Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To maj 24, 2005 7:58 am

kolko si imel matematiko v šoli? če bi šel eno leto prej v šolo bi bil pri maturi manj star kot vrstniki, torej še niti izpita ne bi imel (sem bil na istem, 4. letnik pa brez avta :cry: )

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL To maj 24, 2005 8:00 am

Ok no ;) narobe sm se izrazu, en let kasnej sm mislu... :lol:
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 24, 2005 9:34 am

sam voznik začetnik si 2 let.. Če greš en let kasnej si str 19.. voznik začetnik pa nehaš bit (če si reeees takoj naredu) tm mau čez 20..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To maj 24, 2005 3:36 pm

jaoo ampak eni znate res komplicirat a res nimate druzga za počet :o kaj so se zdej spravl ugotavlat če sazo res ni več voznik začetnik jao jao folk dj mal se zamislte nad sabo kakšne pišete no :? Kaj je zdej to važn al je al pa ni voznik začetnik :shock:
....

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To maj 24, 2005 3:42 pm

No mIRC party please...

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC To maj 24, 2005 7:59 pm

Za zavarovalnico si 3 leta voznik začetnik! :) medtem ko za 0,5promila pa 2 leti ;)

Sej ta podatek sploh ni važen ;) Če se sazo rad vozi v spedenanih avtomobilih je to njegov problem, čudi me pa zakaj Passat ni bil spedenan, katerega je vozil nekaj časa?Verjetno zato, ker je cc-ja kupil takšnega kakor je in se sedaj hvali z tujimi predelavami...To je tudi treba omenit ko se hvališ z svojim avtom..

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo To maj 24, 2005 9:02 pm

zihr da sm tazga kupu.....bučke.........
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo To maj 24, 2005 9:05 pm

pasat ni biu moj, zato ga nism pedenu....vozu sm pa ga...pa tega nism tazga kupu ti lahka kdorkol potrdi......pa 3 leta si voznik začetnik po novem zakonu, po starem si pa biu 2 leti....po starem po dveh letih 0.5 promila po novem po treh letih 0.5promila......

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 To maj 24, 2005 9:11 pm

Že zdej je lep.Kaj ga boš še kej "nšminku"? aajd
anlee

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis To maj 24, 2005 9:19 pm

Ej fantje kva ste ga tok napadl? Kot prvo sazota poznamo osebno, i nvam lahko povem da je vse res kar govori, Passat 1.8T, hihgline Ni bil njegov, ga pa je najvec on vozu, in tega peugeota 206 CC NI kupu spedenanga, je blo neki predelav, vendar slike ki jih je pokazal so plod njegove domisljije in zelja!!!

Ne govort neki, o cemer niste prepricani !!

Sazo keep it . . . . styling !!!
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To maj 24, 2005 9:25 pm

Eddis je napisal/-a:Ej fantje kva ste ga tok napadl? Kot prvo sazota poznamo osebno, i nvam lahko povem da je vse res kar govori, Passat 1.8T, hihgline Ni bil njegov, ga pa je najvec on vozu, in tega peugeota 206 CC NI kupu spedenanga, je blo neki predelav, vendar slike ki jih je pokazal so plod njegove domisljije in zelja!!!

Ne govort neki, o cemer niste prepricani !!

Sazo keep it . . . . styling !!!

se strinjam ja kaj se grete tuki a ste tok nevoščljivi al kaj :twisted:Poznam ene par folka k sm zart nekaterih osebkov tuki gor k majo skos neumesne pripombe avtov sploh ne dajo sm gor pa so avti bombe čiste k se marsikater skrije tuki gor sm jih pač ne dajo k se jim zdi brezveze pol poslušat komentarje nekaterih k so nevoščljivi :?
....

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični To maj 24, 2005 9:31 pm

Sam v tej temi je pa tolk gluposti napisanih. Pa pustte poba nej styla avto. Pa vsi govorite, da bi za ta dnar, ki ga je vložo v styling, raj kupo bolš avto. Zaka pa tega nobedn darkdogu ne reče, al pa ne vem kermu, ki majo v bistvu realno gledano zelo stare avte, pa so zrihtani v piko. Mogoč bo tut Sazo-tov enkrat tak... Ka zdej tle govorite o finančni smiselnosti stylinga... Če njem paše ta avto, mu pač paše. Pa niso vsi ljubitelji BMW-jev, Mercedezov in ostalih dragih avtov....
Kr neki ej...

LP

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

voham laz

Napisal/-a SELJO To maj 24, 2005 9:36 pm

bom se jaz napisal svoje mnenje ce se motim me seveda popravi.kolikor je meni znano so bili gt odbijaci ze na avtu prav tako lita platisca + apex vzmeti.
dodatno si pa dal alu wing, podspojler mrezico umes med odbijac pa havbo na sredni mrezico cc napis letvice na luci pa se cakas ker jih ni :P
tako je meni stvar znana sicer pa lahko bivsi lastnik Gordan moje trditve bolj ali manj potrdi :-P pa brez zamer.
LP SELJO

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Re: voham laz

Napisal/-a Eddis To maj 24, 2005 9:41 pm

SELJO je napisal/-a:bom se jaz napisal svoje mnenje ce se motim me seveda popravi.kolikor je meni znano so bili gt odbijaci ze na avtu prav tako lita platisca + apex vzmeti.
dodatno si pa dal alu wing, podspojler mrezico umes med odbijac pa havbo na sredni mrezico cc napis letvice na luci pa se cakas ker jih ni :P
tako je meni stvar znana sicer pa lahko bivsi lastnik Gordan moje trditve bolj ali manj potrdi :-P pa brez zamer.
LP SELJO

Tocn tko! No vidis da je avto potem se sam dostaylav in ga se stayla...tko da pocakite na koncni produkt....pol bo avto se lepsi....konc koncev pa: KDO OD VAS SI TEGA AVTA NEBI ZELEU MET ? ? ? glede na to kolko ga blatite...pomoje da bi si vsi zeleli met ta avto...al pa vsa en krog se z njim po centru zapelat.
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS To maj 24, 2005 9:42 pm

Ja ta avto se je dolg prodaju na avto.net
In kokr jz vem, je tko k je Seljo povedu, d zaenkrat je samo to dodatno gori. Itak pa verjetno v kratkem še kej pride.
Tko da lohk pa še sam pove kaj je bilo res gor in kaj je dodatno sam dal.

LP

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To maj 24, 2005 10:07 pm

ja in kaj zdej če je kupu že tak avto staylan pa to kaj ga boli oz. kaj to vas briga sej jest bi tut kupu staylan avto če bi mi bil všeč sej pomoje da ga ni kupu zato ker ma pač gor druge odbijače pa sam zato da folk lohkk reče uuuuuuu lej k ma staylan avto..
tko kot en folk k gor vrže podaljške sam da se lohk govori da ma pa staylan avto :tomidelej: ful žur res :roll:

Sazo moj nasvet kaj te briga kaj drugi pravjo avto je tvoj oni pa nej se pod nosom obrišejo pa popluvajo nakonc si pa ti ta k se boš odpelu s svojim CC oni bojo pa sam gledal za tabo ;)

LP

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če maj 26, 2005 8:08 am

ok ena neumesna a prideš u soboto u bora :)
....

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Če maj 26, 2005 9:17 pm

nejko.........................................da pridem................lp

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Če maj 26, 2005 9:20 pm

dubu sm nove zadne lučke........................slikce sledijo.......a kdo pozna kakšnga dobrga kleparja al oa kej da bi mi neki naredu na avtu... lp

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če maj 26, 2005 9:52 pm

DJ E.M. je napisal/-a:ja in kaj zdej če je kupu že tak avto staylan pa to kaj ga boli oz. kaj to vas briga sej jest bi tut kupu staylan avto če bi mi bil všeč sej pomoje da ga ni kupu zato ker ma pač gor druge odbijače pa sam zato da folk lohkk reče uuuuuuu lej k ma staylan avto..
tko kot en folk k gor vrže podaljške sam da se lohk govori da ma pa staylan avto :tomidelej: ful žur res :roll:

Sazo moj nasvet kaj te briga kaj drugi pravjo avto je tvoj oni pa nej se pod nosom obrišejo pa popluvajo nakonc si pa ti ta k se boš odpelu s svojim CC oni bojo pa sam gledal za tabo ;)

LP

ej...ampk,neb mogu lepš powedat. usi se neki spotikate v tist podalšek pa kaj je blo na njem ko ga je kupu pa kaj ni blo...kaj vs falus briga kaj je blo pa kaj ne,važno je kak je zdj avto ,in pol še to za tak dnar k boš dau za styling bi si kupu bolši avto,mislm, v čem je pol fora stylinga? in res je,tega ni noben reku Dark Dogu za njegouga cliota,usi sam uuu kaku je lep,kaku je dobr ( pa sej je res,nč ne rečm da ni ) kle pa noben ne prenese tega da je fant pač mlad pa da ma tak avto,jst rečm samo svaka čast da ga maš. ti samo styling sekaj dalje pa bo,btk kaj drugi pravjo ;)

LP
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov