Eddis je napisal/-a:Ej fantje kva ste ga tok napadl? Kot prvo sazota poznamo osebno, i nvam lahko povem da je vse res kar govori, Passat 1.8T, hihgline Ni bil njegov, ga pa je najvec on vozu, in tega peugeota 206 CC NI kupu spedenanga, je blo neki predelav, vendar slike ki jih je pokazal so plod njegove domisljije in zelja!!!
Ne govort neki, o cemer niste prepricani !!
Sazo keep it . . . . styling !!!
SELJO je napisal/-a:bom se jaz napisal svoje mnenje ce se motim me seveda popravi.kolikor je meni znano so bili gt odbijaci ze na avtu prav tako lita platisca + apex vzmeti.
dodatno si pa dal alu wing, podspojler mrezico umes med odbijac pa havbo na sredni mrezico cc napis letvice na luci pa se cakas ker jih ni :P
tako je meni stvar znana sicer pa lahko bivsi lastnik Gordan moje trditve bolj ali manj potrdipa brez zamer.
LP SELJO
DJ E.M. je napisal/-a:ja in kaj zdej če je kupu že tak avto staylan pa to kaj ga boli oz. kaj to vas briga sej jest bi tut kupu staylan avto če bi mi bil všeč sej pomoje da ga ni kupu zato ker ma pač gor druge odbijače pa sam zato da folk lohkk reče uuuuuuu lej k ma staylan avto..
tko kot en folk k gor vrže podaljške sam da se lohk govori da ma pa staylan avtoful žur res
![]()
Sazo moj nasvet kaj te briga kaj drugi pravjo avto je tvoj oni pa nej se pod nosom obrišejo pa popluvajo nakonc si pa ti ta k se boš odpelu s svojim CC oni bojo pa sam gledal za tabo![]()
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov