Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po sep 06, 2004 11:23 pm

Golfy je napisal/-a:slide je najjaći :wink:

:oops:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To sep 07, 2004 8:45 am

Za moje pojme nič kej presunljivga. Konc koncu tudi slabo splejan zaključek. Za moje pojme k sm iz vasi in k smo klapa uničli čez 10 avtov za take in podobne naumnosti se mi res ne zdi nič posebnega. :roll:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To sep 07, 2004 9:05 am

SlaYeR je napisal/-a:Za moje pojme nič kej presunljivga. Konc koncu tudi slabo splejan zaključek. Za moje pojme k sm iz vasi in k smo klapa uničli čez 10 avtov za take in podobne naumnosti se mi res ne zdi nič posebnega. :roll:

če ste jih uničli 10 pol niste dobri :wink:
pomojem slide pa stratus jih nista uničla nič :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 9:13 am

SlaYeR je napisal/-a:Za moje pojme nič kej presunljivga. Konc koncu tudi slabo splejan zaključek. Za moje pojme k sm iz vasi in k smo klapa uničli čez 10 avtov za take in podobne naumnosti se mi res ne zdi nič posebnega. :roll:

Ne vem kako speljan zaključek mislš, a v filmu? To sma delala prvič, tko da bog ve kak dokumentarc res ni mogu ratat...Sicer sm pa tud sam napisu, da bog ve kaj ni za vidit...je kar je, kaj naj se 3x na streho kipnem, da bo presunljivo... :lol:
Bi se mogu tud ti kdaj posnet, da bi vidl kaj je pol presunljivo. Sam na filmu, pol ponavadi izpade nepresunljivo...žal
Drugač sem pa tudi jaz poznam fantiče z vasi, ker mam tam skor vso žlahto...tam je res več možnosti za takšno početje, samo rekel ti bom pa tole...NE VEM kako vozte ti in klapa, dobro, super ali slabo, ne vem, ampak tam gor tud nekateri uničjo po 10 avtomobilov pri takih pizdarijah, pa noben za moje pojme, ne zna dobr vozit, kaj šele ornk pošrek prletet...tko kot je treba mislm :wink:
Res me zanima kako speljan zaključek si mislu?
Drugač je pa vsaka kritika dobrodošla, slaba in dobra, da bo drugič bolje, ampak boš pa mogu mal bolj utemeljit slabo speljan zaključek...ker res ne vem kaj si hotu povedat s tem

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To sep 07, 2004 12:31 pm

hahaha daj ga meni pa bos videl boga :P :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 12:38 pm

Kaj naj ti dam?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To sep 07, 2004 12:50 pm

ksnga krsa k 19-ko sm ze prevec sfuku z rocno and stuff :) pa se mi avtek ze nal smil na cajte :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 1:21 pm

Men bi se tud...
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To sep 07, 2004 2:00 pm

Slide je napisal/-a:

Ne vem kako speljan zaključek mislš, a v filmu? To sma delala prvič, tko da bog ve kak dokumentarc res ni mogu ratat...Sicer sm pa tud sam napisu, da bog ve kaj ni za vidit...je kar je, kaj naj se 3x na streho kipnem, da bo presunljivo... :lol:
Bi se mogu tud ti kdaj posnet, da bi vidl kaj je pol presunljivo. Sam na filmu, pol ponavadi izpade nepresunljivo...žal
Drugač sem pa tudi jaz poznam fantiče z vasi, ker mam tam skor vso žlahto...tam je res več možnosti za takšno početje, samo rekel ti bom pa tole...NE VEM kako vozte ti in klapa, dobro, super ali slabo, ne vem, ampak tam gor tud nekateri uničjo po 10 avtomobilov pri takih pizdarijah, pa noben za moje pojme, ne zna dobr vozit, kaj šele ornk pošrek prletet...tko kot je treba mislm :wink:
Res me zanima kako speljan zaključek si mislu?
Drugač je pa vsaka kritika dobrodošla, slaba in dobra, da bo drugič bolje, ampak boš pa mogu mal bolj utemeljit slabo speljan zaključek...ker res ne vem kaj si hotu povedat s tem

LP

tisto na asfaltu res ni nič presunljivega...po makedamu pa dobr uletavata(kolikor človek, ki kolikor tolk gleda na avto, pač loh)...ampak glede na avte, ki jih furata ni to nič nenavadnega...čimprej en RWD, pa magar staro kripo...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 2:08 pm

Sam ne boš verjel, da je blo vsaj men ravno na asfaltu bolj adrenalinsko, ker je bla hitrost večja, pa odfuran je blo z zaviranjem z levo nogo in ne ročno zavoro :wink: Pa še ovinek je bil fuuuul prašen, kar se vid tud po oblaku prahu, ki se je dvignil in je znal zlo sunkovito odnest, tko da je bil vsaj men tam boljš filing...Zgleda pa amatersko mogoče ja...
Nikol pa nisem reku da je kej nenavadnega to...to lahk skor vsak počne na mal večjem makadamskem parkplacu al pa čem podobnem...sploh če se ti ne toži avta..Čeprov mislm pa da LFB pa le ne probava lih vsak niti ga ne zna... :wink:
Drugač pa vem da posnetki niso glih spektakularni, sem bil tud sam razočaran, k ni huje zgledalo... :( Sam sem dal vseen gor, da vidte, s čim si krajšamo dopoldneve nekateri :wink: Sicer pa tko al tko, s FWD, bi blo skor težko kej bolj spektakularno drset, mogoče če bi avto še malo dlje držal na ročni na makadamu, samo sm se nekak tak navadu, da ga poravnam z "izhodom" ovinka...
RWD je pa še vedno želja, ki upam da bo čimprej uresničena...straaaaatuuuussss :!: :lol:
Zadnjič spremenil Slide, dne To sep 07, 2004 2:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To sep 07, 2004 2:24 pm

Slide tisto je nastalo prvi tedn od izdaje voz. dovoljenja :P prvic da sm res vleku rocno je blo to noc :P pac j*** ga prvic negre usakmu :P

Lp PiLLLe

p.s k kupm avto bomo sli skp na te vase place da se jst mal poigram :P :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 2:30 pm

Pille sej vem...mišljen je blo kot joke :P

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To sep 07, 2004 3:26 pm

Slide je napisal/-a:samo da tukale(vsaj meni) zgleda hudičevo simpl...sma bla kr mal razočarana, k ni boljše izpadlo...eh..pa kdaj drugič :wink:

Ja ja na filmu potem zgleda res otrocje. Smo tudi mi snemal in v avtu je res borba da se vse poravnas, si ze skor s ceste letu res hard scena. Potem pa pogledas posnetek se pa zjoces. Pa nisem tole jaz :? .
SlikaSlika

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To sep 07, 2004 3:30 pm

Bi se mogu tud ti kdaj posnet, da bi vidl kaj je pol presunljivo. Sam na filmu, pol ponavadi izpade nepresunljivo...ža

To maš še kako prav. DA razložim malo. Uničavali smo seveda jugote, stuenke, katre in ostalo šaro. Vozimo že nekje od 14 leta naprej relite po makadamu. Drgač dirkamo za državno off-road z nivami. Od 10 ljudi v klapi mamo 5 nive za dirke. En frend se bori za prvo mesto v državnem pokalu v hitrostnem offroadu. Itd. Zto sm hotu reč da tisti drifting ni nč tko posebnega za mene. Za nekatere očitno je ki prvič videjo kej podobnega. Drgač pa sigurno lepo splejano. KOt zaključek sm mislu da morš malo bolj lovit avto in bolj tekoče speljat da ko prideš iz ovinka je avto vzporeden z cesto in šibaš naprej.. .Nvem ku bi ti povedu. Drgać pa lepo... Če zripam kaj iz vhs kaset u kn digitalni format obesim na forum naše kozlarije. :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 3:36 pm

No sej takšen je bil namen, mi je pa res tam na asfaltu malo zanihal avto, če pa dobro pogledaš, je pa tam čisto ob robu luknja, kateri se je blo treba na vsak način ognit in bi brez nje vejretno še lepši posnetek ratu...Seveda pa ni to izgovor, je res mal zanihu, na makadamu pa mislm da je bil avto čist vzporedno z iztekom ovinka :wink: :wink:
AJA...šele zdele mi je kapnal, ko sem še enkrat pogledu...ti misliš da je preveč odneslo, ko sem bil že ven z ovinka...verjetno :?: Pol te pa razumem glede vzporednosti s cesto, samo to je blo pa namenoma raztegnjen "slide" da se je na fotiču vidlo, da gre pošrek, ker sma prvo hotela samo slikce nardit! A si to mislu, da bi ga mogu prej poravnat???? A mam prov? :?:

P.S
Drugač pa poznam kozlarije z vasi, ker mamo pa tud gozdno cestico, ampak tisto smo pa z Audijem 100 fural...tisto bi pa tud na filmu verjetno!!! zgledal atraktivno, ker je ponekod letel tud 80 pošrek med drevesi :twisted:
LP, Slide

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 3:45 pm

Recimo...bratranc na gozdni cesti v akciji...Tak se pa tam izživljamo :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To sep 07, 2004 6:18 pm

Ja jaz bi lahko dal zimske radosti iz zime 2002/2003 samo kje so ti filmi me prevec vprasas :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 08, 2004 7:32 am

Stratus_ je napisal/-a:

Dejte fantje vse svoje vragolije gor da si ogledamo..če mate kej

LP

Evo vragolija se je dons zjutri ob 00:30 koncala v gozdu. Zletu sm s ceste, avto je totalka tko da se pilko poslavla od te zadevsne.

Lp PiLLLe
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov