Golfy je napisal/-a:slide je najjaći

SlaYeR je napisal/-a:Za moje pojme nič kej presunljivga. Konc koncu tudi slabo splejan zaključek. Za moje pojme k sm iz vasi in k smo klapa uničli čez 10 avtov za take in podobne naumnosti se mi res ne zdi nič posebnega.
SlaYeR je napisal/-a:Za moje pojme nič kej presunljivga. Konc koncu tudi slabo splejan zaključek. Za moje pojme k sm iz vasi in k smo klapa uničli čez 10 avtov za take in podobne naumnosti se mi res ne zdi nič posebnega.
Slide je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Za moje pojme nič kej presunljivga. Konc koncu tudi slabo splejan zaključek. Za moje pojme k sm iz vasi in k smo klapa uničli čez 10 avtov za take in podobne naumnosti se mi res ne zdi nič posebnega.
Ne vem kako speljan zaključek mislš, a v filmu? To sma delala prvič, tko da bog ve kak dokumentarc res ni mogu ratat...Sicer sm pa tud sam napisu, da bog ve kaj ni za vidit...je kar je, kaj naj se 3x na streho kipnem, da bo presunljivo...![]()
Bi se mogu tud ti kdaj posnet, da bi vidl kaj je pol presunljivo. Sam na filmu, pol ponavadi izpade nepresunljivo...žal
Drugač sem pa tudi jaz poznam fantiče z vasi, ker mam tam skor vso žlahto...tam je res več možnosti za takšno početje, samo rekel ti bom pa tole...NE VEM kako vozte ti in klapa, dobro, super ali slabo, ne vem, ampak tam gor tud nekateri uničjo po 10 avtomobilov pri takih pizdarijah, pa noben za moje pojme, ne zna dobr vozit, kaj šele ornk pošrek prletet...tko kot je treba mislm![]()
Res me zanima kako speljan zaključek si mislu?
Drugač je pa vsaka kritika dobrodošla, slaba in dobra, da bo drugič bolje, ampak boš pa mogu mal bolj utemeljit slabo speljan zaključek...ker res ne vem kaj si hotu povedat s tem
LP
Slide je napisal/-a:samo da tukale(vsaj meni) zgleda hudičevo simpl...sma bla kr mal razočarana, k ni boljše izpadlo...eh..pa kdaj drugič![]()
Bi se mogu tud ti kdaj posnet, da bi vidl kaj je pol presunljivo. Sam na filmu, pol ponavadi izpade nepresunljivo...ža
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov