cossy je napisal/-a:jay je napisal/-a:Sej taki razplet si lahko pricakovalops: tak pac je v SLO. Boljse da samo v tujino hodis, tam vsaj spostujejo to kar clovek z trudom nardi.
a un clio in kia pa nista bila narejena s trudom
Brouky je napisal/-a:sam res se tlele eni mente kot da je clio pa slab...clio je tudi zelo lep...sam pač ni isti cenovni razred in mislim da gre to večini v nos...
![]()
rok46 je napisal/-a:cossy je napisal/-a:jay je napisal/-a:Sej taki razplet si lahko pricakovalops: tak pac je v SLO. Boljse da samo v tujino hodis, tam vsaj spostujejo to kar clovek z trudom nardi.
a un clio in kia pa nista bila narejena s trudom
NE! narejena sta bla z veliko mero neokusa pa čist popolnoma nč druzga ... klijo je že 3 leta pomoje isti,o kii pa sploh ne mislm zgublat besed
rok46 je napisal/-a:Brouky je napisal/-a:sam res se tlele eni mente kot da je clio pa slab...clio je tudi zelo lep...sam pač ni isti cenovni razred in mislim da gre to večini v nos...
![]()
ok.tebe na cajte res ne razumemmi lahko prosm poveš kaj je na cliotu lepega? ker grših odbijačev,pragov&stuff nebi mogel zmetat na cliota
pa tista hauba ... omg
rok46 je napisal/-a:ma perfektno je!colo večje feltne bi še mogle bit pa nebi mel več kej pipat avta ... pohvale
gagi´d hype je napisal/-a:Ja da še jst pokomentiram... clio je full hud, res lepo narjen, kar se kie tiče, bom tud raj tih, k ni za nikamor, če bi bil js sodnik bi se težko odloču med audijem pa cliotom, sam po moje je res audi lepši...
Aja courage, ka si pa z zadno desno felgo delu? neki je počohana...![]()
Drgač si biu pa tko fanci na shovu, nč poznat nis hotu... :P
Courage™ je napisal/-a:gagi´d hype je napisal/-a:Ja da še jst pokomentiram... clio je full hud, res lepo narjen, kar se kie tiče, bom tud raj tih, k ni za nikamor, če bi bil js sodnik bi se težko odloču med audijem pa cliotom, sam po moje je res audi lepši...
Ej tigra sem mel, umiral sem celi dan na sonuc![]()
Courage™ je napisal/-a:gagi´d hype je napisal/-a:Ja da še jst pokomentiram... clio je full hud, res lepo narjen, kar se kie tiče, bom tud raj tih, k ni za nikamor, če bi bil js sodnik bi se težko odloču med audijem pa cliotom, sam po moje je res audi lepši...
Ej tigra sem mel, umiral sem celi dan na sonucDrugic komot pridi pa pocukaj, se pa te ni problema. Felna pa ne vem, po moje je komu na posti padla na "lepso" stran al kaj...
Patrik_A3 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:gagi´d hype je napisal/-a:Ja da še jst pokomentiram... clio je full hud, res lepo narjen, kar se kie tiče, bom tud raj tih, k ni za nikamor, če bi bil js sodnik bi se težko odloču med audijem pa cliotom, sam po moje je res audi lepši...
Ej tigra sem mel, umiral sem celi dan na sonuc![]()
LOL pa v Lj na a.com meetu je ti blo tudi malo hudo še od prejšnje noči ne ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov