Dandy je napisal/-a:Ve kdo čigav je srebrn Mclaren Mercedes SLR z nemškimi tablicami iz Maribora?
Dandy je napisal/-a:Tole me je danes šokiral v Logarski dolini...
grofo je napisal/-a:Dandy je napisal/-a:Tole me je danes šokiral v Logarski dolini...
Tole bi lahko celo bil Enzo s serijsko številko 400/400, glede na reg. tablico, kateri je bil na dražbi prodan za cca. 1milion €, denar pa je bil podarjen žrtvam cunamija in ima posvetilo papeža na notranji strani prednje havbe.
Če pa že ni ta je pa sigurno eden izmed zadnjih 50 torej serijske št. 349-399/400, ker samo ti so imeli zadaj na spoilerju napis Enzo Ferrari ostali so imeli samo Ferrari.
HORSE je napisal/-a:
Sicer se nisem šel forenzika, a zanimiva je tudi zadeva za mulcem na kolesu...
ven0m je napisal/-a:Dandy je napisal/-a:Ve kdo čigav je srebrn Mclaren Mercedes SLR z nemškimi tablicami iz Maribora?
Sklepam, da misliš tistega, ki je vsak 2. dan pred Pohorko v Radvanju, mogoče se še parkrat znajde kje v centru.
Če se ne motim je to od enega mariborčana, ki ima še metalik zelenega Smart brabusa na 16'' platiščih
grofo je napisal/-a:ima posvetilo papeža na notranji strani prednje havbe.
robivitez je napisal/-a:A temno zelene barve?
the_red je napisal/-a:Včeraj sem v Kamniku videl Nissan Silvio S15... Sem moral 2x pogledat, da sm dojel, da je res S15. Izjemno redek avto v EU, na japonskem pa zelo popularen. Bom popoldne prilepil sliko
fleko je napisal/-a:To si jo videl v Stolu?
the_red je napisal/-a:fleko je napisal/-a:To si jo videl v Stolu?
Jp, v stolu.
Dandy je napisal/-a:Kje sta pa slikana Aventador in 458?
Brain Damage je napisal/-a:Avantador je bil pripeljan do Perle na kamionu v večernih urah (okrog 23h). Potem je pa naredil en večji krog po Gorici. No, ni bil ravno počasn pri tem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov