Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

abajc3
Novinec

Re: 2006 Mustang GT Cervini's Eleanor

Napisal/-a abajc3 Če nov 29, 2012 11:24 am

MRV je napisal/-a:smo ti dali argumente. 1. ne grejo v ovinek 2. bremzajo preslabo zaradi teže 3. tehnološko so zaostali 4. kakovost izdelave je obupna proti EU 5. varnostni in euro standardi so čao 6. pijejo ogromno, a grejo slabše kot malo navita honda.

bravo, izvirno in strokovno napisano, jst bi ti kar čestital. končno eden ki nima samo internetnega znanja, ampak se mu vidi da stvar obvlada! katere ameriške avtomobile si pa imel, da so se ti tako zamerili?

za grobnik sem takoj za, spomladi/poleti bo zaključen en naš projekt, sicer je corvette ampak je c4, letnik 86, uglavnem j***a in nima šans proti tvoji hondi. listnate vzmeti, plastična notranjost itd. aja pa še avtomatik je, nimamo za burek.
2 litres is a drink size, not an engine!!!

77 chevy malibu classic 305 v8

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 Če nov 29, 2012 11:38 am

ninjeti je napisal/-a:no pa gremo na tvoj nivo:
pa ste res vsi, ki vozite te nepotrebne požrešne j***a ogroženi, ko nekdo kako pripombo da na kak avto. kdaj mate spet small dick meeting, sori, american car meeting

dej se malo umirit, kdo si ti da nas boš kar vsepovprek žalil?

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če nov 29, 2012 12:47 pm

abajc3 je napisal/-a:
pa ste res vsi, ki vozite te nepotrebne požrešne j***a ogroženi, ko nekdo kako pripombo da na kak avto. kdaj mate spet small dick meeting, sori, american car meeting

ne, le spustil sem se na GOOS-ov nivo, da vidi kak je njegov odnos. če nisi razumel (četudi sem še napisal) pa to ni moj problem.

GOOS
Novinec

Napisal/-a GOOS Če nov 29, 2012 1:27 pm

ninjeti je napisal/-a:
abajc3 je napisal/-a:

ne, le spustil sem se na GOOS-ov nivo, da vidi kak je njegov odnos. če nisi razumel (četudi sem še napisal) pa to ni moj problem.

pa človek božji ... daj malo poglej kake zadeve se tukaj pišejo (predno sem se jaz sploh oglasil) ...
V Sloveniji druga kot "šimfat" se tak ne zna... ampak - če že "šimfate" potem to utemeljite z dejstvi... ter ohranite temo na nekem nivoju...

Jaz se opravičujem če sem katerega užalil... vendar blatenje teme brez osnov in utemeljenih dejstev je delo nepoznavalcev oz. amaterjev ...

LP

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če nov 29, 2012 2:00 pm

Zakaj so zmeraj napametnejši tisti, ki amerikanca niso nikol vozli?
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če nov 29, 2012 2:23 pm

ninjeti je napisal/-a:
pa ste res vsi, ki vozite te nepotrebne požrešne j***a ogroženi, ko nekdo kako pripombo da na kak avto.

če nekdo da neko pripombo na avto potem treba takoj ganjvit da nima pojma pa nekaj? čist prav ma. avto za tak dnar in "tako vrhunsko narejen" pol pa taka obična šlamparija. sprejmi kritiko or gtfo.

Prepričan sem, da tu ni bil glavni problem zamaknjene luči ali pa kritika filmčka ampak predvsem uporabnik MRV. Kjerkoli se pojavi moteni osebek MRV lahko hitro komu poči film. S tvojim stalnim zavezništvom pa mu daješ še vzpodbudo, da še naprej trobezlja totalne blesarije.

ninjeti je napisal/-a: kdaj mate spet small dick meeting, sori, american car meeting

Zakaj? Bi rad prišel cuzat? Ne hvala.. :roll:

ninjeti je napisal/-a: eni rajši kažemo na drugačen način svoje dosežke v življenju kot pa z otroškim rohnenjem kot eni največji narcisisti.

Ja nekateri se kažejo s stalnim žaljenjem in pod*ebavanjem drugih uporabnikov foruma.

Ne zagovarjam GOOSa, tudi jaz menim, da bi se lahko manj napadalno odvzal na provokacije, upravičene kritike pa mirno pokomentiral in podal protiargumente.

Uporabniški avatar
89gasper
Novinec

Napisal/-a 89gasper Če nov 29, 2012 3:20 pm

abajc3 je napisal/-a:za grobnik sem takoj za

Bajc a ni škoda denarja in časa? Se raje zapelji na kakšen us car meeting, boš imel mnogo več od tega.

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 Če nov 29, 2012 3:29 pm

89gasper je napisal/-a:
abajc3 je napisal/-a:za grobnik sem takoj za

Bajc a ni škoda denarja in časa? Se raje zapelji na kakšen us car meeting, boš imel mnogo več od tega.

za na grobnik se itak nekaj dogovarjamo drugo leto da bomo šli z vsaj 2mi corvettami, al se prikaže ta s hondo zraven al ne:)

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če nov 29, 2012 3:33 pm

GOOS gre se za tvoj odziv, ko nekdo nekaj napiše čez avto. Če je na avtu nekaj šlampasto narejeno in nekdo to omeni potem sprejmi ali pa raje sploh nič ne piši. Poglej si svoj odziv ko je omenil šlamparijo spredaj: spustil si se na njega kot podivjan bik.

cruiser1 kakim zavezništvom? sploh ga ne poznam ne da še bi mel neko kvazi zavezništvo z njim. kar se pa tiče tistega tvojega "pocuzaj" - sem obrazložil namen tistih dveh stavkov (debato sem spustil na nivo ki ga je prikazoval GOOS). tak da ti toti svoj pocuzaj tvoji mami al pa komu razlagaj doma. če ne razumeš semantike ti ne morem pomagati

S.LINE
Nov uporabnik

Napisal/-a S.LINE Če nov 29, 2012 3:40 pm

Sma k pa takole človek, bere članke se pa nemore načudit kao so določeni osebki MOČNI PA GLASNI PREKO TIPKOVNICE, upam da je tako tudi v realnem življenju :twisted:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če nov 29, 2012 3:56 pm

ninjeti je napisal/-a:kakim zavezništvom? sploh ga ne poznam ne da še bi mel neko kvazi zavezništvo z njim.

Govorim o tem kako mu daš vedeti, da se strinjaš z njegovimi trapastimi in žaljivimi izjavami. In to takemu človeku, kot je MRV, da še več veselja, da goni naprej svoje nesmisle.

ninjeti je napisal/-a: kar se pa tiče tistega tvojega "pocuzaj" - sem obrazložil namen tistih dveh stavkov (debato sem spustil na nivo ki ga je prikazoval GOOS). tak da ti toti svoj pocuzaj tvoji mami al pa komu razlagaj doma. če ne razumeš semantike ti ne morem pomagati

Kot sem že rekel in še vedno nadaljuješ...
cruiser1 je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a: eni rajši kažemo na drugačen način svoje dosežke v življenju kot pa z otroškim rohnenjem kot eni največji narcisisti.

Ja nekateri se kažete s stalnim žaljenjem in pod*ebavanjem drugih uporabnikov foruma.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če nov 29, 2012 6:29 pm

glej sem se ob tebi že navadil da vedno iz miši delaš slona.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če nov 29, 2012 7:15 pm

ninjeti je napisal/-a:glej sem se ob tebi že navadil da vedno iz miši delaš slona.

Sem pač ustvarjalen 8)

Uporabniški avatar
kiekoo
Nov uporabnik

Re: Ford Mustang '06 - Shelby GT500 Eleanor [VIDEO]

Napisal/-a kiekoo Če nov 29, 2012 7:29 pm

GOOS je napisal/-a:Svaka ti čast!!!
kaj pa na tej sliki?
Slika

Crtice ti rajse risi pri zenskah... pusti pa tetko Eleanor pri miru ;)

Primož, črtice sem jaz risal pri tisti, ki te je naslikala na platno, ko si bil na kolesu (skok). Sej veš, o kateri govorim? ;)

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če nov 29, 2012 7:38 pm

abajc3 je napisal/-a:
MRV je napisal/-a:smo ti dali argumente. 1. ne grejo v ovinek 2. bremzajo preslabo zaradi teže 3. tehnološko so zaostali 4. kakovost izdelave je obupna proti EU 5. varnostni in euro standardi so čao 6. pijejo ogromno, a grejo slabše kot malo navita honda.

bravo, izvirno in strokovno napisano, jst bi ti kar čestital. končno eden ki nima samo internetnega znanja, ampak se mu vidi da stvar obvlada! katere ameriške avtomobile si pa imel, da so se ti tako zamerili?

za grobnik sem takoj za, spomladi/poleti bo zaključen en naš projekt, sicer je corvette ampak je c4, letnik 86, uglavnem j***a in nima šans proti tvoji hondi. listnate vzmeti, plastična notranjost itd. aja pa še avtomatik je, nimamo za burek.

super. 370KM in 950kg, pa letnik 90. upam da ne boste veliko zaostajali.

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 Pe nov 30, 2012 9:23 am

MRV je napisal/-a:
abajc3 je napisal/-a:

ne bomo

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Pe nov 30, 2012 9:24 am

Otročaji
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Pe nov 30, 2012 11:02 am

MRV je napisal/-a:
abajc3 je napisal/-a:

MRV je napisal/-a:honda civic 1.6 125KM. v mestu pije dobrih 9, na AC 6,5 normalne vožnje, peglanje okoli 8,5
povprečje imam 8,5 s tem da nisem ravno počasen voznik. poraba je izračunana po poraba.com al kaj je že.

Haha hondaši :lol:
Slika

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Pe nov 30, 2012 12:03 pm

haha je 5 avtov pri hiši :D na poti je pa še 6.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Pe nov 30, 2012 12:06 pm

Good for you :bow
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten