Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne maj 17, 2009 7:09 pm

rat look-a eni ne zastopte ;) Vsakemu svoje pravim jaz

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Ne maj 17, 2009 7:17 pm

sam je pa kr všečn ta stil. se boljši so pa pogledi k en tak abtek pihne hondo ''super'' type-r :lol:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne maj 17, 2009 7:35 pm

shaggx je napisal/-a:sam je pa kr všečn ta stil. se boljši so pa pogledi k en tak abtek pihne hondo ''super'' type-r :lol:

Povsem taki pogledi so mi vredu :tomidelej:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 17, 2009 9:36 pm

ja in če pihne? še vseen je površno skp zmetana piksna. takšna je resnica. :? zaenkrat...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne maj 17, 2009 10:26 pm

shaggx je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:pa če že špricaš kar tako malo s sprejem po avtu ti ni treba še pol tablice rdeče nardit :lol:
jz pa sm mislu d zarad očal tak vidim :lol: :lol:

:rofl :rofl :bow

j*** ga če mi pa očale mau slabo nesejo...
kontaktno lečo pa morm novo kupit k se mi je zlomla xD

Wait, what? :lol: Folk še vedno uporablja trde kontaktne leče? :P

Mehke FTW. ;)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne maj 17, 2009 10:33 pm

Daedalus je napisal/-a:Wait, what? :lol: Folk še vedno uporablja trde kontaktne leče? :P

Mehke FTW. ;)

Oja in tukaj jih je oromno takih ;) :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po maj 18, 2009 9:32 am

Daedalus je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:pa če že špricaš kar tako malo s sprejem po avtu ti ni treba še pol tablice rdeče nardit :lol:
jz pa sm mislu d zarad očal tak vidim :lol: :lol:

:rofl :rofl :bow

j*** ga če mi pa očale mau slabo nesejo...
kontaktno lečo pa morm novo kupit k se mi je zlomla xD

Wait, what? :lol: Folk še vedno uporablja trde kontaktne leče? :P

Mehke FTW. ;)

imam letne poltrde... po 3eh letih mi je poleti počila prva sdedaj pa druga.... , te leče pa vseeno niso zanemarljiv strošek
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Pe jul 17, 2009 7:23 am

kaj novega z avtom?
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe jul 17, 2009 10:58 pm

Preden se bejbo spet oglasi da je rat look nam laikom pomeni samo rjo in petardo pod havbo naj pokaže kakšen podoben rat-look flomaster styling avto. Se pa strinjam da je vse skupaj že postalo kar nekaj. Vse se podira in menja, na koncu bo avto samo še razpadel in bo za na dinos.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe jul 17, 2009 11:18 pm

še tam ga nebojo hotli :P :lol: ...joke 8)

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jul 18, 2009 11:08 pm

jz pa glede tega flumasterja pa tega razmip lam mal drugače... DED SI UPA... kar si drugi nebi, poskuša nove stvari, mu nekaj ni všeč pa zamenja... zakaj bi biu avto menjavam zunanjsti za u smeti?. še zmeraj se da dobit i originalni mlinček in ga vgraditi not? oin pa ja ta avto ni daily driver...
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jul 19, 2009 6:31 am

sej meni tud postane dolgčas ko zrihtam avto. bi ga tud najraje spet narazn vzel :D Drugače pa je cinquecentota belega zdaj vrhunsko poštimal glede na to kakšen je bil! Sej avtov ma dost tko, da tega lahko skos šraufa.

ampak itak si vsi želimo vidit končni izdelek...ker tud mene zanima kako bo zadeva zgledala...

Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jul 19, 2009 11:34 am

ta tema je kr nekaj. Avto bo enega dneva razpadel....
Ded odpelji to na dinos pa zaključi projekt. Reši dušo
:lol:

tolk denarja pa časa si vložil v to... na koncu pa je celi avto dobesedno v PIz.... :roll:
maš preveč časa... sanje...in slabe odločitve.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

stinge
Nov uporabnik

Napisal/-a stinge Ne jul 19, 2009 12:07 pm

Avto je cist v Piz...
Lahko te je sram, da sploh pokazes slike te svinjarije na forumu.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne jul 19, 2009 5:17 pm

stinge je napisal/-a:Avto je cist v Piz...
Lahko te je sram, da sploh pokazes slike te svinjarije na forumu.

<sarkazem> Čestitam za najbolj inteligenten post kaj sem jih do sedaj videl na tem forumu </sarkazem>

Drugače pa za razliko enih sem prebral temo od začetka pa do konca in ne samo pogledal slike in reko kak je v p****, naj te bo sram, v k****, raje menjaj, pospravi okol bajte, ...

Ja pa dobro no, prvo kot prvo človek je predstavo avto in ne hiše, drugo kot drugo je njegov denar in njegova ideja in njegova odločitev kaj bo naredil z tem, če ima človek žilico, zakaj ne?!

Enim je všeč enim ni, meni osebno je všeč. Kot omenjeno, avto ni za vsakdanjo vožnjo, je projekt.

In če pogledate ceste na slikah, zakaj bi dajal gor drage bodi kite in laka, ki bi ga bilo škoda popraskat...malo opazujte, če že ne znate brat zgleda.

Kaj si želite forum kjer bo vsak predstavo svojo novo belo A5ko ko jo bo kupil? In sledilo bo 600 komentarjev v stilu "dober avto".
(vprašanje nima globjega pomena, je bil prvi avto kaj sem se ga spomno :P )

Še dobro da vsaj kdo kaj sam dela in to tudi pokaže.

Vsaka slika ima svojega malarja, naj bodo kritike, naj bodo pohvale, za to je forum. Če ti ne paše povej kaj ti ni všeč, če ti je pa pohvališ. Ne pa take, kot je blo zadnjih par komentarjev.

bom kr direktno:
stinge, če misliš z takimi idiotskimi komentarji ljudem zbijat moralo potem idi to počet raje nekam drugam.
Ali te lahko kr direktno vprašam, kaj si pa ti storil na svojem avtu razen tega da si par dragih "spojlerčkov" gor prilepo?

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Ne jul 19, 2009 6:16 pm

In če pogledate ceste na slikah, zakaj bi dajal gor drage bodi kite in laka, ki bi ga bilo škoda popraskat...malo opazujte, če že ne znate brat zgleda.

On ne opremlja avta z dragimi stvarmi ampak dela kanto iz njega. Poglej slike na začetku in trenutno stanje. Odmisli subjektiven okus kaj paše in kaj ne, pa povej če se ti zdi normalno, da 20 let star golf zgleda bolje ohranjen in manj zgonjen od tega skropucala.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Ne jul 19, 2009 6:19 pm

@ven0m: kaj si ti mojgoče mo izgubljeni brat dvojček da se povsod kjer je kaj takega strinjama? :lol: :lol:

sej stinge bi rd napisu kaj okoli tvojega avta samo si ne želim kazni, tk da.... nekaj pa ti povem, bi me blo manj sram se vozit v b3bjbotovem avtu k pa v tvojem, k gre b3ybo po gasu se avto csaj premakne pa nima 200kg plastike gor navešene.
če to vzameš kot žalitev se ti opravičujem... samo moje skromno mnenje
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne jul 19, 2009 8:10 pm

defasturias je napisal/-a:

On ne opremlja avta z dragimi stvarmi ampak dela kanto iz njega. Poglej slike na začetku in trenutno stanje. Odmisli subjektiven okus kaj paše in kaj ne, pa povej če se ti zdi normalno, da 20 let star golf zgleda bolje ohranjen in manj zgonjen od tega skropucala.

Sej sem napisal da ne daje dragih stvari gor :roll:

In drugače rat look po tvoje "kanta", "zgonjenost" je pač stil ki ga je izbral za avto.

Veš koliko takšnih stilov obstaja, kjer avti zgledajo zpuščeni, prerjaveli, itd... Pa majo še vseeno pravo srce pod haubo.

Če bi avto spucal v nulo, kromal podvozje in ga spustil na 1 cm se več nebi mogel vozit po teh cestah. Z tem designom pa avto paše v okolico, ga ni škoda bi lahko reko človek.

shaggx je napisal/-a:@ven0m: kaj si ti mojgoče mo izgubljeni brat dvojček da se povsod kjer je kaj takega strinjama? Laughing Laughing

Opažam ja =D

Nebi reko, da je krvno sorodstvo (mogoče kako, das auto sorodstvo :P ), ampak pač preprosta zdrava pamet in logika :P

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jul 19, 2009 8:38 pm

okej ven0m! sej večinoma maš prav. Sam poglej...avto je bil že parkrat ful hud in ga je spet razdru pa porihtu. in zdaj spet stoji pred hišo. Jaz upam in ga podpiram, da bo zrihtal avto do konca...čeprav še nisem videl nobenega njegovega končnega izdelka.

Ampak lej...vsak ma svoje..vsak je po svoje poseben...in vsak ma pravico s svojo lastnino delat kar želi.

Men je ta seičento zlo hud...ampak škoda, da ga vsakič razdre :D In pol je res kanta...a ne za dolgo. Ampak lih nekateri komentarji so pa res malo grdi...

Lih sram ga ni treba bit, ker je pokazal že kar dosti znanja in sposobnosti. porihtal je dost stvari, ki jih marsikdo ne bi znal oz. ne bi upal.

Samo daj beybo...spravi avto v stanje kot se spodobi... pa si zmagal!

Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Ne jul 19, 2009 8:40 pm

ta avto je rastavni, ki bi se še vednlo lahko uporabljal kot Daily driver... samo nažalost tako kot je sam b3ybo napisal ta stil v sloveniji ni priljubljen oz. ljublje ne zastopijo poante tega stylinga
@venom: ja to bo :D

@gt_turbo17.: b3ybo je napisalda bo ta avto zamenjal še 15 kompletnov zunanjosti... ko ap bo končal z predelavami ga bo pa dal na dinos...
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov