Mad_Dog je napisal/-a:A pozna kdo koga, ki bi mi lahko blatnike ven potegno?
Spredaj za 1cm, zadaj za 2 cm
MadDog
FAZER to dela
drugač pa carski avto

MIKIMOUS je napisal/-a:Ne vem edn je vprašu če je gti tud V6, navadni gti ma 1.8 T mašino not 150 končkov, pol kasneje 180 končkov, drgač je pa civilen golv V6 k ma 204 končke, so mel gorenski policaji takega, se ni blo za zezat, zdej majo pa vectro.
Pugi je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Ne vem edn je vprašu če je gti tud V6, navadni gti ma 1.8 T mašino not 150 končkov, pol kasneje 180 končkov, drgač je pa civilen golv V6 k ma 204 končke, so mel gorenski policaji takega, se ni blo za zezat, zdej majo pa vectro.
Golf 4 GTI ni nikoli obstajal z 1.8T 150KM, ampak samo 180KM. Vrjetno si mislil Golf 4 GTI TDI, ki pa je 1.9TDI s 150KM. Ja, tud gti dizl je bil...
Takega in ne V6 so imeli nasi policajcki v Kranju in res, ni se blo za zajebavat... Zdj pa se manj, ko majo 211KM...
Civilen V6 Golf 4 obstaja, kot si reku.
Sonny je napisal/-a:fovšija ni enako kritika. če nekaterim ni všeč avto to ne pomeni da so mu fouš. Resno od kje taka logika. Namesto, da bi se pretehtalo kakšna mnenja ,se jih lepo odvrže in prpiše fovšiji. Neumnost. Neka osnovna estetika pa ima temelje v družbi in samo zato ker nekdo vloži denar v nekaj ne pomeni, da je sedaj to lepo. Seveda se pojavijo kakšni novi trendi in pojmovanja lepote z časom ampak nekatere stvari so pa enostavno preveč.
MIKIMOUS je napisal/-a:P.S. Dons sem te vidu v kranu k si se pelu v avtu, kva si mu pa not k je bil uzad revež čist na tleh.
Pugi je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:P.S. Dons sem te vidu v kranu k si se pelu v avtu, kva si mu pa not k je bil uzad revež čist na tleh.
Like - 0... Nic nism mel takega vzadej - woofer... Fora tega avta je, da ma uspredej vecji izrez in potem zgleda kot da je vzadej cist v podnu.. V resnici je pa celo naprej spuscen - v kajlo... Pa se tist k mam srebrn mal pomaga k opticki varki...
Loopz je napisal/-a:golf V6 serijsko nima značke V6 spredi, ampak zadi...vsaj ena od teh značk je romala gor za brezveze...ampak kokr kermu paše, o smotrnosti širših gum zadej na avtu s prednjim ali štirikolesnim pogon ti bodo pa kej povedali poznavalci...
...pa evo, da še mal podžgem...men pa avto ni lep, tipični oberkrainer styling, ki mi pač ne paše...na vw treffnu je bilo takih golfov na tone in niti en se mi ni dopadu...avto dej čimprej poširit, ker tiste črne obrobe nad gumami so gravž brez primere...feltne niso nič posebnega,avspuh bi pomoje veliko bolj sedu manjši, kromiran in speljan preko izreza v odbijaču, mi je pa všeč, da si se posvetil detajlom, npr. kromirane kljuke na vratih...
...glede foušije...samga avta ti nisem niti najmanj fouš, ker že tko nisem posebno velik vw fan, če pa noter res maš V6 potem ti zavidam, takoj pa ti loh povem, da sem ti za muziko neznansko fouš, ker more zbijat k sto mater, tko da pazi kje puščaš avto hihi :P ...to si res dobro zrihtal...
green je napisal/-a:Da se nebote kregal okol mašine![]()
Za vse pznavalce to je 1.4 75 hrčkov![]()
Pol še pa take gume nevem če gre 160![]()
Andy je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Matr ste eni čudni...Člouk prpopa avto gor .. boli vas čošak a je pokazu ker radio ma , a je dau svoje tablce ? !!!! a je vš problem...Pa če mu pašejo napisi mu nej..in ni povedu ker motor ma, vi pa bote lihkr diplomiral tuki.
Drgač ap upam da se lastnikl še kej prikaže, ker je avto res lep . svaka čast
ajd po pameti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov