Men je špica !!!

scirocco12 je napisal/-a:Avto je prva liga.![]()
Eno vprašanje: imaš parkiran avto v garaži ali je na odprtem, ker ga je kar škoda kje zunaj pustiti, ker je tako lepo obnovljen. Ko daš gor prednji odbijač tablico prilimaj.![]()
Lp
nightmare je napisal/-a:Tole si pa v Logatcu barval,a?
Sta ga dva kolega razdirala,pripravljala itd.
stench je napisal/-a:Hudo si ga zrihtal. In ker imaš krom okoli šip, pašejo tudi krom ledvičke in pa beli žmigavci skupaj s feltnami.
A zadnjega M tehnik odbijača neboš gor dal? Sicer se bo m tehnik malo tepel s kromom, ampak nima veze.
PIKSNA007 je napisal/-a:Ne veš kaj glede žmigavcev sem najprej razmišljal, samo so mi prav všeč, ker je zdaj res vse v to kombinacijo narejeno. Zadnje luči so bele (niso zatemnjene), potem stranski so beli, prednji so beli, ter še vse letvice so zdaj čisto nove krom, ter prednja maska je krom. In je vse v kombinaciji s svetlo varianto. Zato če bi menjal neki tle neki tle, se mi zdi tko šlampasto, da bo malo svetlega, malo temnega. Da bi pa vse menjal se mi pa res ne splača. Poleg tega mi je pa prav všeč prednji smernik, ker se vidi kje loči luč, če bi bil pa temen bi me pa spominjal na prejšnje luči in prejšnje nočne more
LP
nevermind je napisal/-a:Kaj nisi nekaj pravil, da se boš znebil krom okvirčka ko zamenjaš odbijač?
Anyway, sedaj si ga zrihtal kot se spodobi... jaz bi ga na tvojem mestu imel še naslednjih 10 let(še za varnost poskrbi). Pa znebil bi se vsega preostalega kroma... ledvičke zamenjaj s črnimi oz. lahko daš prebarvat. Tudi okoli šip se ga da zrihtat... ta krom pokvari celoten avto - takšno je moje mnenje.
Jaz sem imel skoraj celotno masko kromirano pa sem jo dal prebarvat v barvo avta in je veliko lepše sedaj (sem nasprotnik kroma na bolj novejših avtih).
scirocco12 je napisal/-a::shock: Ampak kaj pa okvir od tablice, očitno ostane!![]()
Kapo dol avtu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost