mire je napisal/-a:Mas kako sliko z strani.
Drugac noro zgleda, svaka cast
B|ind je napisal/-a:Tole je super !
Se strinjam s tabo, nalepke dol ampak res ne lepi kakih M znakcov gor !
Patrik_A3 je napisal/-a:uf, super ded! Mi je všeč. daj povej mi edino, zakaj je odbijač tako povešen na vsaki strani pod lučjo? ali ni bil tam fiksno pritrjen
Yagi-san je napisal/-a:Piksna: izredno tole izpade ! Še kakšnega filmčka ne pozabi posnet.... ! Zelo, zelo všećno, ko bo pa pobarvano bo pa ..... M3 Look
Yagi-san
_furby_ je napisal/-a::shock: prelepo to.
napise zadaj bi tudi jaz dal dol, bi dosti boljse izpadlo po moje.
naslednjic bomo spet snemali kake ovinke,a?
nightmare je napisal/-a:Tvoj avto večkrat vidim pri Egoistu na Tržaški?
Drugače bo pa tole res lepo izpadlo.
Koliko je cena zadnjega lonca, če ni skrivnost?
Fat_Mike je napisal/-a:To = to, druga nemorem rečt, fenomenalno izgleda.
Zdaj pa nimaš več kaj za mrdat na avtu, ker je trenutno na vrhuncu. Bilokaj še narediš, lahko gre za moje pojme samo navzdol
Thumbs up!!
LP, Uroš
nightmare je napisal/-a:Tud sam sem parkiral tam iz istega razloga sam mal naprej.![]()
Pol smo se pa morda že kdaj srečal sam sem namreč na FE.
Fat_Mike je napisal/-a:To = to, druga nemorem rečt, fenomenalno izgleda.
Zdaj pa nimaš več kaj za mrdat na avtu, ker je trenutno na vrhuncu. Bilokaj še narediš, lahko gre za moje pojme samo navzdol
Thumbs up!!
LP, Uroš
nightmare je napisal/-a:Fat_Mike je napisal/-a:To = to, druga nemorem rečt, fenomenalno izgleda.
Thumbs up!!
LP, Uroš
3.0 motor bi lohk dau še not.
nightmare je napisal/-a:Fat_Mike je napisal/-a:To = to, druga nemorem rečt, fenomenalno izgleda.
Thumbs up!!
LP, Uroš
HaMzO je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:Fat_Mike je napisal/-a:To = to, druga nemorem rečt, fenomenalno izgleda.
Thumbs up!!
LP, Uroš
toj isto kokr ko iz golfa V 1.6 ali tdi delajo GTI look)
sj kak primerček je uredu samo 'serijsko' take predelave je pa že pretiravanje..
drugače pa nezleda slabo
Rey je napisal/-a:Si bil mogoče včeraj zvečer v Ankaranu??! Nek temen (moder, mogoče črn) BMW3 z 4 avspuhi me je prehitel (tablice nisem gledal), zagotovo pa ni bil M3.
PIKSNA007 je napisal/-a:
Lj sj js ne da bi neki hotu koperat al pa karkol, samo meni je res všeč predelava mojega bmw-ja, če sem se pa ravno odločil za vse to grem pa raje v m3 look, ki res nekaj zgleda, kot pa da bom neki rižu bmw-ja, kar pa bmw-jem nikakor ne paše. Raje grem na originalen izgled ki enkratno izgleda kot pa nekaj po svoje
PIKSNA007 je napisal/-a:Ne to zihr nisem bil jaz, ker trenutno sem šele danes dobil avto nazaj, pa še to v originalnem izgledu, ker je šel odbijač na barvanje in moram počakat da pride nazaj da to dokončno zrihtamo.
LP
adis je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:
Lj sj js ne da bi neki hotu koperat al pa karkol, samo meni je res všeč predelava mojega bmw-ja, če sem se pa ravno odločil za vse to grem pa raje v m3 look, ki res nekaj zgleda, kot pa da bom neki rižu bmw-ja, kar pa bmw-jem nikakor ne paše. Raje grem na originalen izgled ki enkratno izgleda kot pa nekaj po svoje
a pol odpade nakup serije 5?
no jutri verjetno dobim v roke 530d m optic malo na test
HaMzO je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ne to zihr nisem bil jaz, ker trenutno sem šele danes dobil avto nazaj, pa še to v originalnem izgledu, ker je šel odbijač na barvanje in moram počakat da pride nazaj da to dokončno zrihtamo.
LP
To kar si do zdj naredu ni noben RIŽ..lepo z okusom zrihtano..tko da edino men bi blo velik lepš če bi ble feltne na rob
Zois je napisal/-a:Pohvale pohvale...čisto po mojem okusu e46
dobro si se spreobrnal...sprva z ''d****'' eyes ni dobro kazalo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov