mito155 je napisal/-a:to je iz smeri centra proti obvoznici... huh.. se ne vozim velikokrat...hvala za info... a je slučajno še kje ...
boy36 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:evo sm na hitr posliku mojo zadnjo zimsko radost v tem letu,
hude alu feltne
mislim da so to zadnje slike iz moje strani
Si kaj oddal ponudbo na DARS ,bi ble vsaj ceste splužene
HaMzO je napisal/-a:eh, nerabim darsa, ker denarja itaq nebi dobil, ker so škrti, tako da jz raje brezblačno plužim ker sm dobr človek po duši![]()
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
=ZiAn= je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:to je iz smeri centra proti obvoznici... huh.. se ne vozim velikokrat...hvala za info... a je slučajno še kje ...
Še en je na križišču Vodovodne in Slovenčeve ceste , ampak tisti je že kar dolgo tam.
[off] p.s.a si bil ti prejšnji četrtek okoli pol 8 zvečer tam pri avtopralnicah v BTCju? Ker sem videl čisto podoben avto tvoji S3ki, samo nisem bil siguren ali je taprav.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov