Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Sr mar 02, 2005 11:26 pm

Ja, glede amortizerjev definitivno izlet v Novo Gorico k stricu Vugi. Cena je od 30 do 40 K sit, za celotno zadevo (odvisn od težav in al je z računom al brez). Tvoje fedre in amortizerje ti dol pobere, amortizerje obnovi in strša. Tršanje ostane od takrat, ko ti nardi, naprej potem progresivno, to pomeni, da zarad ene mešanice olj al enih tekočin, ki jih naštima v amortizer, se ta sam od sebe trša glede na to kako voziš. Torej ko so večje obremenitve, hitrost, ovinki, pospeševanje, bremzanje, se amortizer segreva in zaradi tega se mešanica spremeni in rata trša, ko pa voziš lepo počasi po glavni cesti skozi zeleni val semaforjev, pa se razmerje tako, da so amortizerji bolj mehki in udobni. Potem ti pa gospod Vuga namontira tvoje nove športne kratke fedre in celo zadevo naredi zelo natančno in kvalitetno. Torej imaš obnovo, tršanje in spuščanje, vse v enem. Edino treba ga je vprašat, kako je s potrdilom o strokovni vgradnji. To pa ne vem. :oops:

Ma, ti dej na zadnji odbijač rajš un podalšek od Ibize, na sprednga pa dej od ta prve Lagune al pa od prejšnga Espace. :P
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Sr mar 02, 2005 11:28 pm

voltage je napisal/-a:kkšn mnenje o tem podalšku?:
Slika

Sej to je to! Laguna al pa Espace. Sam po mojem bi blo bolš odzad dat Cupro pa tega spredi. :P
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr mar 02, 2005 11:46 pm

Pa ta podaljšek od cupre pa na vse avte paše izgleda? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če mar 03, 2005 8:37 am

paše povsod ja, zarad tega ker se pogreje in mu spremeni oblika, plain and simple ;)
the brand with the three stripes :)

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Če mar 03, 2005 9:14 am

p sj ni sam ta od seata ki je lep
ej bom naredu neki... bom dons še ene 4 drgačne stock spoilerčke od ibize poslikou... upam da bo ker kkšnmu ušeč :P

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Če mar 03, 2005 6:22 pm

no tkole odloču sm se... tega kliota bom prodau za tok kr mi bojo dal zanga pr renault malgaj, USE bom dol pobrau 8pragovi, spoiler, predn podalšk, auspuh, prevleke (LOL), usa muzka gre vn, šalthebl pa meh original gor, stopalke original gor, polica stock notr, use ledice dol, kable vn.... tko da bo avto gol a.k.a. stock... pol pa pride drugi del odločitve. nabavu si bom črnga cliota RT isti letnik kot je moj (96) al pa letnik 97. ker me preprosto preveč pride da bi mašino menjou k je ta prelena, preveč me pride da bi dajou notr centralca pa servo pa električne šajbe. enostavno zato. torej: kupujem renault clio 1.4 RT letni (96/97) z pod 90k prevoženih 3 vratni črne/temno rdeče/srebrne barve. barve te 3, pogoji so pa tut tm. aja, pa cena tm do 600k.

LP
Matic

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Ne mar 13, 2005 10:59 pm

no evo iz mojga kliota e še vedno na voljo par stvari: pragovi, stopalke, diski (r5 GTT), led palčke dolžine 30 cm z 20 led diodam. kliota nism prodou (premau dobim zangga), tko da pride zj nov styling. mo vidl kuko bo, u glavi mam jest že use.

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR To mar 15, 2005 12:33 am

voltage je napisal/-a:no evo iz mojga kliota e še vedno na voljo par stvari: pragovi, stopalke, diski (r5 GTT), led palčke dolžine 30 cm z 20 led diodam. kliota nism prodou (premau dobim zangga), tko da pride zj nov styling. mo vidl kuko bo, u glavi mam jest že use.

diski cena??'

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Pe mar 18, 2005 11:12 pm

no evo današnji nakup, mobihelova kolekcija 2005: šprickit, barva, lak, trdilec, primer, rdečilo ter rdečilo za bazo, jutr pozno popoudne k pridem iz planice bom pa razstavu še slikce mojga prtlažnika, reže na haubi (od r19 16v) k še ni štrihnena, moj nov volančk pa 15" ALU. u pondelk pridejo fedri.
Slika
p.s. nič me ne razpi**i bolj kot to da sem z nekom zmenjen da bo nekaj kupu od mene, pol pa od tiste osebe ne duha ne sluha... sej tisti o katerem govorim že sam ve kdo je.

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage So mar 19, 2005 11:01 pm

no evo litke so gor:
Slika
oblublena slikca prtlažnika:
Slika
pa še tale reža k jo je treba še štrihnt pa lukno nardit:
Slika
jutr volan, u tork fedri.

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Ne mar 20, 2005 8:44 pm

no evo ko mi je douhcajt grem pa take stvari delat... mu sm 1 črn MAT sprej pa gremo dele notranjosti štrihnt... pa 3 spreje bom mogu nabaut kr bo šlo use na črn razn mini detajlou k bojo srebrni.
Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne mar 20, 2005 9:04 pm

Lepo tole lepo,black is nice 8)
Kako se je prijela barva,ali si dobro spucal in s kom?

lp

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Ne mar 20, 2005 9:11 pm

nitro pa segru prbližn na 60 stopinj... 4x!... se je kr fajn prjel upam da se bo na odbijače tut... sam zunanje plastike ne bom štrihou sam kr ni kompresorja (kupim 100l, ponudbe na PM!), ampk bo štrihou od kolega kolega :] bo pa štriharija ta vikend, poštrihal se bo pa: odbijača + podalška, stranske letve, m3 špegle, hauba (znakc vn, švasat + reža od r19 16v gor), prtlažnik (full debaged) pa kluke. un tip z volanom mi pa serje že direkt 3 tedne... problem je k on more originalnga dobit, zgleda pa tist njegou volan res hudo. je reku do srede 100% pa recimo da bo res. drgač sm biu pa zmenen z mišelom za športne fedre (H&R) pa bo še trajal kkšn tedn predn jh bom dobu.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne mar 20, 2005 10:40 pm

Všeč mi je tovja vztrajnost, glede nato da si neki časa nazaj odpisu ta auto in si umislu drugega :D , ampak bomo počakali do konca da vidimo kaj bo vn izpadlo iz tega Cliota.
Čestitam še enkrat na vztrajnosti in domiselnosti. ;)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Ne mar 20, 2005 10:51 pm

dark res je že blo tko, avto bi skorj že šu sam mi zanga premau ponujajo.. sej če je kdo opazu na njem trenutno ni pragov, spoilerja pa sprednga podalška, pa še marsikatere malenkosti tudi ne. šele ko sem 14 dni nazaj use dol zmontirou sm opazu kolk sm jest že uložu dnarja, truda in žiucou u ta avto. pa tko al tko ga mam rd pa ga ne morm dat od hiše glede na to da je že od njegovega rojstva tuki. poleg tega mam doma že motorčke za šajbe na štrom pa modul pa motorčke za centralca... tko da en dan k bo cajt gre še to notr. se bi pa prilegu en nov mlinček pod habo ampk za enkrt še ni $ za to. pa ob teg kaznih ne vrjamem da se mi sploh kj tacga splača.

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To mar 22, 2005 4:17 pm

evo štriharija zmenjena za nasledn vikend (ta ne k je praznk...) štrihou bom pa odbijača + podalška, lajšte, m3 špegle, kljuke, haubo pa prtlažnik (clean look + air intake). zmenila sva se z lokalnim špricmajstrom, jest prnesem material pa še njemu za deu dam, s tem da mi bo on pošvasou haubo pa prtlažnik (une luknce) pa naredu popolnoma use. vesolc, za ceno mi pošl PM

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To mar 22, 2005 4:42 pm

Men je pa ta reža od R19-16V tolk seksi :D

dobr tole pedenaš drgač :shock:
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To mar 22, 2005 4:56 pm

killah bee zj mam en dobr tedn da prešmirglam skoz režo da bo lukna :P

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To mar 22, 2005 7:46 pm

pohvalno , in le tako naprej 8)

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Sr mar 23, 2005 9:19 pm

voltage je napisal/-a:no evo ko mi je douhcajt grem pa take stvari delat... mu sm 1 črn MAT sprej pa gremo dele notranjosti štrihnt... pa 3 spreje bom mogu nabaut kr bo šlo use na črn razn mini detajlou k bojo srebrni.
Slika

Živjo. Lepo delaš ti to, ja. Ej ka mi lahk mal več poveš, kak si to barval? pa materiali pa to? K js bi tut mojga na črno znotri prebarval... :lol: :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov