LpF
Patrik_A3 je napisal/-a:sori ampak tako kot sem se jaz včeri nasmejal tvojemu "avtu" sem videl še marsikoga. mislim,kak so te sploh not spustli s to šaro? Mensezdi da se ti že sam iz sebe norca delaš
dejan84 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:sori ampak tako kot sem se jaz včeri nasmejal tvojemu "avtu" sem videl še marsikoga. mislim,kak so te sploh not spustli s to šaro? Mensezdi da se ti že sam iz sebe norca delaš
Le čevlje sodi naj kopitar... Če ne poznaš scene, potem bolje, da tak avto spregledaš in greš mimo. Avto je bil največja atrakcija na celem showu. Tolikokrat, kolikor je bil fotografiran ta avto, niso bili vsi avti zmagovalcev iz vseh kategorij skupaj. Pri avtu so se ustavljali stari in mladi in razen od nepoznavalcev ni bilo slišat niti ene kritike. Avto je bil celo detajlno fotografiran za eno revijo, tako da ni kar nekaj. Cel dan sem opazoval, kako so zavistni pogledi ostalih tekmovalcev gledali proti seicentotu, ker so ljudje hodili mimo njihovih "spedenanih raket" direktno do tega avta.
šinki je napisal/-a:Men je čist lep, čeprav bi mi bil bel všeč rally ( v tem primeru GHd in KHD) look, pa vseeno. Spet se kaže, da smo res Slovenci (fovšija).
Patrik_A3 je napisal/-a:šinki je napisal/-a:Men je čist lep, čeprav bi mi bil bel všeč rally ( v tem primeru GHd in KHD) look, pa vseeno. Spet se kaže, da smo res Slovenci (fovšija).
na kaj bi že mogo bit fauš? na barvo ki je bila nanešena s čopičem po stranicah avta? Vsaj takšne lise so bile za videt ....Pa oluščeno barvo pri vratih,ostalega niti gledal nisem ko sem to vido pa staro šaro na strehi... ? meni je pač bil bolj cirkuški,če pa je bil drugim všeč pa tudi nimam nič proti. povedal sem samo mnenje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov