To mi je všeč, da se srebrna barva ujema z autoradijem, zvočniki, twiterji režami itd...... Zračniki morajo ostat tam kjer so, ker bom enkrat klimo not dal tako da js zračnike nebi šlatu. Je pa dobra tale varijanta kot jo ma voltage gor na sliki, mogoče da bi se tud za to odlloču, sam potem mor merilec zunanje tem. drugam spravit pa uro.Bi blo dost dela s tem, za enkrat bo gor na armaturki.
Takod a tista varijanta z rezanjem zračnikov odpade.
ta slika od voltaga je v iber huda, na kaj takega nisem niti pomislo...
res bi se lahko kaj s poliestrom poigrali, če maš namen potem vzemi na znanje da gre tudi audi na poliester pacarijo v kratkem, tak da lahko kaj skup poštimamo
Tega Cliota sm že jst vidu, sam moral bi dobit drugo armaturko tisto obično, pa potem zamesit poliester al pa les pa kit itd... ker na mojo armaturko tole nebi šlo ker je podaljšana, bi bil grd tist rob.ampak bomo vzeli na znanje tudi to idejo.
Bor je napisal/-a:Kaj pa homologacija? Če gleda vn pa če maš spredi ožje gume kot zadaj. To meni diši po ilegali.
to je zdej preizkusna fora, ker je treba videt kako in kaj, ali bo auto imel iste vozne lasnosti, recimo volan se ful težko suče, blatnike plastične je treba vn dat itd....
bomo vidli kako in kaj, zaenkrat je hudo