KREMENKO je napisal/-a:Sej je vredu.
vem...kot tudi vem da ne bi bilo če bi bil še nižji...

Fullback je napisal/-a:KREMENKO je napisal/-a::? a to misliš, da če bi bil nižji, nebi bilo tok dobr al kaj?
ja itak..pol bi plužu povsodavto bi bil neuporaben...jst pa veš da rabim uporabnega in ne cestne formule hehe
p.s. kdaj boš svojga objavu ?
Fullback je napisal/-a:Liquid je napisal/-a:jp odzadej je nižji kot odspredaj,what now
ker je že minil mesec, pa se ni spredi več kokr tolk posedlo ga bom verjetno peljal nazaj še malce spustit-spredaj namreč...
po papirjih bi se morali zadaj spustiti 35mm , spredaj pa 40...samo se mi ne zdi ravno tako...
don CONSIGLIO je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Liquid je napisal/-a:jp odzadej je nižji kot odspredaj,what now
ker je že minil mesec, pa se ni spredi več kokr tolk posedlo ga bom verjetno peljal nazaj še malce spustit-spredaj namreč...
po papirjih bi se morali zadaj spustiti 35mm , spredaj pa 40...samo se mi ne zdi ravno tako...
Sej sm ti že povedu, da mam jst isto. Posedlo se ti ne bo. Edino, če greš višat sedišče amortizerjev...
A tud tebi ob bolj angažirani vožnji raje pobere sprednji konec?
LP,
don CONSIGLIO
don CONSIGLIO je napisal/-a:To bi bilo pa res super. Sem tudi jaz že o temu razmišljal. S 16" bi moral imeti gume 205/40-16, kar pa mislim, da so že precej drage gume. Model platišč je pa naravnost krasen.
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov