darkdog24 je napisal/-a:Druga stvar pa je ta, da spredi še nekak gre, sam volan se suče ful trdo, kot da nebi mel servota več.Ozadi pa bi blo treba auto dvignat na prvotno višino, ker ob manjših rukerjih ruži blatnik po gumi.Zdej pa če bi hotu pa še koga ozadi pelat bi pa blo nemogoče.
Tako da žal se moram poslovit od maxi gum. Iščem pa recimo dimenzijo 205/45/16 al pa tudi 15 col bi blo ok.205 gume grejo gor super, brez da bi ozadi gledale čez rob blatnikov.
lp
darkdog24 je napisal/-a:Tako da žal se moram poslovit od maxi gum. Iščem pa recimo dimenzijo 205/45/16 al pa tudi 15 col bi blo ok.205 gume grejo gor super, brez da bi ozadi gledale čez rob blatnikov.
lp
BaSe je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Tako da žal se moram poslovit od maxi gum. Iščem pa recimo dimenzijo 205/45/16 al pa tudi 15 col bi blo ok.205 gume grejo gor super, brez da bi ozadi gledale čez rob blatnikov.
lp
jaooo človek 1 mesec prej bi izrazil željo, sem še mel jaz 205/45/16 gume doma z min. profilom, samo mimo škifov je šlo, pa sem reko vulkanizeru, naj jih pol bek vrže![]()
darkdog24 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:uf tole bo lepo,svaka častpazi se vlomilcev
![]()
LP
Autoalarm je tak da tuli do sto mater, lcd na armaturki gre vedno zmano domu, tist na stropu je prišraufan tk da če ga dol otrgaš, otrgaš pol strehe pa še uničiš ga zraven, DVD pa negre nikamor ven, edin če odnese armaturko zraven, ker je odzadaj prišraufan z varovalnimi vijaki in na vsaki strani ga držijo kovinski nosilci z različnimi vijaki. Autoradio prav tako vedno roma z mano domu.
darkdog24 je napisal/-a:BaSe je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Tako da žal se moram poslovit od maxi gum. Iščem pa recimo dimenzijo 205/45/16 al pa tudi 15 col bi blo ok.205 gume grejo gor super, brez da bi ozadi gledale čez rob blatnikov.
lp
jaooo človek 1 mesec prej bi izrazil željo, sem še mel jaz 205/45/16 gume doma z min. profilom, samo mimo škifov je šlo, pa sem reko vulkanizeru, naj jih pol bek vrže![]()
Ja pa pišuka no a starn si jih vrgu ja jebemu sunce no....Ja ma ej to je pa idealna dimenzija in bi šle gor.Ja kaj češ, feltne se bodo prodale, ni druge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov