CupraR je napisal/-a:Osebno, če sploh lahko dam kakšno pripombo, bi samo nekaj naredil še z izpušnim nastavkom lonca. Pa magari da bi ostali isti,s amo malce višje vse skupaj..
Kot celota je avto res lep, pohvale
je v planu nabava novega inox sistema, samo je problem s papirji oz. homologacijo. edini proizvajalec nima tuv-a, ker ga v nemčiji pač za ta auspuh ne rabijo. je pa cena kar huda (750€ dva lonca in en kos cevi).
to je kar ima ta proizvajalec (http://www.fox-sportauspuff.de/) je EWG-Betriebserlaubnis (ABE, eintragungsfrei)
_Pancho_ je napisal/-a:Ma pravi lepotec je to. Bo treba večkrat it na tiste ovinke pod hišo (končno ena hiša z modernejšim slogom na obali po dolgem času - so mi všeč večje steklene površine), da te ujamem. Me samo še zanima lega vozila in zmogljivosti, in če je vse tako kot zgleda, sem ti nevoščljiv![]()
Ja oglasi se, me zanima tudi kako tvoj gokard zgleda znotraj, posebej sedeži in volan. Lega je odlična, zmogljivost pa tak tak, 140 konjev (in 185nm) in 1500kg nista glih najboljša prijatelja. Je pa daleč od tega da bi bil nepremičnina. S 15" jeklenkami je blo že prav fajn. Bomo enkrat naredili nekaj tudi na tem no...