Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 22, 2004 10:40 pm

Jasmy je napisal/-a:Pa naj bo M podvozje pa naj bo sport podvozje pa naj bo karkoli hoče. A lahka nehaš gajo!? Tip si je kupu avto on ve kaj si je kupu ti pa sam pametuješ pa govoriš kaj so pr selmarju rekl in tk naprej. Če si pa lastnik ti, pol pa govor kar hočeš.
In prosim če se umiriš.

Lep pozdrav
Jasmy

Js imam 525D l. 2001 in sem prav zadovoljen zaenkrat me ne navdusuje 3 bom pocakal da vidimo kaksan bo nova. js se nimam kaj umirjat kr se nism razburjal pa se neki nism mu js pljuval po avtu ampak sm rekel da mi je vsec .

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe jul 23, 2004 6:42 am

Joj ej pa j**e se mi že za to M podvozje pa te kurčeve konje ej!
Avto ma 4 kolesa ter volan-TO JE TO!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe jul 23, 2004 6:52 am

Slide je napisal/-a:Kaj sm pa narobe napisu Bel Tirid???
Tvoj avto ma 2.8 bencinsko mašino in ma 193KM ja...
Tistle je pa 320d in ma v osnovi 150KM...če pogledaš i-strani od tunerjev, boš vidu kok moči dobi avto po njihovem posegu...
Sicer sm pa vse v temi za BMW fane napisu...
Al si se s svojim postom strinju z mano...nism zihr kaj si hotu povedat... :oops:

lol, ja strinjov stabo.
Tipo pretirava z konji :D
Slika Slika

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Pe jul 23, 2004 6:57 am

Bel-Tirid je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Kaj sm pa narobe napisu Bel Tirid???
Tvoj avto ma 2.8 bencinsko mašino in ma 193KM ja...
Tistle je pa 320d in ma v osnovi 150KM...če pogledaš i-strani od tunerjev, boš vidu kok moči dobi avto po njihovem posegu...
Sicer sm pa vse v temi za BMW fane napisu...
Al si se s svojim postom strinju z mano...nism zihr kaj si hotu povedat... :oops:

lol, ja strinjov stabo.
Tipo pretirava z konji :D

MA v rit si jih vrakni te konje!Me že boli falus za njih!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 23, 2004 7:18 am

Hjooooj :) Kaj ne vidiš da te provocirajo ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Pe jul 23, 2004 8:07 am

Courage™ je napisal/-a:Hjooooj :) Kaj ne vidiš da te provocirajo ;)

Mah ja sj vem...mislim no comment (otroci) :lol:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 23, 2004 10:48 am

Če naviješ lahko iz 90 na 136, kar sem videl na lastne oči, potem ne vem zakaj nebi mogu iz 150 na 190. To se nardi zlahkoto. Vprašanje je samo zanesljivost, zarad tega ne delajo tega. Je pa čist možno da ma. Drgač je pa tale bemfl res fetiš... :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 24, 2004 2:40 pm

Mah, sej škoda zgubljat besed...Vprašanje je zanesljivost ja, pa nikjer nism napisu da ni možn, ampak DA me zanima kdo mu je to delu...glede na to da nemški tunerji tega sploh ne ponujajo, razen če je blo na posebno željo, AMPAK pol pa na konc vsega še napiše da niti lastnik sam ne ve kaj ma notr...lepo vas prosm no...ehhh. Zato jz be verjamem da ma...sicer pa NAŠI čip tunerji so itak zmožni potegnt z avta boga in pol...vsaj tako so nekateri še vedno sveto prepričani. Pol smo pa tisti spet otroc pa neumni k neki pač kontra povemo od tistih k so tle že "DOLG" in majo zato pač prov :roll:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule So jul 24, 2004 7:27 pm

Sej lahko ma vsak M paket. Tista nalepka M stane 7k sit, pa je. :P

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad So jul 24, 2004 8:12 pm

Pugi je napisal/-a:Če naviješ lahko iz 90 na 136, kar sem videl na lastne oči, potem ne vem zakaj nebi mogu iz 150 na 190. To se nardi zlahkoto. Vprašanje je samo zanesljivost, zarad tega ne delajo tega. Je pa čist možno da ma. Drgač je pa tale bemfl res fetiš... :shock:

ne bo držalo!

Iz 320d se da iztisniti zelo lepih 180KM. Mogoče kakšenj konj več! 10 oz. v tem primeru 12 pa sigurno ne samo z čipom. Pri 192KM bi bilo potrebno menjati še kakšno "mehansko" stvar, kar pa lahko tudi je.

LP
evo4fun

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jul 24, 2004 8:19 pm

ne bo držalo.

Samo s čipom bi se dalo iztisnit še več, mnogo več, ampak tega se ne dela, ker ni varno... Pa res nebi o tem več.
Slika

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek So jul 24, 2004 8:27 pm

lepi beemve :)
Zadnjič spremenil micek, dne To jan 23, 2007 9:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 24, 2004 8:52 pm

Pugi je napisal/-a:Če naviješ lahko iz 90 na 136, kar sem videl na lastne oči, potem ne vem zakaj nebi mogu iz 150 na 190. To se nardi zlahkoto. Vprašanje je samo zanesljivost, zarad tega ne delajo tega. Je pa čist možno da ma. Drgač je pa tale bemfl res fetiš... :shock:

Najbrž tisti avto ki so ga navijali z 90 na 136 ni imel 1.4 mašine, ker potem bi znesla pa litrska moč že skor 100KM/l (torej skor tako kot pri tem BMW-ju), kar je pa zlo lep dosežek že za bencinske motorje...tak da...je pa seveda vzdržljivost vedno vprašljiva pri predelavah...na WRC rally-ju majo tud 300KM pa skor 600 :shock: Nm navora iz 2.0 mašin...ampak kako hito se dela generalka vemo pa vsi...sicer pa, ne vem zakaj pogrevate to, če obenem pravte ne bi več o tem... :? Ravno tisto kar je kingroad pisu sm jz že cel cajt trobu...če vsi čipajo ta avto do največ 182KM...kako jih je on zrihtu 192...seveda najbrž brez škode za motor...mah sej je itak brez veze...ping pong je ratu tole :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jul 24, 2004 8:56 pm

Slide je napisal/-a:

Najbrž tisti avto ki so ga navijali z 90 na 136 ni imel 1.4 mašine, ker potem bi znesla pa litrska moč že skor 100KM/l (torej skor tako kot pri tem BMW-ju), kar je pa zlo lep dosežek že za bencinske motorje...tak da...je pa seveda vzdržljivost vedno vprašljiva pri predelavah...na WRC rally-ju majo tud 300KM pa skor 600 :shock: Nm navora iz 2.0 mašin...ampak kako hito se dela generalka vemo pa vsi...sicer pa, ne vem zakaj pogrevate to, če obenem pravte ne bi več o tem... :? Ravno tisto kar je kingroad pisu sm jz že cel cajt trobu...če vsi čipajo ta avto do največ 182KM...kako jih je on zrihtu 192...seveda najbrž brez škode za motor...mah sej je itak brez veze...ping pong je ratu tole :lol:

2.0 HDI
-WRC ma 2.0T Tak motor se da navit tud na 600KM, sam so pravila taka v WRC, da je omejeno na 300
-potencialna škoda/močno dvomim v izjavo o 190KM tudi jaszt, ampak da pa se

LPugi
Slika

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad So jul 24, 2004 9:12 pm

Pugi je napisal/-a:ne bo držalo.

Samo s čipom bi se dalo iztisnit še več, mnogo več, ampak tega se ne dela, ker ni varno... Pa res nebi o tem več.

če misliš da lahko dviguješ tlak turbine v nedogled se motiš

ravno sedaj (pa ne več dolgo :D )imam "češki" čip od neznanega tunerja. Tlak turbine je enostavno prevelik. Me skoraj navaden 1.8T nabriše.....

LP
evo4fun

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jul 25, 2004 7:41 am

kingroad je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:ne bo držalo.

če misliš da lahko dviguješ tlak turbine v nedogled se motiš

ravno sedaj (pa ne več dolgo :D )imam "češki" čip od neznanega tunerja. Tlak turbine je enostavno prevelik. Me skoraj navaden 1.8T nabriše.....

LP

Čip ne uravnava tlaka turbine. :roll: Vsaj osnovni ne, lahko pa dvigneš, odvisno od turbiča ke na ene 1.5...
Slika

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad Ne jul 25, 2004 8:09 am

Pugi je napisal/-a:Čip ne uravnava tlaka turbine. :roll: Vsaj osnovni ne, lahko pa dvigneš, odvisno od turbiča ke na ene 1.5...

kaj pa potem? Razsvetlji me :D

LP
evo4fun

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad Ne jul 25, 2004 8:12 pm

in odgovora ni in ni...........

LP

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jul 26, 2004 8:20 am

Dan. Ej ka si neučakan, pa nisn js bot, da bi visel kle na netu skoz...

Teli čipeki, moduli so bol gasilska varjanta - špricajo... No torej, vso čaronijo izvajajo skozi injektorje (čas vbrizga in vbrizg). Dvig tlaka je naslednja stopnja...

LPugi
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov