Nikoli ni bilo nobenih posledic zaradi tega. Vsi štirje avtomobili so šli od mene brez rje.
Nisem strokovnjak za te zadeve, ampak glede na izkušnje, vem da so zadeve v redu.
Pač....zaupam mu.

yashica je napisal/-a:Pa saj to je to. Avtopralnice uporabljajo agresivne namenske kemične detergente, ki odstranijo zračno rjo pa naj bo to omenjeni wurth ali v pralnicah zelo razširjen frescura ruststop, seveda poleg raznih dvokomponentnih in nevem kakšnih še čistil. Tudi nove avtomobile, ki so podvrženi konkretni leteči rji npr. pri želežniškem transportu, tekom pranja našpicajo s kemikalijami, da razžre nadlogo.
pskoda je napisal/-a:Smola nimaš kaj. Zdaj ko imaš razbito masko bi jaz dal od FR gor ker itak ne more biti dražja veliko
xxl je napisal/-a:Imaš tudi takšne primere kot je moj prijatelj,ki ima FR TDI 170,pa je oznako snel,da se mu mulci ne lepijo za zadek,tako mi je razložil svojo odločitev.
yashica je napisal/-a:Je to Posedi iz MSVsaj en kos kartona bi lahko dali pod odbijač, da ga ne drajsajo po tem betonu
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov