sejjaretun je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:
sejjaretun: jaz grem kak teden pred 1 majem dol. lahko se zmenimo da gremo skupaj, da malo podirkamo :P
ja,dirkanje je zanimivo od karlovca prek vojnica do kladuse
![]()
sam nevem ce bom lahka,ker mam en majhen problem-nimam masine v avtu![]()
drugace street race je proti koncu aprila,se mi zdi da zadnji vikend-ravno prav,ce bos takrat dol pa gremo skup dol,se ene par jaranov gre tud
DDDD je napisal/-a:Na križišču desno si šou za jarše pol pa obrnu za v btc. Ne glih po pravilih.
BraaZ je napisal/-a:DDDD je napisal/-a:Mislim da je blo včeraj. Za gorjance pa dvomim, zdj še nekaj časa pomoje ne bom šel dol. Naslednič bo pa že froc v avtu tok da odpade.
Samo neki....a jz tebe velikrat vidm v jaršah ? oz včery ?
Lp Miha
sejjaretun je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:
sejjaretun: jaz grem kak teden pred 1 majem dol. lahko se zmenimo da gremo skupaj, da malo podirkamo :P
ja,dirkanje je zanimivo od karlovca prek vojnica do kladuse
![]()
sam nevem ce bom lahka,ker mam en majhen problem-nimam masine v avtu![]()
drugace street race je proti koncu aprila,se mi zdi da zadnji vikend-ravno prav,ce bos takrat dol pa gremo skup dol,se ene par jaranov gre tud
dobro bomo se dogovoril,
bom jz se tut udeležil dirke, da jih pojem![]()
![]()
odlicno,to bo potem se zanimivo![]()
sam ves da tud dol sestavljajo zverine od 400paripa +
4vale6 je napisal/-a:HaMzO, a si že pobarvu feltne?
HaMzO je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:HaMzO, a si že pobarvu feltne?
nop ne še, feltne pa še en del podalška gre čez vikend dol pa pol nasledn tedn v štrihenzi, material je pa že v garaž![]()
dal bom tut ABT podaljšek popravit in prebarvat pol pa za foro gor da vidm kako bo sedl)
vem da je malo prepozno, vendar bo pa do VW GTI meeta prebarvan....žal nimam časa nit za jest, še manj pa za forum, sej vidite da sem zadnje dni zlo zlo malo na forumu, oktobra ga bo pa še manj ker sklepam posel z avstrijo pa letim z paperji naokol ogledujem skladišča, malo delam tudi v lokalu in upam da kmalu začnem delat z novim poslom..tokrat upam bolj podjetno, seveda to sam tko za usput, moj poklic je čist neki druzga
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost