Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Pe okt 01, 2004 12:48 pm

Mad_Dog je napisal/-a:A pozna kdo koga, ki bi mi lahko blatnike ven potegno?
Spredaj za 1cm, zadaj za 2 cm

MadDog

FAZER to dela

drugač pa carski avto 8)

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe okt 01, 2004 12:52 pm

Ne vem edn je vprašu če je gti tud V6, navadni gti ma 1.8 T mašino not 150 končkov, pol kasneje 180 končkov, drgač je pa civilen golv V6 k ma 204 končke, so mel gorenski policaji takega, se ni blo za zezat, zdej majo pa vectro.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 01, 2004 1:06 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Ne vem edn je vprašu če je gti tud V6, navadni gti ma 1.8 T mašino not 150 končkov, pol kasneje 180 končkov, drgač je pa civilen golv V6 k ma 204 končke, so mel gorenski policaji takega, se ni blo za zezat, zdej majo pa vectro.

Golf 4 GTI ni nikoli obstajal z 1.8T 150KM, ampak samo 180KM. Vrjetno si mislil Golf 4 GTI TDI, ki pa je 1.9TDI s 150KM. Ja, tud gti dizl je bil...

Takega in ne V6 so imeli nasi policajcki v Kranju in res, ni se blo za zajebavat... Zdj pa se manj, ko majo 211KM...

Civilen V6 Golf 4 obstaja, kot si reku.
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe okt 01, 2004 1:35 pm

Pugi je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:Ne vem edn je vprašu če je gti tud V6, navadni gti ma 1.8 T mašino not 150 končkov, pol kasneje 180 končkov, drgač je pa civilen golv V6 k ma 204 končke, so mel gorenski policaji takega, se ni blo za zezat, zdej majo pa vectro.

Golf 4 GTI ni nikoli obstajal z 1.8T 150KM, ampak samo 180KM. Vrjetno si mislil Golf 4 GTI TDI, ki pa je 1.9TDI s 150KM. Ja, tud gti dizl je bil...

Takega in ne V6 so imeli nasi policajcki v Kranju in res, ni se blo za zajebavat... Zdj pa se manj, ko majo 211KM...

Civilen V6 Golf 4 obstaja, kot si reku.

Prvi GTI golf IV je bil 150 konjski, sam pol so mu jih še 30 dodal, ma isto mašino kokr TT.

P.S. Dons sem te vidu v kranu k si se pelu v avtu, kva si mu pa not k je bil uzad revež čist na tleh. :lol:

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Pe okt 01, 2004 1:46 pm

fovšija ni enako kritika. če nekaterim ni všeč avto to ne pomeni da so mu fouš. Resno od kje taka logika. Namesto, da bi se pretehtalo kakšna mnenja ,se jih lepo odvrže in prpiše fovšiji. Neumnost. Neka osnovna estetika pa ima temelje v družbi in samo zato ker nekdo vloži denar v nekaj ne pomeni, da je sedaj to lepo. Seveda se pojavijo kakšni novi trendi in pojmovanja lepote s časom ampak nekatere stvari so pa enostavno preveč.
Zadnjič spremenil Sonny, dne Pe okt 01, 2004 1:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe okt 01, 2004 1:48 pm

golf V6 serijsko nima značke V6 spredi, ampak zadi...vsaj ena od teh značk je romala gor za brezveze...ampak kokr kermu paše, o smotrnosti širših gum zadej na avtu s prednjim ali štirikolesnim pogon ti bodo pa kej povedali poznavalci...

...pa evo, da še mal podžgem...men pa avto ni lep, tipični oberkrainer styling, ki mi pač ne paše...na vw treffnu je bilo takih golfov na tone in niti en se mi ni dopadu...avto dej čimprej poširit, ker tiste črne obrobe nad gumami so gravž brez primere...feltne niso nič posebnega,avspuh bi pomoje veliko bolj sedu manjši, kromiran in speljan preko izreza v odbijaču, mi je pa všeč, da si se posvetil detajlom, npr. kromirane kljuke na vratih...

...glede foušije...samga avta ti nisem niti najmanj fouš, ker že tko nisem posebno velik vw fan, če pa noter res maš V6 potem ti zavidam, takoj pa ti loh povem, da sem ti za muziko neznansko fouš, ker more zbijat k sto mater, tko da pazi kje puščaš avto hihi :P ...to si res dobro zrihtal...
GTI
ITR
E30

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe okt 01, 2004 1:49 pm

Sonny je napisal/-a:fovšija ni enako kritika. če nekaterim ni všeč avto to ne pomeni da so mu fouš. Resno od kje taka logika. Namesto, da bi se pretehtalo kakšna mnenja ,se jih lepo odvrže in prpiše fovšiji. Neumnost. Neka osnovna estetika pa ima temelje v družbi in samo zato ker nekdo vloži denar v nekaj ne pomeni, da je sedaj to lepo. Seveda se pojavijo kakšni novi trendi in pojmovanja lepote z časom ampak nekatere stvari so pa enostavno preveč.

Nisem vse bral, no ampak moj komentar na avto je dobr avto ker mam jest podobnega :D , sam me pa neki mot barva, zadnje luči, pa spojlerji.

Pač tak sem da mam raje avto v civilni verziji, je pa fino če maš kkšne lepe feltne gor. Drgač pa Lastniku Golfa vsaka čast, tud jest bi ga mel v garaži. :wink:

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe okt 01, 2004 1:54 pm

...js mislm da morš najdt en kompromis med dobr uštimanim avtomobilom in prevoznim sredstvom.....tale golf kar se mene tiče je glih na mej tega in je prov lep pa me sploh ne zanima kaj ma pod havbo...!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 01, 2004 1:54 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:P.S. Dons sem te vidu v kranu k si se pelu v avtu, kva si mu pa not k je bil uzad revež čist na tleh. :lol:

Like - 0... Nic nism mel takega vzadej - woofer... Fora tega avta je, da ma uspredej vecji izrez in potem zgleda kot da je vzadej cist v podnu.. V resnici je pa celo naprej spuscen - v kajlo... Pa se tist k mam srebrn mal pomaga k opticki varki...
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe okt 01, 2004 1:57 pm

Pugi je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:P.S. Dons sem te vidu v kranu k si se pelu v avtu, kva si mu pa not k je bil uzad revež čist na tleh. :lol:

Like - 0... Nic nism mel takega vzadej - woofer... Fora tega avta je, da ma uspredej vecji izrez in potem zgleda kot da je vzadej cist v podnu.. V resnici je pa celo naprej spuscen - v kajlo... Pa se tist k mam srebrn mal pomaga k opticki varki...

ja sem ga na hiter od strani vidu k si mim videoteke na primskovem letu.

Lep avto sam jest pa nalepk ne bi mel gor, drgač je pa ok. No to je sam moje mišlenje.

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Ne nov 28, 2004 1:50 am

Loopz je napisal/-a:golf V6 serijsko nima značke V6 spredi, ampak zadi...vsaj ena od teh značk je romala gor za brezveze...ampak kokr kermu paše, o smotrnosti širših gum zadej na avtu s prednjim ali štirikolesnim pogon ti bodo pa kej povedali poznavalci...

...pa evo, da še mal podžgem...men pa avto ni lep, tipični oberkrainer styling, ki mi pač ne paše...na vw treffnu je bilo takih golfov na tone in niti en se mi ni dopadu...avto dej čimprej poširit, ker tiste črne obrobe nad gumami so gravž brez primere...feltne niso nič posebnega,avspuh bi pomoje veliko bolj sedu manjši, kromiran in speljan preko izreza v odbijaču, mi je pa všeč, da si se posvetil detajlom, npr. kromirane kljuke na vratih...

...glede foušije...samga avta ti nisem niti najmanj fouš, ker že tko nisem posebno velik vw fan, če pa noter res maš V6 potem ti zavidam, takoj pa ti loh povem, da sem ti za muziko neznansko fouš, ker more zbijat k sto mater, tko da pazi kje puščaš avto hihi :P ...to si res dobro zrihtal...

Na tem golfu sicer niso vse stvari enkratne ampak s tem kritikam si jaSno povedu da nimaš pojma o stylingu. Verjetno bi se bolj najdu v oblikovanju kruha al pa kakšni slaščic.

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Ne nov 28, 2004 10:03 am

nice avtočk (sicr ni glih po mojem okusu), sam če ti je všeč končni izdelek pol si dosegu kar si hotu

mene je najprej muska fascinirala-to mi je res hudo
sm tud sam tko velik fan "muskonterja" u avtu (sam žal še ni nč dlje od stock radia v avto pršl)

LP

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny To nov 30, 2004 9:07 pm

Ooo. Mad Dog, kej si starina? :D
A si Unota prodal ?

P.s.: če ne veš ,kdo je to, se spomn na Vrhniko :D

Pa čuvej stroj!

Uporabniški avatar
green
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a green Sr dec 01, 2004 3:23 pm

Da se nebote kregal okol mašine :roll:
Za vse pznavalce to je 1.4 75 hrčkov :lol: :lol:
Pol še pa take gume nevem če gre 160 :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr dec 01, 2004 3:44 pm

green je napisal/-a:Da se nebote kregal okol mašine :roll:
Za vse pznavalce to je 1.4 75 hrčkov :lol: :lol:
Pol še pa take gume nevem če gre 160 :lol: :lol:

Hehe green poznavalec vw to takoj ugotovi :mrgreen: sicer jaz se nisem kaj kregal ker sem že na začetku vido da so nalepke kr tak pač zato gor pač njemu tako paše. Vsak naj ma kakor mu paše, samo meni so osebno avti clean varjanta veliko bolj všeč. :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr dec 01, 2004 4:29 pm

Andy je napisal/-a:
2Fast&2Furious je napisal/-a:Matr ste eni čudni...Člouk prpopa avto gor .. boli vas čošak a je pokazu ker radio ma , a je dau svoje tablce ? !!!! a je vš problem...Pa če mu pašejo napisi mu nej..in ni povedu ker motor ma, vi pa bote lihkr diplomiral tuki.

Drgač ap upam da se lastnikl še kej prikaže, ker je avto res lep . svaka čast

ajd po pameti :twisted:
:bow :bow :bow :bow :bow :bow

Tut sam tko mislim...ampak foušija bo in je bla in je in....
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če dec 09, 2004 2:31 pm

Ampak avto je pa ZELO lep...vidu sm ga letos u živo v Portorožu...zgleda res ubijalsko...Koliko je pa mašina...hmmm koga pa sploh briga...pač je avto samo okusno postylan ;) ...Samo oznake pač ne sodijo gor ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So dec 11, 2004 12:27 am

po mojem okusu je pa bol kksn cis stock look, pa pod havbo 200+hp :D

drgac pa golf je lep, se vid da si neki truda in volje ulozu vanga.

kar se tice znack, pac nimamo vsi istga okusa, eni jih dol pulmo pa kitamo, drugi majo pac rajs da jih je vec gor, so fucking what..? :?

ce je pa res 1.4 masina al ne, tega pa babe ne vejo :D glavn da so kvalitetni legnzici ;) :-P

Uporabniški avatar
MSrougeZX
Novinec

Kraj: Lendava

Napisal/-a MSrougeZX So dec 11, 2004 12:32 am

Sem ga enkrat v MB na Petrolu videl...kičast...predvsem tista črna plastika okoli blatnikov je tak neestetska...da bi vsaj na rdečo preštrihal...tisto pokvari izgled...
Laguna coupe 2.0 dci 2013
C4 Cactus Shine 1.2T 110 2018

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 So dec 11, 2004 10:32 am

Glede na to da je vsem v nosu če je to V6..... NIIIIII.... ker ima v6 serijsko dva ločena izpuha, enega na levi drugega na desni starni. Rora od izpuha se pa pri serijskem ne vidi.

lp

No pa še eno anekdoto. Je imel kolega SDI ja na 17 col feltnah, pa ga je enkrat kolega pelu z LADO SAMARO, pa je model reku: Ti tole gre pa kr dobr! :D :D :shock: :shock:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov