Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če maj 20, 2010 2:03 pm

stari :bow
Men je špica !!! :tomidelej: :tomidelej:

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Napisal/-a error 90 Če maj 20, 2010 3:06 pm

Mater se svet :) Lepo si ga uštimal ;)

Zdaj pa samo en vosek gor da zaščitiš barvo.
Slika

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Če maj 20, 2010 3:27 pm

Avto je prva liga. :shock:

Eno vprašanje: imaš parkiran avto v garaži ali je na odprtem, ker ga je kar škoda kje zunaj pustiti, ker je tako lepo obnovljen. Ko daš gor prednji odbijač tablico prilimaj. ;)

Lp

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Če maj 20, 2010 4:27 pm

Tole si pa v Logatcu barval,a?
Sta ga dva kolega razdirala,pripravljala itd.

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 20, 2010 4:31 pm

scirocco12 je napisal/-a:Avto je prva liga. :shock:

Eno vprašanje: imaš parkiran avto v garaži ali je na odprtem, ker ga je kar škoda kje zunaj pustiti, ker je tako lepo obnovljen. Ko daš gor prednji odbijač tablico prilimaj. ;)

Lp

Parkiran je v garaži. Bloki imajo skupne garaže pod bloki v kleti, tako da je parkiran tam. Je na varnem :D

nightmare je napisal/-a:Tole si pa v Logatcu barval,a?
Sta ga dva kolega razdirala,pripravljala itd.

Ja v logatcu je bil barvan ja :)

LP

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če maj 20, 2010 9:56 pm

Hudo si ga zrihtal. In ker imaš krom okoli šip, pašejo tudi krom ledvičke in pa beli žmigavci skupaj s feltnami.

A zadnjega M tehnik odbijača neboš gor dal? Sicer se bo m tehnik malo tepel s kromom, ampak nima veze.
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Pe maj 21, 2010 11:01 am

stench je napisal/-a:Hudo si ga zrihtal. In ker imaš krom okoli šip, pašejo tudi krom ledvičke in pa beli žmigavci skupaj s feltnami.

A zadnjega M tehnik odbijača neboš gor dal? Sicer se bo m tehnik malo tepel s kromom, ampak nima veze.

Kot sem že omenil, če bom dal zadnji odbijač gor bom zadaj rihtal še izpuh. Trenutno pa nimam še toliko denarja, treba tut malo za morje pršparat :D
Drugače pa da malo osvežim temo.
Spy shots :D

Slika
Slika
Slika
Slika

LP

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe maj 21, 2010 11:19 am

PIKSNA007 je napisal/-a:Ne veš kaj glede žmigavcev sem najprej razmišljal, samo so mi prav všeč, ker je zdaj res vse v to kombinacijo narejeno. Zadnje luči so bele (niso zatemnjene), potem stranski so beli, prednji so beli, ter še vse letvice so zdaj čisto nove krom, ter prednja maska je krom. In je vse v kombinaciji s svetlo varianto. Zato če bi menjal neki tle neki tle, se mi zdi tko šlampasto, da bo malo svetlega, malo temnega. Da bi pa vse menjal se mi pa res ne splača. Poleg tega mi je pa prav všeč prednji smernik, ker se vidi kje loči luč :D, če bi bil pa temen bi me pa spominjal na prejšnje luči in prejšnje nočne more :lol:

LP

hehe, pol pa razumem! glede planov za naprej, in glede zgornjih "spy fotk" pa spet sam kapo dol! 8)
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So maj 22, 2010 3:52 pm

Evo in odbijač je končno že na avtu :D
No pa da že v naprej odgovorim tisti mali razmak je zaradi gumice iz prejšnjega odbijača :)

Slika
Slika
Slika

LP

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Napisal/-a cvito19 So maj 22, 2010 3:57 pm

Hell YEAH!!! :bow
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So maj 22, 2010 3:59 pm

Kaj nisi nekaj pravil, da se boš znebil krom okvirčka ko zamenjaš odbijač?
Anyway, sedaj si ga zrihtal kot se spodobi... jaz bi ga na tvojem mestu imel še naslednjih 10 let :D (še za varnost poskrbi). Pa znebil bi se vsega preostalega kroma... ledvičke zamenjaj s črnimi oz. lahko daš prebarvat. Tudi okoli šip se ga da zrihtat... ta krom pokvari celoten avto - takšno je moje mnenje.
Jaz sem imel skoraj celotno masko kromirano pa sem jo dal prebarvat v barvo avta in je veliko lepše sedaj (sem nasprotnik kroma na bolj novejših avtih).

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ So maj 22, 2010 8:08 pm

Piksna ... sam to ... :arrow: :bow

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 So maj 22, 2010 8:27 pm

:shock: Ampak kaj pa okvir od tablice, očitno ostane! :?

Kapo dol avtu. :D

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 So maj 22, 2010 9:24 pm

Odbijač, feltne, barva, krom, žmigavci,...vse paše gor, avto je res porihtanu nulo :bow

Zdej se moraš pa čimveč :vrum da bodo mogče še kakšni drugi BMW ownerji zgledoval po tvojmu :D

Uporabniški avatar
marko55
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a marko55 So maj 22, 2010 10:21 pm

Super poštiman bavarc!!! Če bi hotel imeti e46, bi želel da je taka 8)
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So maj 22, 2010 11:44 pm

Kolega ma 318, isto M paket, podvozje itd.. super stroj, šiba ko raketa, drži pa tut z takimi valerji :D
Super si porihtal! 8)
I'm not speeding I'm qualifying...

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne maj 23, 2010 12:21 am

nevermind je napisal/-a:Kaj nisi nekaj pravil, da se boš znebil krom okvirčka ko zamenjaš odbijač?
Anyway, sedaj si ga zrihtal kot se spodobi... jaz bi ga na tvojem mestu imel še naslednjih 10 let :D (še za varnost poskrbi). Pa znebil bi se vsega preostalega kroma... ledvičke zamenjaj s črnimi oz. lahko daš prebarvat. Tudi okoli šip se ga da zrihtat... ta krom pokvari celoten avto - takšno je moje mnenje.
Jaz sem imel skoraj celotno masko kromirano pa sem jo dal prebarvat v barvo avta in je veliko lepše sedaj (sem nasprotnik kroma na bolj novejših avtih).

Krom bo ostal, ker kakor sem že omenil, se je menjalo skoraj večina kroma in so zdaj čisto novi krom dodatki, poleg maske, ter vseh luči ki so tudi na belo kombinacijo narejeni. Krom okvirček je pa ostal zaradi tega, ker se mi zdi škoda lepit tablco ter zaradi kombinacije kroma na vsem avtu. Tako da če bi to spreminjal bi imel tak strošek, pa še če po resnici povem so mi prav všeč. Nekaj kroma paše, dokler je v mejah normale.

scirocco12 je napisal/-a::shock: Ampak kaj pa okvir od tablice, očitno ostane! :?

Kapo dol avtu. :D

Ma ja za krom okvirček sem se kar odločil, da bo ostal, ker paše z ostalimi krom dodatki ter zato kot sem že omenil, mi je bilo malo škoda lepit tablco.

Drugače pa vsem hvala za pohvale :D meni je tudi zdaj avto že skoraj v nulo :D
Upam samo da bo kaj denarja, da bom še zadnji odbijač in izpuh menjal potem bo pa vizualno res fertik. Drugače pa prvo še par stvari za varnost porihtat, potem pa naprej.

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne maj 23, 2010 12:47 am

Krom tablice ne pašejo, ker so čisto iz konteksta napram ostalemu kromu. Izpadejo precejo kičasto in ceneno. Ne vem kaj ti je tako škoda lepit tablice? Zelo ensotavno se zalepijo in pravtako odlepijo, vse kar narediš je da kupiš Tesa obojestranski trak za zunanjo uporabo.

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne maj 23, 2010 2:21 am

Si ne predstavljam kako v živo sedaj zgleda tale M odbijač in pa serijski zadnji in pa seveda škoda ker je le 2.0. kar je na takem avtu skoraj malo malo.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Ne maj 23, 2010 2:53 am

resnicno lep,pohvale za trud!
ta barva tem modelu zelo pase,vse je na svojem mestu.edino krom okvircke dej dol,nimajo kaj iskati na m odbijacu.prevec ceneno zgledajo,saj jih vecina mojih "zemljakov" ima na raznovrstnih "sportnih" avtomobilih.
vstopi v svet Tese in se pusti presenetiti.. :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost