Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po jan 17, 2005 2:19 pm

RAPMAN je napisal/-a: pejt se kdaj še furat čez lj da se nam mal sline cedijo :P :twisted:

Ja pa da po hitrem postopku ostanem brez tablic :D
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po jan 17, 2005 2:20 pm

darkdog24 je napisal/-a:
RAPMAN je napisal/-a: pejt se kdaj še furat čez lj da se nam mal sline cedijo :P :twisted:

c.c.c. sej se mi je zdel da tko ne gre k maš tok predelav :-P
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po jan 17, 2005 2:27 pm

RAPMAN je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:

c.c.c. sej se mi je zdel da tko ne gre k maš tok predelav :-P

Gre gre ker mam vse vpisano razen filtra športnega pa pedalk pa ročice menjalnika,pa belih števcev,pa bele armaturke pa naslonjlala za roke pa športnih sedežev pa modre osvetlitve števcev itd... to so vse dejavniki ki vplivajo na varnost vožnje8po mnjenju unih na LPP-ju) in js tega nimam vpisanega,tako da se auto smatra tehnično neizpraven. :D bwhahahahahahahhahahaha :D :D :D :D :cry: :cry:

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel Po jan 17, 2005 3:22 pm

po savinjski pa se vozis, a?Za reklamo se boma zmenla, verjemi, da tvoj avto sam dosti pove, ne rabis se mene na fotki :rofl
Ampak pogledat ga pa res pridem, pa kak predlog mi bos dal za mojega...ce ne racunas prevec :]

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Po jan 17, 2005 3:46 pm

ej sej zadnjič nisi resno mislil s prodajo cliota al ti to resno????
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po jan 17, 2005 6:26 pm

RSI je napisal/-a:ej sej zadnjič nisi resno mislil s prodajo cliota al ti to resno????

Ja resno je,če dobim kako pametno ponudbo oziroma če najdem to kar bi js mel bo clio šel.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po jan 17, 2005 6:28 pm

Ja resno je,če dobim kako pametno ponudbo oziroma če najdem to kar bi js mel bo clio šel.[/quote]

kolk pa je ta tvoja cena ?? 8) sam zanima me kok ga cenš ...
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po jan 17, 2005 6:29 pm

RAPMAN je napisal/-a:
kolk pa je ta tvoja cena ?? 8) sam zanima me kok ga cenš ...

neprecenljivo ce mene prasas, ker je bilo velik dela vlozenega v to!!!

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Po jan 17, 2005 6:44 pm

ej vem da si trenutno brez službe sam a nebi vseeno obdržal k prodat to kar si ti naredu je pomoje kar hudič,a ne? da ne bo pomote mislim da ti bo kar teško pr srcu
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po jan 17, 2005 6:49 pm

darkdog24 je napisal/-a:
Ja resno je,če dobim kako pametno ponudbo oziroma če najdem to kar bi js mel bo clio šel.

pomoje neboš nikol tolk dobil kot boš hotel za njega!!Nažalost :?
realna cena bo malo višja kot za stock avto, kar pa bo zate zihr PREMAJHNA!!

no je pa ena dobra stran tuki- ga neboš prodal, ampak naprej pedenal :twisted:
lp

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po jan 17, 2005 6:55 pm

RSI je napisal/-a:ej vem da si trenutno brez službe sam a nebi vseeno obdržal k prodat to kar si ti naredu je pomoje kar hudič,a ne? da ne bo pomote mislim da ti bo kar teško pr srcu

Hja težko mi seveda bo o tem ni dvoma prodal pa bi ga najraje nekomu, ki se spozna na styling in ne navadnemu smrtniku,ker taki nezanjo cenit delo nekoga.
1x je že tolk daleč pršlo da sm že dal oglas na avto.net potem sm pa ga zbrisu,ker mi je dojadilo vse skup itd....
Sm že javno reku in še 1 bom ko dobim službo upam da kmalu bi si kupu al A8 al pa A6 recimo ta dva auta sta mi ful in in bi ju mel kak BMW tud nebi bil iz igre,in v tem primeru bo Clio šel stran.
Cena?mmm nebi js o ceni zdele razpravlu, da se nebo vnela vroča debata na forumu o tem.Mene evrotax nezanima oziroma js po eurotaxu nedobim nič za ta auto,recimo bogih 500000sit če jih dobim.
Tako da js ko bom dajal ceno bo cena zajela cel auto in vse kar je na njem in kar mam neki delov še doma.Js z auta nebom dal dol niti šraufa,tako da auto se bo prodajal tak kot je + še nekaj dodatnega materijala ki pripada(zimske gume,mehanski deli itd....)
Tako da bomo vidli kaj se bo zgodilo,če pa ga neprodam se pa sploh nesikiram ker mam tuki punco, ki bi rade volje auto mela za sebe in mam sestro ki bo začela delat izpit,in bi tud z veseljem mela malo drugačen auto.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po jan 17, 2005 7:08 pm

Serđo™ je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:
K0zM0 je napisal/-a: (na zunaj se razume za notr nč nevem da neo kej narobi)

whahahahah ta je pa dobra :D :D :D
To pa nism vedu da 50% pišk pozna mojga Cliota mi je mal nerodno :oops:
Drugač pa Papy morm pa priznat da se pa veliko mladih žensk rado obrne za Cliotom ko se peljem pa bela barva iz notranjosti jih ful privlači.

Drugač pa evo en dokaz ko sm dobu 1 email od ene mladoletnice iz Velenja.Sam dekle je zelo mlado,tako da hvala NE.Tok je stara ko moja sestra :roll:

haj. stara sem 16 let. doma sm pa iz okolice velenja. že kr en cajt so mi ful všeč
clioti (star tip). doma mamo belega. vedno sm hotla met črnega pa ful pošlihtanga. sam bel je ful lep. tud na¹ bo čez 2 leti porihtan.

v četrtek ob 7.30 si se pelu čez šalek. js sm bla na postaji pa ko sm vidla avto........dihat nism mogla. dans pa nevem kk sm našla to stran. sam sm ful hepi :)))

ajd lepo se mej, pa napiš kaj.

sori za pozno uro. čaw

a ji je mogoce monika ime (monika666@....?) :oops: :lol:

emm faq folk zj pa vem kera ti je pisala?! se mi je ž skoz zdelo pa sm šele zj skapeeru... najbrž je kr soseda moja, saj mail ma trak... pa na cliote je tud locooo
muahahhahaa jao sori za offtopic :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

DoubleYou
Nov uporabnik

Kraj: Enschede, Netherlands

Napisal/-a DoubleYou Če feb 17, 2005 11:14 am

Eey darkdog how's it going there?
I just registered here, well you managed all the Dutch language to register at our place, so I register at your place. Let's see how much I can understand (well actually not a lot) but if it's English I can understand it all :D

I've seen the photo's on our site, well not all are working anymore, but looking at this topic being 32 pages long I'm going to scroll through all of them now foor the pictures :)

I will soon post my own photo's of my car in a seperate topic, and if there would be one English translation topic in General Chat (*if you have) with the translation of the forum segments that would be nice ;) ;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Če feb 17, 2005 11:19 am

Heeeey nice of you to drop in, and I hope you will like it here, becouse guys are cool and they will help you if you need something and than of course there are some fucking idiots too but never mind of them.
I cant wait to see your ride here 8) so hurry up and lets show some picture.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če feb 17, 2005 6:50 pm

...and it has been a month since our last post in this topic?!?
doggy, a že imaš šiht???
Slika

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Če feb 17, 2005 8:28 pm

fack hud avto ni kaj!!! Darkdog24: Kok si pa ti že kaj dnarja zmetal v ta avto, če ni skrivnost??

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Če feb 17, 2005 11:41 pm

Tudi jaz se pridružujem mnogim ki so pohvalili tvoj avto!!! Res je Clio 1A!!!Vidi se da imaš ljubezen do avta in vsako malenkost podrobno obdelaš!Le tako naprej :clapclap :bow

Golden eye: Lahko bi ga vprašal koliko je vložil in ne zmetal, kajti tako se sliši kot da denarja ni koristno vložil v avto, kar pa v njegovem primeru ne velja ;)
p.s. Ne vzemi preveč resno :)

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers Pe feb 18, 2005 12:06 am

Pozdravljen Dani....

Mislim, da je minila že cela večnost od kar se nismo slišali ali videli. Vidim, da tvoj clio uspešno napreduje in da pohvale kar letijo..... BRAVO!! Me veseli, da je projekt res nekaj prinesel :)
A si zdej že rekorder s temi stranmi glede tvoje predelave... :)

No, no.... samo tolko, da te pozdravim preko spleta, ker sem po doooolgih mesecih malo zašel pokukat moj nekdaj najljubši forum ;)

Lepo ustvarjaj naprej.....
Marjan - NO NAME Spoilers

p.s.
A lahko kalupe tvojih odbijačev zdej prodamo ko boš avto prodal....haha...joke!!
Don`t be afraid to be tuning freak!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Pe feb 18, 2005 1:11 am

zupi13 je napisal/-a:...and it has been a month since our last post in this topic?!?
doggy, a že imaš šiht???

Ne nism še našu službe, povsod me zavračajo :roll:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Pe feb 18, 2005 1:13 am

Golden eye je napisal/-a:fack hud avto ni kaj!!! Darkdog24: Kok si pa ti že kaj dnarja zmetal v ta avto, če ni skrivnost??

se ne ubadam s tem koliko denarja je šlo noter, mislim pa da sm že reku to večkrat na netu, dal sem malo več kot milijon, auto je pa bil vreden na dan nakupa 850000sit.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov