denisboy je napisal/-a:lepo si ga porihtaledino kar me moti na avtu so prednji žmigavci, ker v barvi preveč odstopajo od luči
bizilux je napisal/-a:denisboy je napisal/-a:lepo si ga porihtaledino kar me moti na avtu so prednji žmigavci, ker v barvi preveč odstopajo od luči
kaki predni žmigovci? :S
v žarometih notr al kaj?... al tisti mejhni bočni za gumo?
aha neki odstopajo od luči, seprav so v žarometih...uglavnm js jih še vidm ne...tist mogoče mal oranžn...bah kdo to vid razn z lupo
Zois je napisal/-a:bizilux je napisal/-a:denisboy je napisal/-a:lepo si ga porihtaledino kar me moti na avtu so prednji žmigavci, ker v barvi preveč odstopajo od luči
kaki predni žmigovci? :S
v žarometih notr al kaj?... al tisti mejhni bočni za gumo?
aha neki odstopajo od luči, seprav so v žarometih...uglavnm js jih še vidm ne...tist mogoče mal oranžn...bah kdo to vid razn z lupo
on misli na to da je luč črna,žmigavci pa beli...pravi da bi bilo boljše če bi bili temni žmigavci
Falco_ je napisal/-a:res zelo lep!
upam, da vidim tega BMW-ja kdaj v živo
čuvaj ga!
tadej2010 je napisal/-a:Andrej res zelo okusno si zrihtal tegale bimmera.
bizilux je napisal/-a:oj... js bi pa kupu tegale bmw-ja... za kok ga prodaš?
no šalo na stran,
zdejle si resno ogledujem bmw 3jko ane, to isto verzijo kt maš ti, pa bi ga vrjetn iz nemčije kupu, tm za nekje 8k-10k€ bomo še vidl, pod 150k km, 195konjev, letnik 2000+,
no uglavnm skor zihr sm biv glede barve da bi bla srebrna ane...sam pol k sm vidu tegale lepotca na slikcah zgleda tale modra kr lepa ane, pa me zanima če se da ga vidt kdaj, sam da mal pogledam kako kj tale barva zgleda v real, pa tale M odbijač, ker si js isto tazga želim
pa zanima me kok si dov za m odbijač, pa kok za barvanje odbijača na to modro barvo, ker modrih takih ne morm dobit da bi mev že M blatnike, bi mogu pač navadnga modrega kupt z stock blatniki in dodatno kupt M blatnik pa ga preštrihat... za sivo sm pa najdu par modelov k majo že M blatnike gor...
ubistvu me največ barva daje, nwm a bi bla tale modra al bi bla srebrna, tk da če bi se ga dal kdaj pogledat bi biv presrečn
lp
denisboy je napisal/-a:lepo si ga porihtaledino kar me moti na avtu so prednji žmigavci, ker v barvi preveč odstopajo od luči
error 90 je napisal/-a:Uhhuu![]()
Ma svaka čast ej![]()
Res lepo pa počasi si rihtaš avto...tako z občutkom . Bravo
Res je lep..daj že pokni en v redu vosek gor da bo mal zaščite.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov