Skull23 je napisal/-a:MSrougeZX je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:e ja že kdaj, na eni xsari se vozijo zdej...
Še ne...zaenkrat so še vedno v škatlah zapakirane...bodo pa.
poštimaj to dej, res bi rad vidu to
MSrougeZX je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:MSrougeZX je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:e ja že kdaj, na eni xsari se vozijo zdej...
Še ne...zaenkrat so še vedno v škatlah zapakirane...bodo pa.
poštimaj to dej, res bi rad vidu to
Izvoli:
http://www.citroen-tuning-slo.com/forum/viewtopic.php?t=346&start=525
RejmiK je napisal/-a:danes viden v Fužinah v Lj ,v eni privat delavnicina dvigalu
..prava zver
..sm pa drgač un "radovedni" šofer kombija z nalepko Dana
..bla sta pa dva pr audi-ju sam newem pa keri si ti
![]()
![]()
p.s. : naslednič če zagledam rdečo zver se definitivno ustavim da si jo pgledam od bližje :P![]()
lp
nevermind je napisal/-a:Sem prebral celotno temo in lahko rečem: svaka čast mož, imaš okus.
Zelo lepo si porihtal avto, čeprav mi je črn bil lepši... seveda, je to moje mnenje.
ven0m je napisal/-a:Eno off vprašanje glede na to da si velik lubitelj B4 model audijev
v kratkem imam namen se lotit manjše obnove motorja, saj moj že konkretno pije olja ter kadi kr fejst. Vem samo to da moram zamenjati teflone in da je treba še par drugih stvari zamenjat ko že imaš glavo narazen, zato me zanima kaj točno so vse te stvari?
edit: + tesnilo glave, drugo pa res nebi vedo, in zadevo bi rad uredil sam (nimam dveh levih rok in tudi ne vidim poante zakaj stvar ki jo lahko naredim sam dam delat nekomu ki mi bo za to zaračunal >200€), še pa tega nisem počel (razdiranja celotne glave) in vem da pri tem lahko gre marsikaj narobe zato raje vprašam
lp
Po forumu brska: luks104 in 3 gostov