PaGeR je napisal/-a:alesi je napisal/-a:Zlo dobro si ga spedenu:)
Zdej te bom vsaj porajtu, k se bos skoz po Kranju vozu:)))
A je mozn da si bil prejsni teden v Rock pabu,k mislim da sem te vidu nisem pa 100%.
Se poznava?
Ne ni me bilo v Rock pabu še nikol... Oziroma enkrat (not pa ven) :P Sam ne prejšnji teden..
Zdej se tko whole family v temu avtu fura, k je fotr now avto nabavu, pa ga šele konec tega tedna, ali na začetku drugega dobi...
Je pa fotr reku, da ga full žoke občudujejoHmm ... :P
LP
tedy je napisal/-a:ful lepa corsica, tut sam mam corso (sicer švoh mašina ampak ušminku bi jo pa rad mal). Zanima kakšne dimenzije gum maš gor pa kolk col gume (jst mam 185/55 R15) pa se mi zdi d zgleda mal bigfoot-ovsk. pa kolk je spuščena in če so kej poširjeni blatnki. ajd
Skull23 je napisal/-a:Pager: za brisalce pobarvat lahko probaš z barvo za zavorne čeljusti, ker je ful obstojna na udarce (kamenčki). Najboljša bi bla tista v tekočini ki jo s čopočem nanašaš. Pa pomoje usaj bi sil poplačan trud za mrežico okol auspuha...
G-4S je napisal/-a:Dobr zrihtana Corsa. Pa še LPP si naredu, ja svaka čast a ne. Pa ti je vse uspelo vpisati?
PaGeR je napisal/-a:tedy je napisal/-a:ful lepa corsica, tut sam mam corso (sicer švoh mašina ampak ušminku bi jo pa rad mal). Zanima kakšne dimenzije gum maš gor pa kolk col gume (jst mam 185/55 R15) pa se mi zdi d zgleda mal bigfoot-ovsk. pa kolk je spuščena in če so kej poširjeni blatnki. ajd
Sej tale modra corsa pod imenom verjetno ni tvoje an
Gume imam 195/45-16 (širina 6J), spuščen je z apex fedri 40mm, blatniki pa niso nič poširjeni...
Po blatniku sicer normalno ne praska (le v ovinku, pa še to če sem full naložen)...
Drugače pa ql avto za šminkat...
Koliko imaš mašino?
Če rad voziš hitro (kot jaz), pol ti 16 col gume odsvetujem...
Meni je šel s 13 col 195 km/h (ko še nisem imel nametane krame), sedaj mi gre pa samo še okoli 180 (m/s :P )
Če imaš švohnejšo mašino, bo razlika občutno večja...
LP
makz je napisal/-a:kako si pa zrihtov za sportn filter?? drgac je pa ful lepasm vozu enkat za tabo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov