Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če sep 16, 2004 7:15 pm

lep pozdrav,lazo

Tical
Nov uporabnik

Napisal/-a Tical Če sep 16, 2004 7:43 pm

zakaj ma rocno klimo? sej vrjetn se da z idrive-om stimat sam useen prou cheap zgleda tole za avto k tolk stane! sloh nism vedu da je to mozn v avtu tazga
razreda------>groza!
...ain't nuthin like hip hop music...
...u like it coz u choose it...
...most DJs won't refuse it...
...a lot of sucker MCs misuse it...

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Če sep 16, 2004 7:48 pm

ej jz mu cist nc ne vrjamem=(
pišuka kva ce mudel dela pri bmw-ju v trzinu (avte pere), pol dubi pa enkrat na mesec avto za en krog, ga pele za ovink ga parkrat poslika pol pa rece kva on ma!

ej res ne vem!sicr nism prou podrobno brou ampak ce se ne motm si se ze parkrat zlo zajebu s ksno izjavo (tko da se bol dvomim v tvoje lastnistvo)!

ampak ce si pa lastnik pa svaka cast!

ti dam pa en nasvet:
pjd v emporium pa si kej za obleck kup, kr tist k te na cesti vid tko ublecnga, bi te najraj ustavu pa ti ksnga jurja v roke stisnu za ene hlace :twisted:

JOKE

sam useen dvomim da si lastnik-SORRY
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Če sep 16, 2004 10:12 pm

zelo lep avto :!:

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če sep 16, 2004 10:21 pm

poršejček je napisal/-a:ej jz mu cist nc ne vrjamem=(
pišuka kva ce mudel dela pri bmw-ju v trzinu (avte pere), pol dubi pa enkrat na mesec avto za en krog, ga pele za ovink ga parkrat poslika pol pa rece kva on ma!

ej res ne vem!sicr nism prou podrobno brou ampak ce se ne motm si se ze parkrat zlo zajebu s ksno izjavo (tko da se bol dvomim v tvoje lastnistvo)!

ti dam pa en nasvet:
pjd v emporium pa si kej za obleck kup, kr tist k te na cesti vid tko ublecnga, bi te najraj ustavu pa ti ksnga jurja v roke stisnu za ene hlace :twisted:

JOKE

nevem kaj je z takim modelom spranih levisk narobe,a drugac hugo boss in versace je tut zlo v igri ,ce te ze zanima moja omara te pa rade volje povabim sebi domov,saj pomoje se tok spoznas na obleko ko branjevka ,nc boljs,drugac pa glede klime se oglaste v avto aktivu vam bojo malo razlozili kako in kaj,res zgleda taka varianta kot starinska,sam jebiga taka je ,pa mal si bmw-jev katalog preberte ,drugac to je serijska klima,pa tudi nevidim namena,da bi ti moral zate special dajat sliko prometne gor,ker mi cist dol visi ,kaj si mislis,kdo me pozna ,ve kaksen sem clovk,ves kaj ti bom povedu ,denar udari v gllavo osebo ,ki prej denarja ni imela,a tist ki cel life lepo zivi se podrazumeva normalno vcasih z kaksno tezavo vec al manj,pa ga to prevec ne obremenjuje,bmw kot bmw ,dok je ljudi bit ce pleha
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 17, 2004 6:32 am

Ja velik sreče in varnih km... :wink:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Pe sep 17, 2004 6:57 am

lazo je napisal/-a:
poršejček je napisal/-a:ej jz mu cist nc ne vrjamem=(

ti dam pa en nasvet:

JOKE

nevem kaj je z takim modelom spranih levisk narobe,a drugac hugo boss in versace je tut zlo v igri ,ce te ze zanima moja omara te pa rade volje povabim sebi domov,saj pomoje se tok spoznas na obleko ko branjevka ,nc boljs,drugac pa glede klime se oglaste v avto aktivu vam bojo malo razlozili kako in kaj,res zgleda taka varianta kot starinska,sam jebiga taka je ,pa mal si bmw-jev katalog preberte ,drugac to je serijska klima,pa tudi nevidim namena,da bi ti moral zate special dajat sliko prometne gor,ker mi cist dol visi ,kaj si mislis,kdo me pozna ,ve kaksen sem clovk,ves kaj ti bom povedu ,denar udari v gllavo osebo ,ki prej denarja ni imela,a tist ki cel life lepo zivi se podrazumeva normalno vcasih z kaksno tezavo vec al manj,pa ga to prevec ne obremenjuje,bmw kot bmw ,dok je ljudi bit ce pleha

DEJ ZE ODRASTI.NE BOT TAK OTROK!!!
Tudi jaz in vsi ostali bi radi videli slike tvojega avta registriranega ampak ne testnega vozila pred nekim salonom,ampak to zato da ti bomo verjeli da je tvoj.Velikokrat si mal zajebu pa se 22 milionov(vsaj za 2 avtomobila) zasluzit je kar veliko.To pomeni vec kot milion na mesec.Kako sem prisel malo vec kot milion tud ti gres na pijaco,si kupujes cunje itd...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 17, 2004 11:03 am

lazo, dosti sreče z avtom, naj ti dobro služi, slike pa čimprej, ampak tvoje!!!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe sep 17, 2004 11:13 am

ja pa porkamadona zaklente že tole temo enkrat no !!! :ue
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 17, 2004 11:24 am

Eem, lazo, karkol ze drugi pravjo - ql je met tak avto in vesel sem za vsacga k ga ma. Vrjetno pa tole ni edini kraj, kjer bos zrtev fousije. Se bos navadil tko kot js. Pr men se zmer ukvarjajo s tem, da sm neumn, k sploh u avto vlagam kej, pa da kao frajarm, k mam ror odprt, pr teb pa bo zmer dvom o tem kako si si ga zasluzu.
Ce mas cisto vest je to vse kar rabs, ostali nej se pa kr obremenjujejo. Matr, majo ze s sabo dost problemov, po jih pa se drugje iscejo.

temo bom zaklenu, ce pa avtor hoce, da se odklene, nej me kontaktira na pm...

LP, Plug :wink:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost