Življenje gre dalje!

samo mesarec je napisal/-a:Vsem, ki delajo tako zgodaj velike dervise bi rad vprašal, zakaj,saj so predvideni pri 120 000 km, v zadnjem primeru pa je bilo narejenih samo 6000+ nekaj, sedaj pa prodajaš.Da si 1 lastnik in delaš oz. menjuješ redno olje in ostalo mi je nelogično, da bi šel 40 000 prej na servis pol pa drugega. Denar te žuli, ga maš preveš. To ni sarkazem, temveč popolnoma brez logike in tega avta jaz ne bi kupil, ker bi mi bilo čudn. Daleč od tega, da avto ni dober in urejen vsaj na oko, ampak logično razmišljam in pridem do nelogike.
samo mesarec je napisal/-a:Ne ti men olje iz friteze, če bi malo bolje prebral, tega nisem napisal, to je eno, dejal sem, da po rednem malem servisu, mi je nelogično, da delaš pri 80000 velik servisn nato pa prodajaš. Od kod teb denar me boli, to je tvoj problem in ti tega nisem omenjal, dejal sem, da te žuli, to je druga zadeva. Osebno vzdržujem morda bolje avto kot večina šoferjev in osebno sem prodal več avtomobilov kot ti, v to sem sigurn in nikoli me niso lovili zaradi tega in nikoli nisem nikogar nasmodil. Če ga redno vzdržuješ je lepo in pohvalno, pravim, da 40.000 prej delat to ni preventiva, kajti za večina šoferjev je to od 2-4 let vožnje in to je nelogično meni in še komu. Jaz sem naredil mali servis pri cca 104000, velikega pa pri 107 220km.
Sklepic je napisal/-a:taki avti so od 6000-7000€, tako da cena ni nizka, nerečem da ma felge 19" to je, samo veliki večini tisto kar je bilo delano na njem nebo veliko pomenilo.
Razumem pa te da je tebi vreden veliko več kot pa "samo" 9000€.
LP pa prez zamere
samo mesarec je napisal/-a:Ne ti men olje iz friteze, če bi malo bolje prebral, tega nisem napisal, to je eno, dejal sem, da po rednem malem servisu, mi je nelogično, da delaš pri 80000 velik servisn nato pa prodajaš. Od kod teb denar me boli, to je tvoj problem in ti tega nisem omenjal, dejal sem, da te žuli, to je druga zadeva. Osebno vzdržujem morda bolje avto kot večina šoferjev in osebno sem prodal več avtomobilov kot ti, v to sem sigurn in nikoli me niso lovili zaradi tega in nikoli nisem nikogar nasmodil. Če ga redno vzdržuješ je lepo in pohvalno, pravim, da 40.000 prej delat to ni preventiva, kajti za večina šoferjev je to od 2-4 let vožnje in to je nelogično meni in še komu. Jaz sem naredil mali servis pri cca 104000, velikega pa pri 107 220km.
Preberi rajši knjižico z navodili od avta, ne pa strojni priročnik. Kolkr vem bi mogo za življenjsko dobo jermena pogledat prej v kemijskegasamo mesarec je napisal/-a:Istvan, Istvan,Istvan
ti si Dr.mr., se pravi moj oče ima Forda letnik 1994, pa ima 24000 km, po tej logiki, seveda tvoji, bi moral narediti že 2 velika servisa. Pojdi malo brskat po strojniških priročnikih, da boš mal bolj razmišljal, ne govorim o menjavi olja!!!
samo mesarec je napisal/-a:Istvan, Istvan,Istvan
ti si Dr.mr., se pravi moj oče ima Forda letnik 1994, pa ima 24000 km, po tej logiki, seveda tvoji, bi moral narediti že 2 velika servisa. Pojdi malo brskat po strojniških priročnikih, da boš mal bolj razmišljal, ne govorim o menjavi olja!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost