simply je napisal/-a:Kako je pa pri novem GTIju VI in Golfu R?
Novi GTI ima enake zavore, R pa kot Cupra in S3 torej 345*30. Tele večje so res bomba, prime ko sv. Bolj zadovoljen kot z prejšnim Leonom ki je mel 4 batni komplet od LCR (323*28) .
mito155 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:proti parada so veliko bolše, učeraj zvečer sm testiral grip po mokrem pa lahko rečem da mi zelo malo kdaj posveti lučka, z unimi pa mi je skoz utripala
zaenkrat je ok, bolše kot parada, za po suhem pa še nism extremno testiral...moram it na kake ovinke da bo lepo sončno in tolpo vreme, ko bom imel dovolj km narejenih
parada je manjši problem.. namreč bile so vsaj letnik 2005.. kar pomeni 5 let, za tako hardcore gumo meni preveč... 2 sezoni in voila...
simply je napisal/-a:tokrat sm pa do konca sjebu diske in ploščice pomojm še komplet abs ker sm na polno prtisnu na zavoro
No ni bilo glih tako ane?
alanq4 je napisal/-a:A dejte no pretiravat vsi skupaj.
Če že hočeš met mir, potem za normalen denar dobiš Zimermann diske (ugodna dobra roba) pa ploščice daš ebc redstuff ali ferodo ds 2500, pa pletene cevi + olje. Vse skupaj bo manj kot 500eu, pa se boš ustavljal tko kot je treba.
abbe je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:A dejte no pretiravat vsi skupaj.
Če že hočeš met mir, potem za normalen denar dobiš Zimermann diske (ugodna dobra roba) pa ploščice daš ebc redstuff ali ferodo ds 2500, pa pletene cevi + olje. Vse skupaj bo manj kot 500eu, pa se boš ustavljal tko kot je treba.
ko bojo segrete,ko bojo mrzle nebojo nc bol k orginal...
alanq4 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:A dejte no pretiravat vsi skupaj.
ko bojo segrete,ko bojo mrzle nebojo nc bol k orginal...
Moje izkušnje so drugačne, primejo vedno bolje od originala, iz 200kmh na 0 je pa sploh opazna razlika, ker navadne se pregrejejo preden se avto ustavi že. Te pa vedno bolj primejo, prov popuščat moram pritisk na pedalu, ker kar grizejo v disk.
Sem 110% zadovoljen, pa mam diske čisto navadne original 305mm
Tudi na grobniku ni bilo fadinga nič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov