Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Če maj 12, 2005 10:52 am

Uf impresivno :DDD , res kapo dol.

Škoda sam da ma avto 5 vrat, pa da sam motor 1.4 , da ga vsak dostavni avto prehiti.

Sam noro res! Vsekakor pa mej nekje mejo, da ne bo preveč kičasto ratalo vse skupaj.

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Če maj 12, 2005 11:05 am

Ares je napisal/-a:pa da sam motor 1.4 , da ga vsak dostavni avto prehiti.

Si se mal zmotu glede teh 1.4 motorjev. Jo mam jst tut pa vem kaj govorim.
ENERGY powah :!: ;)

Sam tut ce darkdog flikne eno močnejšo mašinco noter ne verjamem da se bo ganjal s tem lepotcem. To je za "easy ride". :D
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 12, 2005 11:59 am

Ares je napisal/-a:Uf impresivno :DDD , res kapo dol.

Škoda sam da ma avto 5 vrat, pa da sam motor 1.4 , da ga vsak dostavni avto prehiti.

Sam noro res! Vsekakor pa mej nekje mejo, da ne bo preveč kičasto ratalo vse skupaj.

mislim pišuka kaj se ne morte zadrževat takih komentarjev ?

po vašem če nimaš vsaj 200 HP bolše da sploh avta ne rihtaš al kaj
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Če maj 12, 2005 12:11 pm

Uf nč slabega mislil, saj pravim svaka čast darkdogu.

Če pa še svoje mnenje povem, pa ne bo zdaj konc sveta ane, saj to je forum.

Vem da ni vse v konjih, sam je pa luštno videt če tak spdenan avtoček še na sefamoforju ali na avtocesti zna dobro pospešit.

Kiko vem kaj je 1.4, sem tud sam mel takega cliota. Je poskočen motor, sam vseeno to ni to, no saj s 75 konji tko ni za pričakovat čudežov.

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Če maj 12, 2005 12:13 pm

clio 1.4 rt je se kako poskocen!!! ni porsche ampak se zmerm dobr leti, in dobr potegne!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 12, 2005 12:14 pm

pa zakaj bi mogo na semaforjih dobro pospešit ?

da p!čke vidijo kak gume cvilijo ?

Ne razumem takega razmišljanja, res ne...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Če maj 12, 2005 12:14 pm

Ja enim je res dolgčas, al pa sma fovšarija! :?
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Če maj 12, 2005 1:10 pm

Ma kaka fovšarija??,jao :roll: .

Gre samo pač za dober občutek, adrenalin, ko začutiš da tvoj avto dobro potegne, ko te lepo nalima na zic.

Če gre sam za easyride, ne vem zakaj ima tud sam darkdog željo po 1.8 16V ???

Pa še enkrat, noro dobro spednenan avtoček. Sam pač sem dal dva komentarja. Kaj vam zdaj ne gre skup? Je treba sam kimat al kaj ???

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če maj 12, 2005 1:28 pm

Jao folk,ne prec komentirat o fovšariji in ne vem čem,tip je samo svoje mnenje napisal, in moje se pridružuje njegovemu.Kaj bo pa storil Dark pa že on sam najbolj ve :!:

Glede koliko je vloženega v avto,si zasluži en strup notri,kar se ceni vloženega niti ne približa, jest sem za motor od Willija 8)

Kaj bo bo pa dark povedal :P

aja ,ko ste govoril v fovšariji,tud jest bi si tako pedenal avto,pač eni majo možnost eni ne,in uni ki jo nimajo so sigurno malo zavistni,kar je normalno,čene avto ni lep :!:
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če maj 12, 2005 1:35 pm

ja jaz bom pa kar podprl Aresa!

Če je avto dobr zrihtan (velik dodatkov, poširje, hude feltne....) pol je zelo lepo in dobrodošlo da ima tudi mal večjo konjušnico!
Pa ne govorim 200+ KM, ampak 1.8 16V je vseeno dost lepše za slišat, vidt kot 1.4 energy!
hočem rečt, da če je tolk denarja zmetano v avto (stayling) , je po mojem lepo, da daš tudi nekaj na tuning.
glede na to da je DARKOV avto ful porihtan , bi mu tudi malce več konjev lepo pasalo!!

TO JE MOJE MNENJE , da nebodo eni spet začeli napadati!

drgač pa dark: zmeri lepš maš porihtanga!! Glede na to da si enkrat že sanjal o 1.8 mašini, jih probaj uresničiti!

lp

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če maj 12, 2005 1:48 pm

Dark,še to.

Če te zanima ,lahk vprašam modela ki mi je pedenal avto,če kako dobro mašino zrihta za dober dnar ;)
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če maj 12, 2005 3:20 pm

hehehehehehehehe :D :D :D aha zdej se že pa o moji mašini razpravlja.Ja takole je to bilo nekoč.
ko sem še mel službo, sem bil zelo zainteresiran da bi v Cliota dal mašino 1.8 16v.ni manjkalo veliko sam potem res nevem zakaj tega nisem storil.Nato je prišla ideja o turbini in o 1.4 GT Turbo motorju, pa tudi to nisem realiziral.Zadnja realizacija je bla povezana predvsem s tem da bom službo zgubil.Ker sem vedu da očitno nebom mogu tam več delat se tud nism hotu lotit takega projekta, ker za to potrebuješ denar.

Danes je zgodba drugačna.Službe nimam, s tem pa tudi financ ne.Životarim iz dneva v dan, pišem prošnje za službe itd.. zato o takem projektu nemorem sedaj sanjarit niti pomislit na to.
Hira vožnja me ni nikoli privlačila, predvsem da bi divjal, monžo tud zato ker dosedaj nisem mel kake stroje (škoda favorit kot 1 auto, potem Mazda 323 in potrm Clio.) Najmočnejši motor je prav v Cliotu 1.4. Če bi me želja po hitrosti res tolk vlekla bi si kupil športni auto ki ima svoj namen.Tako pa je Cliač za kruzat okrog.Daš muzko gor, po mestu kruzaš 50, izven mesta 90, po autocesti pa 130.Več nerabim.Po možnosti dam gor še kak DVD z videospoti in kruzaš pa uživaš.Poraba je mala, nebojim se da bom kazen plaču za divjanje, ko se pelješ se folk obrača za tabo ker auto mal izstopa in ni ga lepšega.
Priznat pa moram da mi včasih manjka konjev-moči v motorju predvsem če grem ka daleč s sopotnikom.Se opazi predvsem na hribu in če želim prehitevat.j*** ga s tem sm se sprijaznu.
Če v bližnji prihodnosti dobim službo, se mogoče tudi odločim da nardim tudi to piko na i na autu, sam nebi se pa mogu odločit kiro mapino noter al 1.8 16v al turbača.
Drugače pa pa tudi nebom tega delal, ker auto dam punci, ga preuredim znotraj da se lahk ona normalno vozi, ga pomožnosti dvignem nazaj in je auto potem njen.
Js si pa kupim drug auto.
Če se mi res uzegne ena služba in če bo Bog na moji strani, si bom kupu en auto iz sanj. :D

Eto to je tolk o tem.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če maj 12, 2005 3:27 pm

a energy kej posebnga pomen pri Cliu?

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Če maj 12, 2005 3:39 pm

killah bee je napisal/-a:Jao folk,ne prec komentirat o fovšariji in ne vem čem,tip je samo svoje mnenje napisal, in moje se pridružuje njegovemu.Kaj bo pa storil Dark pa že on sam najbolj ve :!:

Glede koliko je vloženega v avto,si zasluži en strup notri,kar se ceni vloženega niti ne približa, jest sem za motor od Willija 8)

Kaj bo bo pa dark povedal :P

aja ,ko ste govoril v fovšariji,tud jest bi si tako pedenal avto,pač eni majo možnost eni ne,in uni ki jo nimajo so sigurno malo zavistni,kar je normalno,čene avto ni lep :!:

Se cist strinjam, to sploh ni vec normalno kako se ljudje odzivajo na tem forumu :roll: ...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Če maj 12, 2005 3:49 pm

DARKDOG: Kako to da si se odloču za nalepke po avtomobilu?
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kiko Če maj 12, 2005 6:26 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:a energy kej posebnga pomen pri Cliu?

Energy je generacija motorjev, ki so imeli 80 KM ( govorim o 1.4 motorjih) in ne 75 kot jih veliko pravi. Ja, 5 konjev je le 5 konjev :)
Ti so bili v Cliotih se mi zdi do leta 96 ( če se motim me popravite :oops:) ko so jim spet vgradili motorje z 75 konji :evil: , ker se jim je 80 oziroma 79,8 zdelo preveč.
Ne vem če je vse res ampak to sem slišal še pred leti.

Aj bok ;)
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če maj 12, 2005 6:34 pm

Kiko je napisal/-a:

Energy je generacija motorjev, ki so imeli 80 KM ( govorim o 1.4 motorjih) in ne 75 kot jih veliko pravi. Ja, 5 konjev je le 5 konjev :)
Ti so bili v Cliotih se mi zdi do leta 96 ( če se motim me popravite :oops:) ko so jim spet vgradili motorje z 75 konji :evil: , ker se jim je 80 oziroma 79,8 zdelo preveč.

Aj bok ;)

ENERGY je tud mašina v 1.2 cliotu. Tako da niso bli sam 1.4

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če maj 12, 2005 6:36 pm

80KM se jim je zdelo preveč?

Kaj pa potem razni RSi, 1.8 16v in 2.0 1.6v williams clioti? :lol: ;)

LP :)

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kiko Če maj 12, 2005 6:37 pm

Bor je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:

Aj bok ;)

ENERGY je tud mašina v 1.2 cliotu. Tako da niso bli sam 1.4

Vem!
Sem napisu v oklepaju da govorim o 1.4 motorjih
Pa nehajmo smetit darky-jevo temo ker bo jezen :evil: :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če maj 12, 2005 6:37 pm

Glede razlike v moči,je ta mislim da samo na papirju ;)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost