@bass: Sou wat, hu kers, šou mast gou
Vsak ma svoj okus, če tep pač ne sede, jebat ga

pa še to... styling in tuning ni MUSS. So 3 kategorije, enim je samo do stylinga, nekaterim samo do tuninga pol so pa še nekateri ki so za oboje. Sploh pa... sm študent in dnara lih ne serjem in sm si vse kar mam na avtu sam kupu s počitniškem delom ter štipendijo. Tko da je za moje pojme ter za mojo finančno stanje zelo dobr porihtan. Kar se tuninga tiče, ko bo čip, bo tale raketa mela lepo 140 Km ter 320NM navora, kar je zelo solidno za to škatlco
@ostali: Sj prve feljuge so ble itak sam za foro, sliku na enmu golf V v celovcu in so mi ble na njemu hude, pa sm jih še pr seb probu. Druge so mi res nore, dubu sliko od tiste firme k so pedenal golfiča in so mi jih tut za solidno ceno ponudl (129€ po komadu za 17") tko da upam da bom do spomladi vse uredil. Kar se pa nižanja tiče je pa še zmer stara zgodba, nwem če bom. Najraj bi si prvošču hidravliko :P k se jo da dokaj pocen dobit pr naših sosedih.To zato k se selmo v meni še neznano območje in si ne mislm na prvem dovozu vsega do odtrgat

Druga fora pa je , da ponavad sm jst tisti k fura folk naokol in ko nas je 5 komadov notr, se avto kr lepo posede. Bomo še vidl kako in kaj
Hvala za pozitivne kot tudi negativne komentarje
lp,maL