george_ je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:neki od a3m-a neki fazerja, kljuke ma štihane...
a pa se kej lušči barva?
pa a je to navadna barva?
lp
misliš kljuke? Ne nič se ne lušči...
Fullback je napisal/-a:george_ je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:neki od a3m-a neki fazerja, kljuke ma štihane...
a pa se kej lušči barva?
pa a je to navadna barva?
lp
misliš kljuke? Ne nič se ne lušči...
lublancan je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:accent lover je napisal/-a:ni slike ,sam drgac pa je lep
glej: najprej prtisnem imgtakoj brez presledka prlepm koncni naslov fotke ki jo dobim pod lastnostmi in prlepm...pol pa na koncu brez presledka prtisnem senkt img...a ni tko?
da
[ŠiPa ST] - PaPy je napisal/-a:waaaw tvoj twingo je pa pošten .. kr tko naprej .. res clean scena kam si dou kromirat špegle? oz. a si jih s sprejem ? pa kje si kupu če si s sprejem?
BlackWind je napisal/-a:Zdravo!
danes smo v zivo vidl tvojga polcija:) ja morm rect ane lep polo...ja red pogledam ksn spedenan avto....evo ko sva govorla o odbijacih, kle ti prilagam eno fotko kasnga mam jest namen narest dat... lohka se zmenva pa ti povem kdo jih predeluje kle na gorenskem... baje da je kr uredu.... sej no men je taksne vsec ker pac mi ni do newem kolk ekstremnga
:P ... sej se kej porajtamo Lp....
aja kasn se ti zdi kej moj twinci:) no sej mu se dost manka pri stylingu ampak tko
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov