tablic

RAPMAN je napisal/-a:c.c.c. sej se mi je zdel da tko ne gre k maš tok predelavdarkdog24 je napisal/-a:RAPMAN je napisal/-a: pejt se kdaj še furat čez lj da se nam mal sline cedijo :P
Ja pa da po hitrem postopku ostanem brez tablic
darkdog24 je napisal/-a:
Ja resno je,če dobim kako pametno ponudbo oziroma če najdem to kar bi js mel bo clio šel.
RSI je napisal/-a:ej vem da si trenutno brez službe sam a nebi vseeno obdržal k prodat to kar si ti naredu je pomoje kar hudič,a ne? da ne bo pomote mislim da ti bo kar teško pr srcu
Serđo™ je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:K0zM0 je napisal/-a: (na zunaj se razume za notr nč nevem da neo kej narobi)
whahahahah ta je pa dobra![]()
![]()
![]()
To pa nism vedu da 50% pišk pozna mojga Cliota mi je mal nerodnoops:
Drugač pa Papy morm pa priznat da se pa veliko mladih žensk rado obrne za Cliotom ko se peljem pa bela barva iz notranjosti jih ful privlači.
Drugač pa evo en dokaz ko sm dobu 1 email od ene mladoletnice iz Velenja.Sam dekle je zelo mlado,tako da hvala NE.Tok je stara ko moja sestra![]()
haj. stara sem 16 let. doma sm pa iz okolice velenja. že kr en cajt so mi ful všeč
clioti (star tip). doma mamo belega. vedno sm hotla met črnega pa ful pošlihtanga. sam bel je ful lep. tud na¹ bo čez 2 leti porihtan.
v četrtek ob 7.30 si se pelu čez šalek. js sm bla na postaji pa ko sm vidla avto........dihat nism mogla. dans pa nevem kk sm našla to stran. sam sm ful hepi))
ajd lepo se mej, pa napiš kaj.
sori za pozno uro. čaw
a ji je mogoce monika ime (monika666@....?)ops:
Golden eye je napisal/-a:fack hud avto ni kaj!!! Darkdog24: Kok si pa ti že kaj dnarja zmetal v ta avto, če ni skrivnost??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov