anyway, avto je pa itak naprodaj, oziroma je že prodan v avtohišo

splash je napisal/-a:
tko da po moje bo najboljš da vzame CLS-ja ker je preverjeno udoben avto.
DJ E.M. je napisal/-a:jest sem tut bil v 6-ki in phatonu pa moram rečt da je phateon 100 krat bolši od BMW-ja v udobju....
Fullback je napisal/-a:splash je napisal/-a:
men ni pa prou nič posebnega na tem avtu...sem mel v soboto priložnost bolje spoznavat ta avto in lahko rečem da posebnega vtisa name ni naredil...ok sej ma skor vse kar ti lahko današnja tehnika ponudi, vendar me moti nizek lok avta-prav visok ne smeš biti, da lahko udobno sediš zadaj!Registriran za 4-not like it, pa auto menjalnik mi nikoli ni nudil takšne vožnje kot navadni! Glede pospeškov in skorajšnji neslišnosti avta-izolacija pač, pa res ni treba izgubljati besed ker so 1A! Kakorkoli že tistih 17 mio bi nedvomno sam bolje porabil...
Courage™ je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:splash je napisal/-a:
men ni pa prou nič posebnega na tem avtu...sem mel v soboto priložnost bolje spoznavat ta avto in lahko rečem da posebnega vtisa name ni naredil...ok sej ma skor vse kar ti lahko današnja tehnika ponudi, vendar me moti nizek lok avta-prav visok ne smeš biti, da lahko udobno sediš zadaj!Registriran za 4-not like it, pa auto menjalnik mi nikoli ni nudil takšne vožnje kot navadni! Glede pospeškov in skorajšnji neslišnosti avta-izolacija pač, pa res ni treba izgubljati besed ker so 1A! Kakorkoli že tistih 17 mio bi nedvomno sam bolje porabil...
ja samo poglej iz te strani.
foter večinoma potuje sam, ali kvečjemu z enim sopotnikom. Foter je nižje postave, tak da v bistvu mu je vseeno al je dosti placa na zadnjih zicih al ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov