čare je napisal/-a:Mal razlike pa je.Pa se odbijač glede na to da je neka kopija lepo prilega??
Za odbijač sem bil skeptičen ko sem ga naročil iz Nemčije. Vprašal sem se kaj bo prispelo če sploh bo, glede nato da je bil odbijač 54,70 eur, poštnina pa 60 eur

Ko sem odbijač dobil je bilo na njemu vse kar je prodajalec napisal, torej mrežica z letvicami. Potem pa me je begala montaža vse dokler se odbijač ni pobarval ga nisem probal na avtu. Pred nekaj dnevi smo montirali pri ličarju odbijač in se je usedel na avto brez vsakršnih težav ali predelav itd... Ob straneh se je nataknil od spodaj pa privijačil. Aluminijasti nosilec odbijača se je tudi zakovičil v odbijač brez težav saj so bile vse luknje pravilne.
In ko potegnem črto nikoli nebi dal 300+ eur za orginal odbijač zato ker je orginal, ker ni tega vreden. Ti M odbijači so precenjeni, ker so na žalost še vedno ljudje, ki pač odštejejo par sto eur za te odbijače prodajalci pa mastno služijo.
Sam sem iskal po ebayu in našel to ponudbo, ki je več kot ugodna. Za razliko v ceni orginal odbijača bom pa dal turbino obnoviti in sem naredil izjemen biznis.