shaggx je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:jz pa sm mislu d zarad očal tak vidimGT_Turbo17 je napisal/-a:pa če že špricaš kar tako malo s sprejem po avtu ti ni treba še pol tablice rdeče nardit![]()
![]()
![]()
j*** ga če mi pa očale mau slabo nesejo...
kontaktno lečo pa morm novo kupit k se mi je zlomla xD
Daedalus je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:jz pa sm mislu d zarad očal tak vidimGT_Turbo17 je napisal/-a:pa če že špricaš kar tako malo s sprejem po avtu ti ni treba še pol tablice rdeče nardit![]()
![]()
![]()
j*** ga če mi pa očale mau slabo nesejo...
kontaktno lečo pa morm novo kupit k se mi je zlomla xD
Wait, what?Folk še vedno uporablja trde kontaktne leče? :P
Mehke FTW.
stinge je napisal/-a:Avto je cist v Piz...
Lahko te je sram, da sploh pokazes slike te svinjarije na forumu.
In če pogledate ceste na slikah, zakaj bi dajal gor drage bodi kite in laka, ki bi ga bilo škoda popraskat...malo opazujte, če že ne znate brat zgleda.
defasturias je napisal/-a:In če pogledate ceste na slikah, zakaj bi dajal gor drage bodi kite in laka, ki bi ga bilo škoda popraskat...malo opazujte, če že ne znate brat zgleda.
On ne opremlja avta z dragimi stvarmi ampak dela kanto iz njega. Poglej slike na začetku in trenutno stanje. Odmisli subjektiven okus kaj paše in kaj ne, pa povej če se ti zdi normalno, da 20 let star golf zgleda bolje ohranjen in manj zgonjen od tega skropucala.
shaggx je napisal/-a:@ven0m: kaj si ti mojgoče mo izgubljeni brat dvojček da se povsod kjer je kaj takega strinjama? Laughing Laughing
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov