Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
marko55
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a marko55 To jun 08, 2010 8:59 pm

bizilux je napisal/-a:oj, zanima me še kolk konjev ma, nism nikjer glih zasledu, pa eni so pisal da ma premal al kva je že blo pa vidu sm k je en napisu da če bi prej vedu bi kupu več konjev svojga, tk da vrjetn jst bom kr kupu

Power:
141 kW (192 PS)

neki tazga...sj je to to...200 konjičkov

aja pa kdaj bi se ga dal vidt? vrjetn bi hotu bit zravn ane... pa da te še jst mal uprašam kj :)

enkrat k maš čs... jst mam skoz čs, zdejle glih maturo odpisu vse tk da ja...časa kokr čš...

aja: pa 300€ za barvanje odbijača...ni to mal zasoljena cena?

320ci letnik 2001 ima 125 kW (170 KM) @ 6100 min-1 in 210 Nm @ 3500 min-1.
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To jun 08, 2010 9:36 pm

bizilux je napisal/-a:oj, zanima me še kolk konjev ma, nism nikjer glih zasledu, pa eni so pisal da ma premal al kva je že blo pa vidu sm k je en napisu da če bi prej vedu bi kupu več konjev svojga, tk da vrjetn jst bom kr kupu

Power:
141 kW (192 PS)

neki tazga...sj je to to...200 konjičkov

aja pa kdaj bi se ga dal vidt? vrjetn bi hotu bit zravn ane... pa da te še jst mal uprašam kj :)

enkrat k maš čs... jst mam skoz čs, zdejle glih maturo odpisu vse tk da ja...časa kokr čš...

aja: pa 300€ za barvanje odbijača...ni to mal zasoljena cena?

Glede na to, da ti navkljub maturi, težave dela pisanje in izražanje, bi ti priporočil, da še malo počakaš z 200 konjskim avtom, ker pomojem moraš v glavi še malo odrasti (pa ne zato, ker si mlad, eni so tudi pri teh letih že zreli za vonžjo takih avtov, ti pa žal deluješ vse prej kot to).
Da potem ne bo spet v novicah, mladi voznik BMW-ja serije 3 ubil sebe in 3 prijatelje, stari so bili med 18-20 let, pa 4 objokane familije, ki bojo posledice izgube potomcev čutile do konca življenja.

bizilux
Nov uporabnik

Napisal/-a bizilux Sr jun 09, 2010 8:23 am

hehe, no nwm kaj je narobe z mojim pisanjem ampak, pač tko pišem ker se mi ne da glih slovnično pravilno pa nwm kaj še use, pač u izi in mislm da vsi razumete :)

drgač pa dvomim da se bom ubov, ker jst bi tale avto kupu za mal dlje časa, ne za kkšno leto pa pol neki druzga, in zato bi že zdej uzeu mal več konjev. sj tut z 200 konji se da počas vozt :) čeprov se morš mal potrudt, heh

problem je edin da si glih ne predstavlam kok je kj 200 konjev ane, mislm sj je velik samo, tok hudo pa spet ne more bit, sicer pa prilagodiš vožnjo svojim zmožnostim ane :) vsaj tko naj bi blo na papirju
Zadnjič spremenil bizilux, dne Sr jun 09, 2010 5:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr jun 09, 2010 8:29 am

Nobeden od teh ni 320 !
Sicer pa če se zanimaš o nakupu odpri temo v prostoru za to namenjenemu, ne pa PIKSNI smetit njegove teme. :roll:

bizilux
Nov uporabnik

Napisal/-a bizilux Sr jun 09, 2010 8:46 am

B|ind je napisal/-a:Nobeden od teh ni 320 !
Sicer pa če se zanimaš o nakupu odpri temo v prostoru za to namenjenemu, ne pa PIKSNI smetit njegove teme. :roll:

no dobr dost smetenja, samo nevem glih kje sm reku da bo 320 ? :S

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Sr jun 09, 2010 10:44 am

bizilux je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Nobeden od teh ni 320 !

no dobr dost smetenja, samo nevem glih kje sm reku da bo 320 ? :S

A ni bilo govora o 320Ci ? In o njegovi konjenici do letnika 2001 ?
No, saj nima veze..

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jun 09, 2010 4:26 pm

bizilux je napisal/-a:hehe, no nwm kaj je narobe z mojim pisanjem ampak, pač tko pišem ker se mi ne da glih slovnično pravilno pa nwm kaj še use, pač u izi in mislm da vsi razumete :)

off: Uporabnik lizard te je opozoril na tvoje pisanje in izrazanje v postih, vendar ti se vedno ne razumes drugega dela (izrazanje) poleg seveda samega pisanja (kar tudi ni opravicila, ker uporabniki prihajajo iz celotne Slovenije in ravno zaradi nerazumevanja pride do nezeljenega chat-a). Ni opravicila, ce je napisano v slogu "cvekanja" namrec tudi sam opazam, da si v zacetku pricel nekonstruktivno kar se je opazilo s chat-anjem. Poleg tega pa bi te prosil, da si ze v zacetku preberes nas pravilnik (levo zgoraj). Upam, da smo se razumeli in da bos to tudi uposteval.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

SymonSays
Nov uporabnik

Kraj: Portorož

Napisal/-a SymonSays Ne jul 18, 2010 12:43 am

Lepa mašinca ni kej. Sam še pustit mi ga morš enkrat zapeljat :p. Glede na to, kok časa ga že imaš, pa ga še nism sprobal. Ja, ja, seveda ti bom dal svojga puntiča za sprobat ;).

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr avg 11, 2010 11:10 pm

No po dolgem času se mal javlam, na avtu ni skoraj nič novega od zadnje objave, razen nove servo pumpe, ki mi je crknila in sem jo zamenjal na bmw servisu v trzinu. Drugače pa nič posebnega razen to da nisem toliko časa tudi pisal, ker sem imel veliko dela z maturo, vendar se je splačalo, ker sem bil tudi v prvem roku sprejet na faks. Amapak da ne bom ravno smetil teme z stvarmi ki ne spadajo sem, uglavnem avto še zmeraj super laufa in upam da bo še naprej :D Moram malo nadoknadit zadevo :)

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Napisal/-a error 90 Sr avg 11, 2010 11:12 pm

Čestitke za uspešno opravljeno maturo ;)

Kar updejtej če bo kaj novega na avtu :)
Slika

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Sr avg 11, 2010 11:40 pm

error 90 je napisal/-a:Čestitke za uspešno opravljeno maturo ;)

Kar updejtej če bo kaj novega na avtu :)

x2
Lep bmw ;) In kakšni so kaj načrti za naprej?

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če avg 12, 2010 6:18 am

PIKSNA007 je napisal/-a:No po dolgem času se mal javlam, na avtu ni skoraj nič novega od zadnje objave, razen nove servo pumpe, ki mi je crknila in sem jo zamenjal na bmw servisu v trzinu. Drugače pa nič posebnega razen to da nisem toliko časa tudi pisal, ker sem imel veliko dela z maturo, vendar se je splačalo, ker sem bil tudi v prvem roku sprejet na faks. Amapak da ne bom ravno smetil teme z stvarmi ki ne spadajo sem, uglavnem avto še zmeraj super laufa in upam da bo še naprej :D Moram malo nadoknadit zadevo :)

cestitam za opravljeno maturo! kter faks si vpisal?
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če avg 12, 2010 9:43 am

No samo še to glede offtopica, vpisal sem se na FRI-fakulteto za računalništvo in informatiko na viču :).
Hmhm ja sem razmišljal da bi menjal še zadnji odbijač ter zadnji lonec, vendar pa bi že skoraj raje dodal ta denar k mojemu naslednjemu avto in sicer malo že razmišljam da bi kupil kaj drugega. Najraje kakšno bmw 525 dizel :), samo jo je težko dobit :)
Skratka avto laufa super in upam da bo še dolgo :D

PS: Hvala za čestitke :)
LP

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če avg 12, 2010 9:58 am

Koliko ga pa ceniš?
Lahko tudi na pm.

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Če avg 12, 2010 10:27 am

Čestitke ob ob uspešno končani maturi in vpisu na fakulteto.

Jest sem pa že mislu, ker se nisi nič javil, da je kaj narobe!

Lp

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če avg 12, 2010 1:07 pm

Ne ne nič ni narobe. Samo sem potem še delal skos in sem imel zelo malo časa, pa še morje je bil vmes tako da je čas kar poletel. Moramo se spet kaj videti pa da kakšno rečemo :D upam da niso že vsa srečanja bila med tem ko sem bil odsoten :(.
Kaj pravite ali bi se splačalo še zamenjati zadnji odbijač ter zadnji lonec? Ter koliko bi me kaj prišlo, pa kje mislite da bi bilo najceneje? Da ne bom zašel preveč off topic :)

LP

Uporabniški avatar
mr.moto
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mr.moto Če avg 12, 2010 1:26 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Kaj pravite ali bi se splačalo še zamenjati zadnji odbijač ter zadnji lonec?

Seveda :)

Moj predlog:
Slika

zvok
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če avg 12, 2010 4:56 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Moramo se spet kaj videti pa da kakšno rečemo :D upam da niso že vsa srečanja bila med tem ko sem bil odsoten :(.

4. septembra bo, najbrž spet v domžalah (razen, če ne bo kakih sprememb) :)
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če avg 12, 2010 7:57 pm

mr.moto je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:Kaj pravite ali bi se splačalo še zamenjati zadnji odbijač ter zadnji lonec?

Seveda :)

Moj predlog:
Slika

zvok

uf, neb mogl bit lepse 8)
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če avg 12, 2010 10:21 pm

Tale zvok je pa res ubijalski ane :D sam tole je pa pošteno drago pomoje ane :?
Sam ful bi zamenju za dizla oz. pac skor bi meu rajš dizla, k mn požre pa še čiperat se ga splača :D Zj sm res ful zmeden glede tega vsega ane.
Mah bomo vidl kaj bo pa kako bo :)
Ja bi prosu če bi lahko pm, k bo kkšno srečanje, k bi vs res rd spet mal vidu pa da kkšno rečemo :D

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov