MANDZO je napisal/-a:@Maniak kje pa si biu tisti dan? Sm te čakal pred Innom pa te ni blo![]()
Pa ej tega zdej, ni mogu.. mogu bako pelat na piazzo..
LOL, vidva sta sigurn z jesenic
ManIAK je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:@Maniak kje pa si biu tisti dan? Sm te čakal pred Innom pa te ni blo![]()
Kaj pride svinja h koritu, al korito svinji?![]()
Če pa že drugač ne, si pa po obnašanju čisti hondaš. Ko je jači...
Axion, tebe srbi kaj?
im nobody je napisal/-a:pa hondaši nimate šanns no...ka ne pove video dost...sej maste dost dolge kurce no![]()
golf leti nimaš kej...honda se pa tud lepo zadere
![]()
v tem primeru golf definitivno pošteno zmaga mu nimamo kej za rečt
![]()
drač pa ko primerjate bencinarje pa dizle....brezveze....ob bok si postavte dizla s 400 navora potem pa bencinarja s 400 navora pa da vidmo kir bo zmagal....tle navor igra ključno vlogo![]()
MANDZO je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:@Maniak kje pa si biu tisti dan? Sm te čakal pred Innom pa te ni blo![]()
Kaj pride svinja h koritu, al korito svinji?![]()
Če pa že drugač ne, si pa po obnašanju čisti hondaš. Ko je jači...
Axion, tebe srbi kaj?
Ne ampak če maš kj prot men prid pa se bova v živo zmenila! Tko pa zgledas ko 13letn komp freak k sam prek kompa zna lapat
im nobody je napisal/-a:ja sam tle ma honda 150 navora golf pa 400![]()
na pamet govorim mislim pa da se cifre po moji logiki vrtijo okol tega...
bencinar pa diz na drag race ki imata obadva isto navora pa gasa...![]()
itak bencinar zmaga...rečmo volvota t5 ko ma 330 navora pa 250 konju pa tega golfa ko ma rečmo podobn navor pa 160 konju...kdo zmaga?
Zois je napisal/-a:ja sam potem če boš s serijsko hondo tekmoval morš ti tud 19 col dol dat pa 16 gor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov