Škoda sam da ma avto 5 vrat, pa da sam motor 1.4 , da ga vsak dostavni avto prehiti.
Sam noro res! Vsekakor pa mej nekje mejo, da ne bo preveč kičasto ratalo vse skupaj.
Ares je napisal/-a:Uf impresivno, res kapo dol.
Škoda sam da ma avto 5 vrat, pa da sam motor 1.4 , da ga vsak dostavni avto prehiti.
Sam noro res! Vsekakor pa mej nekje mejo, da ne bo preveč kičasto ratalo vse skupaj.
killah bee je napisal/-a:Jao folk,ne prec komentirat o fovšariji in ne vem čem,tip je samo svoje mnenje napisal, in moje se pridružuje njegovemu.Kaj bo pa storil Dark pa že on sam najbolj ve![]()
Glede koliko je vloženega v avto,si zasluži en strup notri,kar se ceni vloženega niti ne približa, jest sem za motor od Willija![]()
Kaj bo bo pa dark povedal :P
aja ,ko ste govoril v fovšariji,tud jest bi si tako pedenal avto,pač eni majo možnost eni ne,in uni ki jo nimajo so sigurno malo zavistni,kar je normalno,čene avto ni lep
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:a energy kej posebnga pomen pri Cliu?
Kiko je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a:a energy kej posebnga pomen pri Cliu?
Energy je generacija motorjev, ki so imeli 80 KM ( govorim o 1.4 motorjih) in ne 75 kot jih veliko pravi. Ja, 5 konjev je le 5 konjev
Ti so bili v Cliotih se mi zdi do leta 96 ( če se motim me popraviteops:) ko so jim spet vgradili motorje z 75 konji
, ker se jim je 80 oziroma 79,8 zdelo preveč.
Ne vem če je vse res ampak to sem slišal še pred leti.
Aj bok
Bor je napisal/-a:Kiko je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a:a energy kej posebnga pomen pri Cliu?
Energy je generacija motorjev, ki so imeli 80 KM ( govorim o 1.4 motorjih) in ne 75 kot jih veliko pravi. Ja, 5 konjev je le 5 konjev
Ti so bili v Cliotih se mi zdi do leta 96 ( če se motim me popraviteops:) ko so jim spet vgradili motorje z 75 konji
, ker se jim je 80 oziroma 79,8 zdelo preveč.
Ne vem če je vse res ampak to sem slišal še pred leti.
Aj bok
ENERGY je tud mašina v 1.2 cliotu. Tako da niso bli sam 1.4
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost